Nemt Måltid

Mad til døren - Bestil online
Sjældent har det været nemmere at få maden bragt bragt til dig

Mad til døren - Bestil online

Træt at indkøb og turene til supermarkedet? Det kan du undgå! Få lækkert og sundt mad bragt direkte hjem til døren. Det tager kun få minutter at bestille mad til døren, og det har aldrig været nemmere.

Mad til døren

Mad til døren - Sådan virker det
Mad til døren når det passer dig og familien

Mad til døren - Sådan virker det

Med bestilling af en måltidskasse får du god mad til døren hver aften i hverdagene. Du modtager en måltidskasse bestående af friske og sunde råvarer, heriblandt også økologi. Du kan selv bestemme hvor mange måltider du ønsker at bestille til hele ugen og i hvilket prisleje du ønsker. Du kan finde måltidskasse fra priser så lavt som 49.50,- kr person/uge.

Du kan selv sammensætte hvor mange måltider og dage du ønsker en måltidskasse, samtidigt kan du også skræddersy din egen måltidskasse med råvarer, og dermed fravælge råvarer som du ikke kan tåle eller bryder dig om.

Du får maden leveret lige til døren, og du behøver ikke at være hjemme for at modtage din kasse med mad. Du aftaler med leverandøren om hvor de kan sætte måltidskassen i tilfælde af du ikke er hjemme på din bopæl.

Du kommer igang med at bestille en måltidskasse ved at gennemgå vores liste af måltidskasser fra vores leverandører.
Find den måltidskasse som passer bedst til dig og familien, og klik herefter på bestil, og du er godt igang med få sundt, lækker og velsmagende mad leveret til døren.

Du vil blive ført videre til leverandørens hjemmeside, hvor du kan skræddersy den måltidskasse du har valgt, samt bestille måltidskassen hjem til din bopæl. Du vil blive bedt om at udfylde lidt informationer og dig selv og hvilken adresse maden skal leveres til. Alt i alt en rigtig nem process at bestille en måltidskasse og få mad leveret til døren.

Frisk og lækkert mad til døren
Sund smag og velbehag

Frisk og lækkert mad til døren

Du kan finde rigtig meget lækkert mad i måltidskasserne, fælles for alle er at det er mest sundt og meget velsmagende med, alt lavet med kvalitetsråvarer. Til måltidskasserne følger der ligeledes opskrifter med som passer perfekt til det mad du får leveret.

Selv meget kræsne personer kan få lækkert mad i en måltidskasse. Der er stor variation i den mad du får leveret, hvorfor 2 dage aldrig bliver ens. Som tidligere nævnt, kan du i de fleste tilfælde også fravælge/tilvælge madvarer til din måltidskasse i tilfælde af at der er visse råvarer du ikke kan li’ eller er allergisk overfor.

Mad til døren, billigt og nemt!
Spar tid og penge

Mad til døren, billigt og nemt!

Af få leveret mad til døren ved at benytte dig af en måltidskasse er langt fra dyrt. Faktisk vil vi gå så langt som at sige at en måltidskasse leveret direkte til din dør, sparer dig penge. Hovedgrunden til at du vil spare penge er at du selv slipper for turene i supermarkedet, hvor du som mange andre personer formentlig altid laver et impulskøb eller 2. Dertil, så sparer du jo også lidt på benzinen hvis du er i bil.

Ved at få leveret en måltidskasse med en masse sundt og lækkert mad får du alt det som du har brug for, for at få en sund, velsmagende og nærende aftensmad, og bedst af alt, så er det slut med spildvarer med ting du ikke får brugt som du har købt.

Ønsker du at benytte dig af konceptet ”Mad til døren” kan du spare både tid og penge. Du slipper for alle turene til indkøbscentret da din mad til bliver leveret direkte til døren. Du behøver ikke at være hjemme for at din mad bliver leveret, da du kan aftale med leverandøren om at stille maden på din ejendom efter aftale. Det er en meget nem og hurtig måde at få god og sund mad, hvor du samtidig slipper for besværet med indkøb.

Du sparer ligeledes også penge ved at få mad leveret til døren. Dette er ment i den forstand at du sparer penge på blandt andet benzin/diesel, da du slipper for at køre til indkøbscentret. Hertil sparer du formentlig også penge ift impulskøb som de fleste af os laver når vi handler ind.

Du kan finde måltidskasser i mange forskellige prislejer, og vil formentlig også kunne finde en lækker måltidskasse som passer til din økonomi. Hvad venter du på? Prøv en måltidskasse og få mad til døren allerede fra idag.

Nem aftensmad
Nemt og hurtigt, lige til døren....

Nem aftensmad

Ved at få bragt mad til døren i form at måltidskasser kan du se frem til nem aftensmad der er minimalt forberedelsestid i. Du får en måltidskasse som består og sundt, lækkert og friske råvarer, samt opskrifter der passer hertil. Det er meget nemt at få leveret nem og sund aftensmad leveret lige til døren, og du kan klare det hele lige ved hvor du sidder.

Vi elsker selv når aftensmaden er nem og hurtig klaret. Vi elsker også rigtig god mad og god smag, og det har vores gode leverandører af måltidskasser sørget for. Ønsker du inspiration til nem aftensmad, mere madglæde og masser af grønne og sunde opskrifter, så læs med her.

 

MenuBoxen

Frugtboksen

MenuBoxen

Frugtboksen er til dig som ønsker årstidens bedste blandede frugter leveret direkte til døren. Du kan vælge imellem 20-40 stk i hver frugtkasse du får leveret.

79 krmin. pris / pr uge
min. 20-40 måltider / pr uge1-6 personer

Ret Nemt

Familiekasse fra Ret Nemt

Ret Nemt

Elsker du dansk mad er dette den perfekte måltidskasse for dig og dine nærmeste. Den familiekasse byder på velkendte danske retter som mor hun lavede dem.

189 krmin. pris / pr uge
min. 1-4 måltider / pr uge2-4 personer

Spar 20 % på de to første leverancer

Coop

Den grønne fra Coop

Coop

En vegetar måltidskasse som byder på kvalitet, velsmag og økologi. Du får i denne vegetar-måltidskasse en masse nye oplevelser, lækre og velsmagende retter som alle er kødfrie. Grønne madretter som er spækket med økologi og god smag. Denne måltidskasse er perfekt til den som ønsker vegetarretter i høj klasse, samt også går op i økologi.

369 krmin. pris / pr uge
min. 4 måltider / pr uge4 personer

Skagenfood

Heat & Cook Kassen

Skagenfood

Endnu hurtigere end LynKassen. I denne måltidskasse skal måltider blot opvarmes, herefter er der serveret. Det bliver ikke meget nemmere end dette. Alt er klaret for dig og du skal blot koncentrere dig om at opvarme din økologiske færdigret. Nogle af retterne heriblandt kunne være Chili con carne, italienske boller, butter chicken mm….
Bemærk også: Der medfølger til hver levering en pose med 8 stk. økologsk frugt med, helt gratis

398 krmin. pris / pr uge
min. 6-8 måltider / pr uge2 personer

50 % på første kasse + gratis øko frugt resten af 2018

Ret Nemt

Fiskeret – Fiskekassen fra RetNemt

Ret Nemt

Fisk er ikke bare fisk… Fisk er sundt, lækkert og velsmagende hvis det serveres med kærlighed, og det gør det i denne måltidskasse. Elsker du fisk og økologi, så er denne måltidskasse noget for dig. Du bliver budt på helt fantastiske smagsoplevelser med spændende fiske og skalddyrsretter.

155 krmin. pris / pr uge
min. 1-4 måltider / pr uge2-4 personer

Spar 20 % på de to første leverancer

Skagenfood

FamilieKassen X-Lyn

Skagenfood

Når det skal være ekstra nemt og hurtigt, så er familiekassen fra Skagenfood et perfekt valg. I måltidskassen medfølger der måltider der blot skal opvarmes + alle ingredienser til et sundt, samt børnevenligt måltid med fisk.

Bemærk også: Der medfølger til hver levering en pose med 8 stk. økologsk frugt med, helt gratis

639 krmin. pris / pr uge
min. 8-12 måltider / pr uge3-4 personer

50 % på første kasse + gratis øko frugt resten af 2018

Kokkens Hverdagsmad

Familie måltidskasse

Kokkens Hverdagsmad

Måltidskasse der passer til familien. Her er mad nok til minimum 2 voksne og 2 børn. I får alt gode og varierende madretter som alle kommer færdiglavet. Der medfølger anvisninger for opvarmning af maden. Alt i alt en rigtig god måltidkasse til familien.

619 krmin. pris / pr uge
min. 4 måltider / pr uge2-4 personer

Gratis fragt ved fast aftale

Ret Nemt

Den børnevenlige

Ret Nemt

Forkæl børnene og familien med børnevenlige retter der smager fantastisk. Her får du en måltidkasse som vil friste alle de små, såvel som de voksne. Du får maden leveret lige til døren, og alle retter tager max 30 minutter at tilberede. Det giver dig mulighed for at tage børnene med i køkkenet og lære dem at lave mad, imens i har det sjovt sammen.

125 krmin. pris / pr uge
min. 1-4 måltider / pr uge2-4 personer

Spar 20 % på de to første leverancer

MenuBoxen

Weekendboksen

MenuBoxen

Ønsker du selv at sammensætte menuen til en fantastisk middag, så er denne måltidskasse sagen for dig. Du får mulighed for at bestemme og sammensætte retterne så det passer præcist til dit behov. Du kan blandt andet vælge imellem skinkeschnitzel, tykstegs-bøffer, entrecotebøffer, bagekartofler, kartofler, saucer, salater & grønt mv…

283 krmin. pris / pr uge
min. 4 måltider / pr uge1-6 personer

FitnessKassen

FitnessKassen

FitnessKassen

Fitnesskassen er ikke den typiske måltidskasse som man kender den. Denne “måltidskasse” leverer motivation til dig hver måned, bestående af bla. en masse proteinfyldte produkter af høj kvalitet. FitnessKassen er for dig som ønsker at komme i bedre form, om så det gælder vægttab  eller at opbygge muskelmasse.

99 krmin. pris / pr uge
min. 4-6 måltider / pr uge1 personer

Kokkens Hverdagsmad

Sund måltidskasse, 4 personer

Kokkens Hverdagsmad

De sunde måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad er deres nyeste måltidskasser. De kalder dem også “Sund Balance”. I disse måltidskasser er deres fokus på det grønne aspekt, frem for den mere traditionelle tilgang. “Sund balance” er til dig som ønsker at leve sundere. Der er fokus på gode og sunde fibre, mange grøntsager, samt er den kalorielet og fattig på stivelse og sukker. Måltidskassen indeholder bl.a også minimum en dag med lækker fisk, og en kødfri dag.

899 krmin. pris / pr uge
min. 4 måltider / pr uge1-4 personer

Gratis fragt ved fast aftale

Salt + Peber

Salt + Peber måltidskasse

Salt + Peber

Måltidskasser fra Salt + Peber leveret direkte til din hoveddør. Du får mulighed for selv at sammensætte din måltidskasse så den passer helt perfekt til dine og din families behov. Her får du altid spændende og alsidige retter der får smagsløgene til at løbe i vand. Bon Appetit.

266 krmin. pris / pr uge
min. 1-7 måltider / pr uge2-4 personer

Smartbake

Familiekassen fra Smartbake

Smartbake

Familiekassen fra Smartbake er tilpasset en familie på 4 personer over en uge.
Kassen varierer fra uge til uge, for du får forskellige temadeje hver uge som giver byder dig på overraskelser. Passer som regel til højtider eller de sæsonaktuelle varer/begivenheder. En spændende dej-kasse for dig og din familie.

169 krmin. pris / pr uge
min. X måltider / pr uge4 personer

Simple Feast

Simple Feast – 100% økologisk mad

Simple Feast

Simple Feast er sundhed leveret til din dør – 100% økologisk mad. Alle retter tilberedes uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Dette er en måltidkasse som skal prøves og opleves. Aldrig havde man troet det kunne være så lækkert.

164 krmin. pris / pr uge
min. 2.8 måltider / pr uge2.4 personer

Få 25% på din første ordre! RABATKODE: INTRO25

Kokkens Hverdagsmad

Lille familie måltidskasse

Kokkens Hverdagsmad

Denne måltidskasse henvender sig til den lille familie. Her får du måltider bestående af dejlige retter med masser af kød, grønt og tilbehør. Alt det som der skal til for at i som familie får gode smagsoplevelser. Maden leveres færdiglavet. Maden skal opvarmes, hvilket der medfølger anvisninger til.

509 krmin. pris / pr uge
min. 4 måltider / pr uge1-3 personer

Gratis fragt v. fast aftale

Skagenfood

Go Green Kassen

Skagenfood

Nyhed fra Skagenfood – I denne måltidskasse er der gjort en stor indsats for dig der ønsker en grøn og bæredygtig aftensmad. Perfekt til personer der gerne vil kombinere ugens måltider med en kødfri dag –  Bemærk også ALT i måltidskassen er 100% økologisk, samt at til hver måltidskasse medfølger en en pose med 8 stk. økologsk frugt med, helt gratis.

172 krmin. pris / pr uge
min. 4-6 måltider / pr uge2-4 personer

50 % på første kasse + gratis øko frugt resten af 2018

Ret Nemt

Ekstra nem

Ret Nemt

Ekstra nem byder på retter som kan gøres klar på under 20 min. Her får du alt mere eller mindre tilberede, salaten er lavet på forhånd, saucen skal bare lige varmes op og kødet er forstegt. Det er løsningen til dig som ønsker det skal være nemt og hurtigt, uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet.

125 krmin. pris / pr uge
min. 1-4 måltider / pr uge2-4 personer

Spar 20 % på de to første leverancer

Sundtakeaway

Vegetarkassen

Sundtakeaway

Denne måltidskasser er en ren vegetar kasse, der indeholder lækker og sund vegetar-mad til hele dagen, 6 dage om ugen. Hver dag vil du få et aftensmåltid og to mellemmåltider, som du kan nyde når det lyster.

NOTE: Måltidskassen kan kun købes i 4 uger af gangen til en pris på 3100 kr., hvilket svarer til en udgift på 775,- ugentligt. Måltidskassen fåes i flere varianter: Normal vegetarkasse og en slanke-vegetarkasse. Levering i hele landet.

I alle måltidskasser medfølger der 2x mellemmåltider til hver dag.
Mellemmåltiderne består oftest af hjemmelavet kage, energibar, chokokugler, frugt, nøddemix m.m.

775 krmin. pris / pr uge
min. 15 måltider / pr uge1-4 personer

Skagenfood

PescetarKassen

Skagenfood

Pivfrisk fisk kombineret med en grøn vegatarret. Denne kasse er velegnet til dig, der gerne vil spise fisk 2 gange om ugen foruden et sund og velsmagende grønt måltid.
Bemærk også: Der medfølger til hver levering en pose med 8 stk. økologsk frugt med, helt gratis

417 krmin. pris / pr uge
min. X måltider / pr uge2-4 personer

50 % på første kasse + gratis øko frugt resten af 2018

Skagenfood

LynKassen

Skagenfood

Denne måltidskasse er til dig som gerne vil have aftensmad på rekordtid. Lynkassen byder på hverdagsretter med et twist. Du vil opleve variation mellem fisk, kød og fjerkræ. Max tilberedningstid er 20-30 minutter.
Bemærk også: Der medfølger til hver levering en pose med 8 stk. økologsk frugt med, helt gratis

276 krmin. pris / pr uge
min. 6-15 måltider / pr uge2-5 personer

50 % på første kasse + gratis øko frugt resten af 2018

Kokkens Hverdagsmad

Single måltidskasse

Kokkens Hverdagsmad

Måltidskassen til en person. Her får du lækre måltider 4 dage om ugen. Måltidkassen fra Kokkens hverdagsmad indeholder alt hvad du skal bruge til at lave en en frisk og dejlig aftensmad. Maden leveres færdiglavet, og det eneste du skal bekymre dig om er at opvarme og servere maden. Dette medfølger der anvisninger til. Vi kan ro i stemmen klart anbefale singlekassen til dig som ønsker det skal være nemt og lækkert.

349 krmin. pris / pr uge
min. 4 måltider / pr uge1 personer

Gratis fragt ved fast aftale

UK Box

Snacks fra England

UK Box

UKbox er nøje udvalgt slik fra England som du kan få leveret til dørtrinet hver måned. Ved bestilling af en abonnement på min. 6 måneder får du den første boks gratis.

199 krmin. pris / pr uge
min. 12-20 måltider / pr uge1-8 personer

Prøvepakke fra kun 59,- kr

Familie Måltider

Den varierede kasse

Familie Måltider

Den varierede måltidskasse fra familiemaaltider.dk er til jer som elsker god og lækker mad, samt er åbne for de moderne retter.

325 krmin. pris / pr uge
min. 4 måltider / pr uge1-4 personer

Spar 15 % på alle måltidskasser med rabatkode: AS15

Coop

Den populære fra Coop

Coop

Denne måltidskasse byder på en masse kendte favoritretter som de fleste elsker. Alle rette er ligetil, og dine smagsløg vil elske at blive forkælet med disse lækre retter. Fælles for alle retter i den populære måltidskasse er dejlig smag og genkendelse af smil og glæde. Hertil medfølger der opskrifter til hver måltidskasse, så du skal tænke på mindst muligt.

40 krmin. pris / pr uge
min. 4 måltider / pr uge2-4 personer

Sundtakeaway

Familiekasse

Sundtakeaway

Denne lækre og smagsfulde måltidskasse 1 måltider & 2 mellemmåltider til 6 dage i ugen. Der er levering fra onsdag og fredag, og der leveres i hele Danmark.
Maden leveres færdiglavet, og du skal blot koncentrere dig om at opvarme maden og sætte dig til bords.

600 krmin. pris / pr uge
min. 18 måltider / pr uge2-5 personer

Munchbox

Munchbox – Lækre snacks fra USA

Munchbox

En måltidskasse der byder på udvalgte amerikanske snacks som du ikke kan finde herhjemme. Dette er en kasse der er perfekt til slikmunden og til dem som ønsker noget lækkert til hjemme-hyggen foran en god film.

199 krmin. pris / pr uge
min. Varieret måltider / pr uge1-4 personer

Ret Nemt

Middelhavsret fra RetNemt

Ret Nemt

Få smagen af feriestemning leveret direkte til døren. Her får du smukke farver, lækre dufte og sydlige himmelstrøg leveret på tallerkenen. Denne måltidskasse er med inspiration fra Italien, Spanien, Frankrig, Marokko, Tyrkiet og Grækenland og mange andre varme lande.

125 krmin. pris / pr uge
min. 1-4 måltider / pr uge2-4 personer

RABATKODE: SUND Få 20% på første ordre ved brug af rabatkoden

MenuBoxen

Low Carb-boksen

MenuBoxen

Denne måltidskasse er for dig som har et brændende ønske om en sundere livsstil, samtidig med at smide lidt i vægt. Her bliver der sparet på kalorierne, uden at gå på kompromis med mængde og kvalitet.
Low Carb-boksen har fokus på protein, gode fedtstoffer og langsomme kulhydrater som alle hjælper til et sundere liv.

320 krmin. pris / pr uge
min. 4 måltider / pr uge1-6 personer

Familie Måltider

Familiekassen

Familie Måltider

Familiekassen fra familiemaaltider.dk bringer de børnevenlige retter ind i hjemmet. Alle opskrifter er udviklet med børnene i tankerne.

325 krmin. pris / pr uge
min. 4 måltider / pr uge1-4 personer

Spar 15 % på alle måltidskasser med rabatkode: AS15

MenuBoxen

Aftenboxen

MenuBoxen

Aftenboksen er en måltidskasse der er skræddersyet med familievenlige madretter. Kendetegnet for denne måltidskasse er friske råvarer og nemt at gå til. Med aftenboksen som måltidskasse kan du være sikker på at din familie og dig er i gode hænder når det kommer til god mad.

275 krmin. pris / pr uge
min. 4 måltider / pr uge1-6 personer

Ret Nemt

Ret Luksuriøs

Ret Nemt

Navnet siger det hele. Her får du nem og lækker aftensmad som byder på høj kvalitet og masser af forkælelse til smagsløgene. Variationen er stor og du får aldrig et måltid der er det samme som det forrige.  Denne måltidskasser byder blandt andet på retter som Oksesteak med svampe i sherrysauce, Svinemørbrad med portvinscreme og spinatsauté og meget andet lækkert.

155 krmin. pris / pr uge
min. 1-4 måltider / pr uge2-4 personer

Spar 20 % på de to første leverancer

Kokkens Hverdagsmad

Sund måltidskasse, 2 personer

Kokkens Hverdagsmad

De sunde måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad er deres nyeste måltidskasser. De kalder dem også “Sund Balance”. I disse måltidskasser er deres fokus på det grønne aspekt, frem for den mere traditionelle tilgang. “Sund balance” er til dig som ønsker at leve sundere. Der er fokus på gode og sunde fibre, mange grøntsager, samt er den kalorielet og fattig på stivelse og sukker. Måltidskassen indeholder bl.a også minimum en dag med lækker fisk, og en kødfri dag.

569 krmin. pris / pr uge
min. 4 måltider / pr uge1-2 personer

Gratis fragt ved fast aftale

Skagenfood

SkagenKassen

Skagenfood

Prøv denne måltidskasse og opdag et helt nyt univers af hvordan fisk kan smage. Du får frisk fisk i klassiske og sunde variationer som vil give dig smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Perfekt til til både små og store fiskeelskere. Indeholder alle ingredienser til 2 lækre måltider med fisk, samt medfølger der opskrifter.
Bemærk også: Der medfølger til hver levering en pose med 8 stk. økologsk frugt med, helt gratis

337 krmin. pris / pr uge
min. X måltider / pr uge2-4 personer

50 % på første kasse + gratis øko frugt resten af 2018

Snackmover

Snackmover – Sunde snacks til døren

Snackmover

Her får du muligheden for at få sunde snacks som smager himmelsk. Snackmovers drøm er at man skal gøre det så let og så lækkert som muligt at holde en sund livsstil. En snackbox sendt til døren, fyldt med nøje udvalgte snacks som overrasker hver måned. Dette kan kun anbefales.

189 krmin. pris / pr uge
min. 12-20 måltider / pr uge1-5 personer

Kokkens Hverdagsmad

Stor familie måltidskasse

Kokkens Hverdagsmad

Måltidskassen til den store familie bestående af 2 voksne og 3 børn. Måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad som også er kendt for at en ære i at sammensætte en varieret og indbydende menuplan, der sikrer, at du får ernæringsrige måltider, som bl.a tager udgangspunkt i sundhedstyrelsens anbefalinger. Maden kommer færdiglavet og skal bare opvarmes hvilket der medfølger anvisninger til.

819 krmin. pris / pr uge
min. 4 måltider / pr uge1-5 personer

Gratis fragt ved fast aftale

Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges Måltidskasse

Den Grønne Asparges

Med måltidskasse fra Den grønne asparges får du en måltidskasse der byder på den højeste kvalitet af lækre råvarer. Det er en måltidskasse der indeholder fisk og kød af allerbedste kvalitet, samt lækre friske grøntsager, som samtidig også byder en masse af økologi.

409 krmin. pris / pr uge
min. 1-4 måltider / pr uge2-6 personer

RABATKODE: LIVET - Spar 25% på første levering!

Ret Nemt

Ret Eksotisk

Ret Nemt

Sæt dine smagsløg på prøve med eksotiske måltider der bla. byder på lækre madoplevelser fra Asien, Japan & Mexico og andre.

125 krmin. pris / pr uge
min. 1-4 måltider / pr uge2-4 personer

Spar 20 % på de to første leverancer

Ret Nemt

RetSund fra RetNemt

Ret Nemt

Måltidskassen til dig som har fokus på sundhed. Denne måltidskasse sætter sunde retter i fokus hvortil måltiderne skal være så nærende så muligt. Der er fokus på en sund energibalance, samt masser af kostfibre. Den sunde måltidskasser er også baseret på 70-100% økologiske råvarer.

155 krmin. pris / pr uge
min. 1-4 måltider / pr uge2-4 personer

Spar 20 % på de to første leverancer

Smartbake

Letkassen fra Smartbake

Smartbake

Letkassen giver dig mulighed for at lave lækker hjemmebag, frisklavet pizza eller lign. Du modtager dej så er der til et lækkert friskbagt rugbrød, en pizza-dej og en mørk dej med kerner, som du kan bruge til hvad end fantasien sætter grænser for. Kom i dit kreative bagehjørne med denne kasse

119 krmin. pris / pr uge
min. X måltider / pr uge2-4 personer

Coop

Den børnevenlige fra Coop

Coop

Leder du efter en måltidskasse som passer til hele familien, store som små bør denne måltidskasse overvejes. Her får du nye og gamle livretter som du formentlig kender til og som falder i hele familiens smag. Du får retter som er lette at tilberede som alle byder på gode og velkendte smage. Måltidskassen passer til voksne, samt de små, og er altid super nem at gå til.

375 krmin. pris / pr uge
min. 4 måltider / pr uge4 personer

Coop

Den nysgerrige fra Coop

Coop

Er du på jagt efter nye og spændende smagsoplevelser er denne måltidskasse noget for dig. Her får du spændende og eksotiske madretter fra hele verdens køkkener som byder på mange mad-overraskelser. I denne måltidskasse får du prøvet krydderier og råvarer som du formentlig ikke selv ville ha kommet på. Byd dine smagsløg på en god oplevelse med denne måltidskasse.

375 krmin. pris / pr uge
min. 4 måltider / pr uge4 personer

Ret Nemt

Den økonomiske

Ret Nemt

Aftensmad på budget. Dette er måltidkassen hvor der er fokus på en billig pris, samtidig med at kvaliteten og smag er i top. Det er stor variation i retterne, så du kommer ikke til at kede dig blandt retterne i denne måltidkasse.

99 krmin. pris / pr uge
min. 1-4 måltider / pr uge2-4 personer

Spar 20 % på de to første leverancer

Sundtakeaway

Slankekassen

Sundtakeaway

Slankekassen fra Sundtakeaway. Denne måltidskasser er henvendt til dig som ønsker at smide nogle kilo. Du vil hverdag få morgenmad, middagsmad, aftensmad + 2x mellemmåltider som er tilpasset til en sund livsstil. Går du efter vægttab, så får du en nem pakkeløsning med denne måltidskasse. Vælger du at bestille denne kasse, kan vi anbefale du bestiller den til 4 uger, da det vil give dig en besparelse på over 400,- kr

900 krmin. pris / pr uge
min. 25 måltider / pr uge1-4 personer