Mad til døren - Bestil online
Sjældent har det været nemmere at få maden bragt bragt til dig

Mad til døren - Bestil online

Træt at indkøb og turene til supermarkedet? Det kan du undgå! Få lækkert og sundt mad bragt direkte hjem til døren. Det tager kun få minutter at bestille mad til døren, og det har aldrig været nemmere.

Mad til døren
Sund, frisk og lækker aftensmad på rekordtid

Mad til døren

I en moderne tid hvor travlhed, stress og mangel på overskud er vi begyndt at lede efter metoder til at optimere vores hverdag som kan give os mere overskud til det vi gerne vil. Derfor er det dejligt når vi finder løsninger der er nemme overskuelige, mad levering til døren er en af disse løsninger.

At skulle ud og handle ind efter en lang arbejdsdag, stå i kø, bære tunge indkøbsposer med madvarer er ikke altid det sjoveste, og det tager en masse unødvendig tid. Det kan derfor være en god idé at overveje måltidskasser da det giver en fleksibilitet ift aftensmaden. Måltidskasser er et produkt som består af en kasse med friske og sunde råvarer som bliver leveret til døren med tilhørende opskrifter. Alt er klaret for dig på forhånd, du skal blot følge opskriften der medfølger og du har mad på bordet på rekordtid. Det er muligt at bestille måltidskasser hvor alt maden er færdiglavet, og du kun skal opvarme maden.

Uanset hvilken løsning du finder rigtig for dig, vil du opleve at få mere tid i hverdagen, og for det ikke skal være løgn, viser flere undersøgelser af mange familier sparer penge i det lange løb ved at få mad leveret til døren.
Se alle måltidskasser her

Mad til døren med måltidskasser
Mad til døren når det passer dig og familien

Mad til døren med måltidskasser

Med bestilling af en måltidskasse får du god mad til døren hver aften i hverdagene. Du modtager en måltidskasse bestående af friske og sunde råvarer, heriblandt også økologi. Du kan selv bestemme hvor mange måltider du ønsker at bestille til hele ugen og i hvilket prisleje du ønsker. Du kan finde måltidskasse fra priser så lavt som 49.50,- kr person/uge.

Du kan selv sammensætte hvor mange måltider og dage du ønsker i en måltidskasse, samtidigt kan du også skræddersy din egen måltidskasse med råvarer, og dermed fravælge råvarer som du ikke kan tåle eller bryder dig om.

Du får maden leveret lige til døren, og du behøver ikke at være hjemme for at modtage din kasse med mad. Du aftaler med leverandøren om hvor de kan sætte måltidskassen i tilfælde af du ikke er hjemme på din bopæl.

Du kommer igang med at bestille en måltidskasse ved at gennemgå vores liste af måltidskasser fra vores leverandører.
Find den måltidskasse som passer bedst til dig og familien, og klik herefter på bestil. Med få klik er du godt igang og kan se frem til at få sundt, lækkert og velsmagende mad leveret til døren.

Du vil blive ført videre til leverandørens hjemmeside, hvor du kan skræddersy den måltidskasse du har valgt, samt bestille måltidskassen hjem til din bopæl. Du vil blive bedt om at udfylde lidt informationer og dig selv og hvilken adresse maden skal leveres til. Alt i alt en rigtig nem process at bestille en måltidskasse og få mad levering til døren.

Udover måltidskasser kan du blandt andet også finde frugt & grøntkasser, sunde snacks, kosttilskud mm.

Populære måltidskasser

Konceptet der passer til alle
Hurtig & nem aftensmad når det passer dig

Konceptet der passer til alle

Med måltidskasser får du maden leveret direkte til døren Konceptet er både tidsbesparende og pengebesparende. Uanset størrelsen på din familie kan du finde en måltidskasse der passer til dig/jer. Mad leveret til døren er convenience som intet andet. Alt er klaret for dig, det eneste du skal tænke på er at klargøring og at spise den gode mad. Idéen med måltidskasse er at det skal være så nemt som mulig at få god og sund aftensmad på ingen tid, så man kan bruge tiden sammen med familien eller sine hobbyer. Du får frigjort mere tid og plads, så du kan finde overskud til de andre vigtige ting i dit liv.

Måltidskasser er noget som passer til alle. Du kan komme i gang allerede i dag.
Start din søgning herpå NemtMåltid og find en måltidskasse som passer til dine behov og få sund & velsmagende aftensmad leveret direkte fra køkken til din tallerken når det passer dig.

Frisk og sundt aftensmad
Sund smag og velbehag

Frisk og sundt aftensmad

Du kan finde rigtig meget lækkert mad i måltidskasserne. Fælles for alle er at det er mest sundt og meget velsmagende med, alt lavet med kvalitets-råvarer. Til måltidskasserne følger der ligeledes opskrifter med som passer perfekt til det mad du får leveret.

Selv meget kræsne personer kan få lækkert mad i en måltidskasse. Der er stor variation i den mad du får leveret, hvorfor 2 dage aldrig bliver ens. Som tidligere nævnt, kan du i de fleste tilfælde også fravælge/tilvælge madvarer til din måltidskasse i tilfælde af at der er visse råvarer du ikke kan li’ eller er allergisk overfor.

Du kan få mad til døren med et par få klik. Du kan vælge at finde måltidskasser som byder på masse af økologi, eller færdiglavede måltider som du blot skal opvarme. Vi har måltidskasser som byder på kvalitets-mad, og vi kan med helt ro i maven sige at vi er sikre på at der er en måltidskasse for dig og familien, så i kan få sund, lækker og varieret aftensmad til døren.

 

Billigt og godt.
Få mere tid & overskud til at gøre hvad der passer dig.

Billigt og godt.

At få leveret mad til døren ved at benytte sig af måltidskasser er langt fra dyrt. Faktisk viser det sig at familier & personer som får leveret måltidskasser direkte til døren sparer penge i det lange løb. Man sparer nemlig mange penge på at turene til supermarkedet, impulskøb, benzin & diesel – ligeledes får man mere tid mellem hænderne.

Ved at få leveret en måltidskasse med en masse sundt og lækkert mad får du alt det som du har brug for, for at få  sund, velsmagende og nærende aftensmad, og bedst af alt, så er det slut med spildvarer med ting du ikke får brugt som du har købt.

Ønsker du at benytte dig af konceptet ”Mad til døren” kan du spare både tid og penge. Du slipper for alle turene til indkøbscentret da din mad til bliver leveret direkte til døren. Du behøver ikke at være hjemme for at din mad bliver leveret, da du kan aftale med leverandøren om at stille maden på din ejendom efter aftale. Det er en meget nem og hurtig måde at få god og sund mad, hvor du samtidig slipper for besværet med indkøb.

Du sparer ligeledes også penge ved at få mad leveret til døren. Dette er ment i den forstand at du sparer penge på blandt andet benzin/diesel, da du slipper for at køre til indkøbscentret. Hertil sparer du formentlig også penge ift impulskøb som de fleste af os laver når vi handler ind.

Du kan finde måltidskasser i mange forskellige prislejer, og vil formentlig også kunne finde en lækker måltidskasse som passer til din økonomi. Hvad venter du på? Prøv en måltidskasse og få mad til døren allerede fra idag.

Bestil mad til døren med få klik

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til det hele. Slip for besværet og få mere tid imellem hænderne

Økologiske råvarer
Øko, øko, øko

Økologiske råvarer

Når du vælger at benytte dig af måltidskasser, kan du se frem til at modtage friske økologiske produkter. Leverandørerne af måltidskasse går meget op i kvalitet og dermed også økologi, hvilket også er vigtigt for mange.

Økologi er blevet noget der prioriteres mere end nogensinde før, da sundhed og velvære er noget der fylder meget i hverdagen. Vores leverandører er meget bevidste herom og prioriterer selv friske lokale økologiske råvarer med i høj kvalitet.

Det kan nemlig selv være svært at finde alle økologiske råvarer der er brug for, når man skal lave god mad, og det kan også hurtigt løbe op i pris. Dette er endnu en af de mange fordele der er ved måltidskasser. Du får en sundere hverdag, fri for sprøjtemidler og pesticider, og du vil modtage råvarer der passer perfekt til det måltid du skal lave.

Flere muligheder for mad til døren

Ønsker du andre muligheder end at få leveret måltidskasser til døren har vi på MadTilDoer.dk samlet et overblik over andre muligheder for at bestille mad til døren