Mad til døren - Bestil online
Sjældent har det været nemmere at få maden bragt bragt til dig

Mad til døren - Bestil online

Træt at indkøb og turene til supermarkedet? Det kan du undgå! Få lækkert og sundt mad bragt direkte hjem til døren. Det tager kun få minutter at bestille mad til døren, og det har aldrig været nemmere.

Mad til døren - Bestil online

I en travl hverdag er det svært at finde tid og overskud til madlavningen og andre praktiske gøremål i hjemmet efter arbejde. Prøv en måltidskasse og få mad leveret direkte til døren.

Mad til døren - Sådan virker det
Mad til døren når det passer dig og familien

Mad til døren - Sådan virker det

Med bestilling af en måltidskasse får du god mad til døren hver aften i hverdagene. Du modtager en måltidskasse bestående af friske og sunde råvarer, heriblandt også økologi. Du kan selv bestemme hvor mange måltider du ønsker at bestille til hele ugen og i hvilket prisleje du ønsker. Du kan finde måltidskasse fra priser så lavt som 49.50,- kr person/uge.

Du kan selv sammensætte hvor mange måltider og dage du ønsker en måltidskasse, samtidigt kan du også skræddersy din egen måltidskasse med råvarer, og dermed fravælge råvarer som du ikke kan tåle eller bryder dig om.

Du får maden leveret lige til døren, og du behøver ikke at være hjemme for at modtage din kasse med mad. Du aftaler med leverandøren om hvor de kan sætte måltidskassen i tilfælde af du ikke er hjemme på din bopæl.

Du kommer igang med at bestille en måltidskasse ved at gennemgå vores liste af måltidskasser fra vores leverandører.
Find den måltidskasse som passer bedst til dig og familien, og klik herefter på bestil, og du er godt igang med få sundt, lækker og velsmagende mad leveret til døren.

Du vil blive ført videre til leverandørens hjemmeside, hvor du kan skræddersy den måltidskasse du har valgt, samt bestille måltidskassen hjem til din bopæl. Du vil blive bedt om at udfylde lidt informationer og dig selv og hvilken adresse maden skal leveres til. Alt i alt en rigtig nem process at bestille en måltidskasse og få mad leveret til døren.

Populære måltidskasser

Frisk og lækkert mad til døren
Sund smag og velbehag

Frisk og lækkert mad til døren

Du kan finde rigtig meget lækkert mad i måltidskasserne. Fælles for alle er at det er mest sundt og meget velsmagende med, alt lavet med kvalitets-råvarer. Til måltidskasserne følger der ligeledes opskrifter med som passer perfekt til det mad du får leveret.

Selv meget kræsne personer kan få lækkert mad i en måltidskasse. Der er stor variation i den mad du får leveret, hvorfor 2 dage aldrig bliver ens. Som tidligere nævnt, kan du i de fleste tilfælde også fravælge/tilvælge madvarer til din måltidskasse i tilfælde af at der er visse råvarer du ikke kan li’ eller er allergisk overfor.

Du kan få mad til døren med et par få klik. Du kan vælge at finde måltidskasser som byder på masse af økologi, eller færdiglavede måltider som du blot skal opvarme. Vi har måltidskasser som byder på kvalitets-mad, og vi kan med helt ro i maven sige at vi er sikre på at der er en måltidskasse for dig og familien, så i kan få sund, lækker og varieret aftensmad til døren.

 

Mad til døren, billigt og nemt
Spar tid og penge

Mad til døren, billigt og nemt

Af få leveret mad til døren ved at benytte dig af en måltidskasse er langt fra dyrt. Faktisk vil vi gå så langt som at sige at en måltidskasse leveret direkte til din dør, sparer dig penge. Hovedgrunden til at du vil spare penge er at du selv slipper for turene i supermarkedet, hvor du som mange andre personer formentlig altid laver et impulskøb eller 2. Dertil, så sparer du jo også lidt på benzinen hvis du er i bil.

Ved at få leveret en måltidskasse med en masse sundt og lækkert mad får du alt det som du har brug for, for at få en sund, velsmagende og nærende aftensmad, og bedst af alt, så er det slut med spildvarer med ting du ikke får brugt som du har købt.

Ønsker du at benytte dig af konceptet ”Mad til døren” kan du spare både tid og penge. Du slipper for alle turene til indkøbscentret da din mad til bliver leveret direkte til døren. Du behøver ikke at være hjemme for at din mad bliver leveret, da du kan aftale med leverandøren om at stille maden på din ejendom efter aftale. Det er en meget nem og hurtig måde at få god og sund mad, hvor du samtidig slipper for besværet med indkøb.

Du sparer ligeledes også penge ved at få mad leveret til døren. Dette er ment i den forstand at du sparer penge på blandt andet benzin/diesel, da du slipper for at køre til indkøbscentret. Hertil sparer du formentlig også penge ift impulskøb som de fleste af os laver når vi handler ind.

Du kan finde måltidskasser i mange forskellige prislejer, og vil formentlig også kunne finde en lækker måltidskasse som passer til din økonomi. Hvad venter du på? Prøv en måltidskasse og få mad til døren allerede fra idag.

Bestil mad til døren med få klik

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til det hele. Slip for besværet og få mere tid imellem hænderne