Nemt Måltid

Sjældent har det været nemmere at få maden bragt bragt til dig

Mad til døren - Bestil online

Træt at indkøb og turene til supermarkedet? Det kan du undgå! Få lækkert og sundt mad bragt direkte hjem til døren. Det tager kun få minutter at bestille mad til døren, og det har aldrig været nemmere.

Mad til døren

Mad til døren når det passer dig og familien

Mad til døren - Sådan virker det

Med bestilling af en måltidskasse får du god mad til døren hver aften i hverdagene. Du modtager en måltidskasse bestående af friske og sunde råvarer, heriblandt også økologi. Du kan selv bestemme hvor mange måltider du ønsker at bestille til hele ugen og i hvilket prisleje du ønsker. Du kan finde måltidskasse fra priser så lavt som 49.50,- kr person/uge.

Du kan selv sammensætte hvor mange måltider og dage du ønsker en måltidskasse, samtidigt kan du også skræddersy din egen måltidskasse med råvarer, og dermed fravælge råvarer som du ikke kan tåle eller bryder dig om.

Du får maden leveret lige til døren, og du behøver ikke at være hjemme for at modtage din kasse med mad. Du aftaler med leverandøren om hvor de kan sætte måltidskassen i tilfælde af du ikke er hjemme på din bopæl.

Du kommer igang med at bestille en måltidskasse ved at gennemgå vores liste af måltidskasser fra vores leverandører.
Find den måltidskasse som passer bedst til dig og familien, og klik herefter på bestil, og du er godt igang med få sundt, lækker og velsmagende mad leveret til døren.

Du vil blive ført videre til leverandørens hjemmeside, hvor du kan skræddersy den måltidskasse du har valgt, samt bestille måltidskassen hjem til din bopæl. Du vil blive bedt om at udfylde lidt informationer og dig selv og hvilken adresse maden skal leveres til. Alt i alt en rigtig nem process at bestille en måltidskasse og få mad leveret til døren.

Sund smag og velbehag

Frisk og lækkert mad til døren

Du kan finde rigtig meget lækkert mad i måltidskasserne, fælles for alle er at det er mest sundt og meget velsmagende med, alt lavet med kvalitetsråvarer. Til måltidskasserne følger der ligeledes opskrifter med som passer perfekt til det mad du får leveret.

Selv meget kræsne personer kan få lækkert mad i en måltidskasse. Der er stor variation i den mad du får leveret, hvorfor 2 dage aldrig bliver ens. Som tidligere nævnt, kan du i de fleste tilfælde også fravælge/tilvælge madvarer til din måltidskasse i tilfælde af at der er visse råvarer du ikke kan li’ eller er allergisk overfor.

Spar tid og penge

Mad til døren, billigt og nemt!

Af få leveret mad til døren ved at benytte dig af en måltidskasse er langt fra dyrt. Faktisk vil vi gå så langt som at sige at en måltidskasse leveret direkte til din dør, sparer dig penge. Hovedgrunden til at du vil spare penge er at du selv slipper for turene i supermarkedet, hvor du som mange andre personer formentlig altid laver et impulskøb eller 2. Dertil, så sparer du jo også lidt på benzinen hvis du er i bil.

Ved at få leveret en måltidskasse med en masse sundt og lækkert mad får du alt det som du har brug for, for at få en sund, velsmagende og nærende aftensmad, og bedst af alt, så er det slut med spildvarer med ting du ikke får brugt som du har købt.

Ønsker du at benytte dig af konceptet ”Mad til døren” kan du spare både tid og penge. Du slipper for alle turene til indkøbscentret da din mad til bliver leveret direkte til døren. Du behøver ikke at være hjemme for at din mad bliver leveret, da du kan aftale med leverandøren om at stille maden på din ejendom efter aftale. Det er en meget nem og hurtig måde at få god og sund mad, hvor du samtidig slipper for besværet med indkøb.

Du sparer ligeledes også penge ved at få mad leveret til døren. Dette er ment i den forstand at du sparer penge på blandt andet benzin/diesel, da du slipper for at køre til indkøbscentret. Hertil sparer du formentlig også penge ift impulskøb som de fleste af os laver når vi handler ind.

Du kan finde måltidskasser i mange forskellige prislejer, og vil formentlig også kunne finde en lækker måltidskasse som passer til din økonomi. Hvad venter du på? Prøv en måltidskasse og få mad til døren allerede fra idag.

Nemt og hurtigt, lige til døren....

Nem aftensmad

Ved at få bragt mad til døren i form at måltidskasser kan du se frem til nem aftensmad der er minimalt forberedelsestid i. Du får en måltidskasse som består og sundt, lækkert og friske råvarer, samt opskrifter der passer hertil. Det er meget nemt at få leveret nem og sund aftensmad leveret lige til døren, og du kan klare det hele lige ved hvor du sidder.

Vi elsker selv når aftensmaden er nem og hurtig klaret. Vi elsker også rigtig god mad og god smag, og det har vores gode leverandører af måltidskasser sørget for. Ønsker du inspiration til nem aftensmad, mere madglæde og masser af grønne og sunde opskrifter, så læs med her.

 

Sunde Snacks

Snackmover

189 Min pris / pr uge
12-20 dage om uge12-20 personer

Den børnevenlige fra Coop

Coop

Leder du efter en måltidskasse som passer til hele familien, store som små bør denne måltidskasse overvejes. Her får du nye og gamle livretter som du formentlig kender til og som falder i hele familiens smag. Du får retter som er lette at tilberede som alle byder på gode og velkendte smage. Måltidskassen passer til voksne, samt de små, og er altid super nem at gå til.

375 Min pris / pr uge
4 dage om uge4 personer

Julefrokostkassen

Meyers Mad

Julefrokost-måltidskasse med en masse lækkert julemad. Den traditionelle julemenu er blevet fortolket på bedste vis, og du kan nu nyde de lækre og velkendte juleretter i juleselskab med velsmagende urter, friske og nye smags-nuancer tilsat varme krydderier

Menuen består blandt andet af Gammeldagsmodnede sild med milde løg, økologisk cremefraiche og masser af urter, Gravet færøsk laks med grønkål, peberrodsfløde og citron, Langtidsbraiseret gris med varme krydderier og saltsyltede vinterrødder, Confiterede andelår med frisk timian og havsalt og meget andet godt.

195 Min pris / pr uge
4-8 dage om uge4-8 personer

DEN SUNDE

Ret Nemt

Sund og meget nem aftensmad, alt med økologiske råvarer. For dig som ønsker lækkert sund mad.

155 Min pris / pr uge
1-4 dage om uge1-4 personer

Spar 20 % på de to første leverancer

MIDDELHAVS MÅLTIDSKASSE

Ret Nemt

Få smagen af feriestemning leveret direkte til døren. Måltidskasse med inspiration fra Italien, Spanien, Frankrig, Marokko, Tyrkiet og Grækenland

125 Min pris / pr uge
1-4 dage om uge1-4 personer

RABATKODE: SUND Få 20% på første ordre ved brug af rabatkoden

Den nysgerrige fra Coop

Coop

Er du på jagt efter nye og spændende smagsoplevelser er denne måltidskasse noget for dig. Her får du spændende og eksotiske madretter fra hele verdens køkkener som byder på mange mad-overraskelser. I denne måltidskasse får du prøvet krydderier og råvarer som du formentlig ikke selv ville ha kommet på. Byd dine smagsløg på en god oplevelse med denne måltidskasse.

375 Min pris / pr uge
4 dage om uge4 personer

Salt + Peber – Hjemmelavet aftensmad

Salt + Peber

Måltidskasser fra Salt + Peber leveret direkte til din hoveddør. Du vælger selv måltider fra uge til uge. Vælg bla. imellem Krebinetter, Kylling, Lasagne og meget mere.

266 Min pris / pr uge
1-7 dage om uge1-7 personer

Lækre snacks fra USA

Munchbox

En måltidskasse der byder på udvalgte amerikanske snacks som du ikke kan finde herhjemme.

199 Min pris / pr uge
Varieret dage om ugeVarieret personer

Simple Feast – 100% økologisk mad

Simple Feast

100% økologisk mad. Alle retter tilberedes uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Alt i alt en super lækker måltidskasse med masser af kvalitet.

164 Min pris / pr uge
2.8 dage om uge2.8 personer

Få 15 % på din første ordre! RABATKODE: 15VELKOMMEN

Den varierede kasse fra Familie Måltider

Familie Måltider

325 Min pris / pr uge
4 dage om uge4 personer

Spar 15 % på alle måltidskasser med rabatkode: AS15

Den Grønne Asparges Måltidskasse

Den Grønne Asparges

Lækker måltidskasse der indeholder fisk og kød af allerbedste kvalitet, samt lækre friske grøntsager.

409 Min pris / pr uge
1-4 dage om uge1-4 personer

RABATKODE: LIVET - Spar 25% på første levering!

Den populære fra Coop

Coop

Denne måltidskasse byder på en masse kendte favoritretter som de fleste elsker. Alle rette er ligetil, og dine smagsløg vil elske at blive forkælet med disse lækre retter. Fælles for alle retter i den populære måltidskasse er dejlig smag og genkendelse af smil og glæde. Hertil medfølger der opskrifter til hver måltidskasse, så du skal tænke på mindst muligt.

40 Min pris / pr uge
4 dage om uge4 personer

Træningskassen – Sunde Måltider

Sunde Måltider

Komplet måltidskasse til hverdage med fokus på trænings-sundt mad. 6 måltider om dagen

949 Min pris / pr uge
30 dage om uge30 personer

RABATKODE: SUND - Få 20% på første ordre ved brug af rabatkoden

DEN NEMME

Ret Nemt

Dette er måltidskassen til dig hvor det hele skal være let og hurtigt. Mange spændende retter!

125 Min pris / pr uge
1-4 dage om uge1-4 personer

Spar 20 % på de to første leverancer

DEN BØRNEVENLIGE

Ret Nemt

Måltidskasse der byder på gode smagsoplevelser til de små, såvel som de voksne.

125 Min pris / pr uge
1-4 dage om uge1-4 personer

Spar 20 % på de to første leverancer

DEN ØKONOMISKE

Ret Nemt

Økonomisk billig måltidskasse fra Ret Nemt – Få lækker aftensmad på budget. Indbydende måltidskasse som består af sund, lækkert og varieret mad, til trods for en billig pris.

99 Min pris / pr uge
1-4 dage om uge1-4 personer

Spar 20 % på de to første leverancer

DEN FAMILIÆRE

Ret Nemt

Elsker du dansk mad er dette den perfekte måltidskasse for dig. Lækre danske hverdagsretter som Mor lavede dem.

189 Min pris / pr uge
1-4 dage om uge1-4 personer

Spar 20 % på de to første leverancer

DEN LUKSURIØSE

Ret Nemt

Navnet siger det hele. Lækker og luksuriøst mad bragt direkte til døren.

155 Min pris / pr uge
1-4 dage om uge1-4 personer

Spar 20 % på de to første leverancer

Familiekassen fra Familie Måltider

Familie Måltider

325 Min pris / pr uge
4 dage om uge4 personer

Spar 15 % på alle måltidskasser med rabatkode: AS15

Hverdagskassen – Sunde Måltider

Sunde Måltider

Skræddersy din egen måltidskasse med sundt, lækkert og varieret mad fra Sunde måltider.

135 Min pris / pr uge
1-8 dage om uge1-8 personer

RABATKODE: SUND - Få 20% på første ordre ved brug af rabatkoden

Den grønne fra Coop

Coop

En vegetar måltidskasse som byder på kvalitet, velsmag og økologi. Du får i denne vegetar-måltidskasse en masse nye oplevelser, lækre og velsmagende retter som alle er kødfrie. Grønne madretter som er spækket med økologi og god smag. Denne måltidskasse er perfekt til den som ønsker vegetarretter i høj klasse, samt også går op i økologi.

369 Min pris / pr uge
4 dage om uge4 personer

SUNDTAKEAWAY – SUND MÅLTIDSKASSE

Sund Take Away

En travl hverdag, og andre prioriteringer i livet, kan tit gøre det svært at forene hverdagen med sund kost og den rette ernæring.
Med dette koncept, gør SundTakeAway sund mad til en meget let løsning.

775 Min pris / pr uge
1-8 dage om uge1-8 personer

DEN EKSOTISKE

Ret Nemt

Populær måltidskasse med mad bla. fra Asien, Japan & Mexico

125 Min pris / pr uge
1-4 dage om uge1-4 personer

Spar 20 % på de to første leverancer

FISK & SKALDYR

Ret Nemt

Lækre fiske- og skalddyrsretter med økologiske råvarer. Rigtig lækkert og meget sundt.

155 Min pris / pr uge
1-4 dage om uge1-4 personer

Spar 20 % på de to første leverancer

Fitnesskassen

FitnessKassen

Få en proteinkasse hver måned med en masse proteinfyldte produkter af høj kvalitet, som bla. byder på Proteinpulver, Proteinbarer og meget mere.

99 Min pris / pr uge
4-6 dage om uge4-6 personer

Slankekassen – Sunde Måltider

Sunde Måltider

Her får du en slanke-måltidskasse med gode og lækre råvarer som vil præge dine smagsoplevelser.

895 Min pris / pr uge
30 dage om uge30 personer

RABATKODE: SUND - Få 20% på første ordre ved brug af rabatkoden

Snacks fra England

UK Box

UKbox er nøje udvalgt slik fra England som du kan få leveret til dørtrinet hver måned. Ved bestilling af en abonnement på min. 6 måneder får du den første boks gratis.

199 Min pris / pr uge
12-20 dage om uge12-20 personer

Prøvepakke fra kun 59,- kr