Måltidskasser til en person
Er du kun dig selv, så frygt ikke for maden...

Måltidskasser til en person

Måltidskasser er ikke kun forbeholdt familier med børn eller par. Der findes også måltidskasser som passer til dem som kun er sig selv, uden at det behøver at blive en dyr fornøjelse.

Single måltidskasser

Det Danske Madhus

Det Danske Madhus Måltidskasse

Det Danske Madhus

Perfekt måltidskasse for dig der ønsker komplette, færdiglavede måltider. Du skal blot opvarme den lækre mad, anrette den og så er det spisetid – alt sammen på kun omkring 5 minutter. Her garanteres du mad der gør dig glad. Der tilberedes hver dag et stort og bredt udvalg af hjemmelavede madretter som store og små vil elske. Bestiller du for minimum 200,- får du gratis levering

1-3
min. dag(e) om ugen
1-4
antal personer
59 krmin. pris/kuvertLæs mere

20% rabat med: DDM20

Kokkens Hverdagsmad

Single måltidskasse

Kokkens Hverdagsmad

Måltidskassen til en person. Her får du lækre måltider 4 dage om ugen. Måltidkassen fra Kokkens hverdagsmad indeholder alt hvad du skal bruge til at lave en en frisk og dejlig aftensmad. Maden leveres færdiglavet, og det eneste du skal bekymre dig om er at opvarme og servere maden. Dette medfølger der anvisninger til. Vi kan ro i stemmen klart anbefale singlekassen til dig som ønsker det skal være nemt og lækkert.

4
min. dag(e) om ugen
1
antal personer
60 krmin. pris/kuvertLæs mere

Gratis fragt ved fast aftale

Sundtakeaway

Slankekassen

Sundtakeaway

Slankekassen fra Sundtakeaway. Denne måltidskasser er henvendt til dig som ønsker at smide nogle kilo. Du vil hverdag få morgenmad, middagsmad, aftensmad + 2x mellemmåltider som er tilpasset til en sund livsstil. Går du efter vægttab, så får du en nem pakkeløsning med denne måltidskasse. Vælger du at bestille denne kasse, kan vi anbefale du bestiller den til 4 uger, da det vil give dig en besparelse på over 400,- kr

6
min. dag(e) om ugen
1
antal personer
60 krmin. pris/kuvertLæs mere
Det italienske køkken

Vild med pasta-kassen

Det italienske køkken

Her får du de absolut bedste italienske pastaer og saucer. Denne italienske måltidskasse indeholder bl.a. fire luksuspastaer af ypperste kvalitet fra den anerkendte pastaproducent La Romagna/Pasta Fratini i Umbrien. Herudover får du tre smagfulde saucer, som kan bruges til at lave lækre italienske pastaretter.

1-4
min. dag(e) om ugen
1-2
antal personer
23 krmin. pris/kuvertLæs mere

Op til 15% på din bestilling

Det italienske køkken

Nem og hurtig aftensmads-kassen

Det italienske køkken

Nem og hurtig aftensmads-kassen er for dig, der efter en lang arbejdsdag gerne vil have lækker og hurtig aftensmad på bordet. Her får du fantastisk italiensk gourmet-fastfood på rekord tid

3
min. dag(e) om ugen
2-4
antal personer
36 krmin. pris/kuvertLæs mere

Op til 15% på din bestilling

Skagenfood

Heat & Cook Kassen

Skagenfood

Endnu hurtigere end LynKassen. I denne måltidskasse skal måltider blot opvarmes, herefter er der serveret. Det bliver ikke meget nemmere end dette. Alt er klaret for dig og du skal blot koncentrere dig om at opvarme din økologiske færdigret. Nogle af retterne heriblandt kunne være Chili con carne, italienske boller, butter chicken mm….
Bemærk også: Der medfølger til hver levering en pose med 8 stk. økologsk frugt med, helt gratis

2-4
min. dag(e) om ugen
1-4
antal personer
64 krmin. pris/kuvertLæs mere

50 % på første kasse + gratis øko frugt resten af 2018

Skagenfood

Lynkassen

Skagenfood

Denne måltidskasse er til dig som gerne vil have aftensmad på rekordtid. Lynkassen byder på hverdagsretter med et twist. Du vil opleve variation mellem fisk, kød og fjerkræ. Max tilberedningstid er 20-30 minutter.
Bemærk også: Der medfølger til hver levering en pose med 8 stk. økologsk frugt med, helt gratis

3-5
min. dag(e) om ugen
2-5
antal personer
64 krmin. pris/kuvertLæs mere

50 % på første kasse + gratis øko frugt resten af 2018

Det italienske køkken

Den italienske chilikasse

Det italienske køkken

Den italienske chilikasse er for dig, der er vild med Italien og smagen af god chili. I kassen får du et udvalg af nogle af Italiens bedste specialiteter med chili.

2-4
min. dag(e) om ugen
2-4
antal personer
75 krmin. pris/kuvertLæs mere

Op til 15% på din bestilling

Måltidskasser for singler
Enlige kan også sagtens få måltidskasser til døren

Måltidskasser for singler

Bare fordi du er enlig betyder det ikke at du ikke kan bestille en måltidskasse. Der findes mange muligheder, og ønsker du at prøve nye smagsoplevelser der er sunde og varieret kan du komme i mål med få klik.

Vi har et stort udvalg af måltidskasser for singler og finder du en måltidskasse kan du forvente høj kvalitet, et bredt sortiment og leverandører der er villige til at få langt for at få dig som kunde. Du kan forvente friske råvarer, økologi og masser af velsmag og spændende madretter.

Vi kan blandt andet nævne at måltidskasserne fra RetNemt er ekstremt populære blandt singler, familier og par – generelt fordi de henvender sig til alle målgrupper, også prismæssigt.
Måltidskasserne byder på friske og lækre retter, såsom Nordiske Burgere, Kylling-inderfilet i peanut-sauce, Pasta med kylling og bacon og andre velsmagende retter.

Måltidskasser for studerende
God mad på budget er muligt

Måltidskasser for studerende

Som studerende kan pengene være knappe og tiden tæt, men derfor behøver du som studerende ikke leve af havregrød og pasta med ketchup. Måltidskasser er ikke kun for familier og folk med mange penge.

Der er de seneste år kommet flere forhandlere af måltidskasser, hvilket gør priserne ryger i bund, og mulighederne i top. Hver forhandler tilbyder unikke løsninger til hvert behov, og det kan du som studerende eller enlig drage fordel af.

Måltidskasserne bringer dig den fordel at den faktisk vil spare dig penge, da du undgår mange impulskøb, der opstår, når du dagligt handler ind i Netto. Hvis du regner sammen hvor mange gange du lige har købt en Cola, slik eller anden snack med hjem når du har været ude at handle løber beløbet formentlig op. De penge vil du helt automatisk komme til at spare, og dermed får du flere penge mellem hænderne, også selvom du bestillere en måltidskasse og får den gode mad leveret til døren.

Mad til døren som enlig
Single er lig med ekstra forkælelse

Mad til døren som enlig

Er du single, så kan vi bestemt anbefale at du prøver konceptet af. Det er en fremragende og nem løsning som giver dig fleksibilitet, mere tid til dig selv, samtidig med du får nogle gode smagsoplevelser. Som enlig kan det nemlig være en trægt ting at skulle et smut i dagligvarebutikken og finde på hvad det er man vil lave til aftensmad. Oftest ender det ud i nemme, og til tider usunde løsninger hvor kvalitet og god nærende med bliver nedprioriteret. Det kan også være, at du synes det bliver for dyrt at købe sundt og økologisk, og dine madvarer ofte går til spilde når du kun skal kokkerere til én.
Det er her måltidskasser bliver en god løsning for dig. Her er der fokus på god og sund mad som giver dig den rette næring med kvalitets-råvarer, så du dermed er sikret en god, sund og varieret kost, samtidig med at du får aftensmad der smager himmelsk og som du formentlig ikke selv havde gjort det.
Andre fordele ved måltidskasser er at madlavningen pludselig er en smal sag at klare. Det tager markant kortere tid, oftest 15-30 min af tilberede. Du kan også være at gå efter måltidskasser hvor du får leveret færdiglavet mad, så du kun skal koncentrere dig om at opvarme maden.
Ved måltidskasse-løsningen slipper du for indkøb, frustrationer og får mere tid til dig selv.
Alle råvarer og måltider bliver leveret direkte til døren, hvorefter du blot skal følge en opskrift eller opvarme maden.

Slip for besværet og få maden bragt til døren

Start din kommende uge med en måltidskasse

Skulle du vælge en af de single måltidskasser blandt en af vores mange måltidskasser leverandører kan vi garantere du får høj kvalitet, gode smagsoplevelser og lækre råvarer. Alle råvarer og madretter er nøge udvalgt og planlagt så kunderne får mest muligt for pengene. Der sættes fokus på ting som økologi, lokale råvarer og madplaner udarbejdet af professionelle kokke og diætister. Kort sagt er du i trygge hænder når det kommer til at få sundt og god mad. Vi tror på at et godt måltid er vejen til et gladere sind og bedre humør. Gode madoplevelser skaber velvære – desværre som single kan det virke meningsløst at stå og lave det perfekte måltid til sig selv når man ikke har nogle at dele den gode oplevelse med.

Prøv derfor en af de lækre måltidskasser og slip for besværet og kom i gang med at få lidt velvære og forkælelse ved stå få en dejlig single måltidskasse leveret direkte til døren.