Nemt Måltid
Ret Nemt Måltidskasser
Mad til døren.... Når det bare skal være ret nemt....

Ret Nemt Måltidskasser

Srort udvalg af måltidskasser fra Ret Nemt som byder på billige priser, mange forskellige og lækre madretter.

RetNemt Måltidskasser

RetNemt måltidskasser er blandt de mest populære iblandt vores brugere. RetNemt tilbyder mange lækre, billige og varierede måltidskasser. RetNemt’s koncept er at du skal slippe for at spekulere over aftensmaden, og at du kan få sunde, komplette måltidskasser flere gange om ugen, hvor du ligeledes modtager mange indbydende opskrifter med til din måltidskasser som passer helt perfekt til de råvarer som følger med i en måltidskasse fra RetNemt.

Hos RetNemt kan du finde måltidskasser for enhver smag, og i mange forskellige prislejer, samtidig får du 100% tilfredshedsgaranti, da de går meget op i at du som forbruger er meget tilfreds med den mad som du får leveret lige til døren.

Det er helt uforpligtende at bestille en måltidskasse fra RetNemt, og der er ingen binding, hvilket også giver super meget fleksibilitet, da du kan bestille fra uge til uge, eller hvornår end det passer dig.

Når du bestiller en måltidskasse fra RetNemt får du leveret maden helt gratis, og du kan være heldig at spare helt op til 20% på din første måltidskasse.

RetNemt blev startet i 2006, og er siden vokset stødt. Der er fokus på god kvalitet, samtidig med at det skal være billigt og nemt at gå til, og målet er at din hverdag skal blive nemmere med en måltidskasse.

Der er også stor kundetilfredshed som blandt andet kan ses på Trustpilot, hvor RetNemt scorer 8.1 ud af 10, hvilket må siges at være flot.

 

Levering til din dør, også selvom du ikke er hjemme

RetNemt Måltidskasse levering

RetNemt.dk leverer måltidskasser over hele Danmark. Uanset om du er bosat i Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Fyn, Sjælland, så har du mulighed for at få leveret måltidskasser.
Måltidkasserne bliver leveret på faste ugedage, og altid inden kl.17. Du behøver ikke engang være hjemme for at modtage din RetNemt måltidskasse – Det kan aftales med leverandøren at de bare kan sætte den ved dørtrinnet, eller udenfor hoveddøren, også selvom du bor i lejlighed. Maden kommer i helt særlige kølekasser og RetNemt garanterer at maden holder sig frisk og lækker.

Opskrifter der byder på god smag...

RetNemt Måltidskasse Opskrifter

Dine måltidskasse bliver aldrig kedelig. Der er nemlig rigtig meget variation, og til hver måltidskasse medfølger en opskrift der passer 100% til din måltidskasse. RetNemt startede med at leverer måltidskasser tilbage i 2006, så de har efterhånden en hel del opskrifter og erfaring. Blandt andet kan det nævnes at der er et større udvalg på omkring 500-600 opskrifter der varieres imellem. Ret Nemt har f.eks leveret reter og opskrifter til: Pizza med søde kartofler, Samosa med Spicy oksekød, Perlehønebryst med frisk svampe, Sushi, Cremet pasta med kylling og meget andet lækkert. Bon Appetit

Se måltidskasser fra RetNemt

Vi har et stort udvalg af måltidskasser fra RetNemt. Der findes noget til enhver smag - Gå på jagt iblandt det store udvalg og find den rette måltidskasse for dig.