RetNemt Måltidskasser - God mad til døren
Mad til døren.... Når det bare skal være ret nemt....

RetNemt Måltidskasser - God mad til døren

Stort udvalg af måltidskasser fra Ret Nemt som byder på billige priser, mange forskellige og lækre madretter.

RetNemt

RetNemt måltidskasser er blandt de mest populære iblandt vores brugere. RetNemt tilbyder mange lækre, billige og varierede måltidskasser. RetNemt’s koncept er at du skal slippe for at spekulere over aftensmaden, og at du kan få sunde, komplette måltidskasser flere gange om ugen, hvor du ligeledes modtager mange indbydende opskrifter med til din måltidskasser som passer helt perfekt til de råvarer som følger med i en måltidskasse fra RetNemt.

Hos RetNemt kan du finde måltidskasser for enhver smag, og i mange forskellige prislejer, samtidig får du 100% tilfredshedsgaranti, da de går meget op i at du som forbruger er meget tilfreds med den mad som du får leveret lige til døren. Det er helt uforpligtende at bestille en måltidskasse fra RetNemt, og der er ingen binding, hvilket også giver super meget fleksibilitet, da du kan bestille fra uge til uge, eller hvornår end det passer dig.

Når du bestiller en måltidskasse fra RetNemt får du leveret maden helt gratis, og du kan lige nu spare 25% på de første 4 måltidskasser.

Der er også stor kundetilfredshed som blandt andet kan ses på Trustpilot, hvor RetNemt scorer 4.4 ud af 5, hvilket må siges at være flot.

By Cofoco

Ret Nemt

RetNemt By Cofoco – Så bliver det ikke nemmere – og bedre! Nyd at forkæle familien med lækre klassiske retter med et let twist og i ægte restaurantkvalitet fra Cofoco

58 kr./ pr. måltid
1-5 dag(e) pr. uge
2-6 personer
Spar 25% på de første 4 leveringer

Den børnevenlige

Ret Nemt

Forkæl børnene og familien med børnevenlige retter der smager fantastisk. Her får du en måltidkasse som vil friste alle de små, såvel som de voksne. Du får maden leveret lige til døren, og alle retter tager max 30 minutter at tilberede. Det giver dig mulighed for at tage børnene med i køkkenet og lære dem at lave mad, imens i har det sjovt sammen.

46 kr./ pr. måltid
1-5 dag(e) pr. uge
2-6 personer
Spar 25% på de første 4 leveringer

Xtranem

Ret Nemt

Xtranem byder på retter som kan gøres klar på under 20 min. Her får du alt mere eller mindre tilberede, salaten er lavet på forhånd, saucen skal bare lige varmes op og kødet er forstegt. Det er løsningen til dig som ønsker det skal være nemt og hurtigt, uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet.

46 kr./ pr. måltid
1-5 dag(e) pr. uge
2-6 personer
Spar 25% på de første 4 leveringer

RetEksotisk

Ret Nemt

Sæt dine smagsløg på prøve med eksotiske måltider der bla. byder på lækre madoplevelser fra Asien, Japan & Mexico og andre.

46 kr./ pr. måltid
2-4 dag(e) pr. uge
2-4 personer
Spar 25% på de første 4 leveringer

Familieret

Ret Nemt

Elsker du dansk mad er dette den perfekte måltidskasse for dig og dine nærmeste. Den familiekasse byder på velkendte danske retter som mor hun lavede dem.

42 kr./ pr. måltid
1-5 dag(e) pr. uge
2-6 personer
Spar 25% på de første 4 leveringer

Fiskeret

Ret Nemt

Fisk er ikke bare fisk… Fisk er sundt, lækkert og velsmagende hvis det serveres med kærlighed, og det gør det i denne måltidskasse. Elsker du fisk og økologi, så er denne måltidskasse noget for dig. Du bliver budt på helt fantastiske smagsoplevelser med spændende fiske og skalddyrsretter.

58 kr./ pr. måltid
1-5 dag(e) pr. uge
2-6 personer
Spar 25% på de første 4 leveringer

RetLuksuriøs

Ret Nemt

Navnet siger det hele. Her får du nem og lækker aftensmad som byder på høj kvalitet og masser af forkælelse til smagsløgene. Variationen er stor og du får aldrig et måltid der er det samme som det forrige.  Denne måltidskasser byder blandt andet på retter som Oksesteak med svampe i sherrysauce, Svinemørbrad med portvinscreme og spinatsauté og meget andet lækkert.

58 kr./ pr. måltid
2-4 dag(e) pr. uge
2-4 personer
Spar 25% på de første 4 leveringer

RetSund

Ret Nemt

Måltidskassen til dig som har fokus på sundhed. Denne måltidskasse sætter sunde retter i fokus hvortil måltiderne skal være så nærende så muligt. Der er fokus på en sund energibalance, samt masser af kostfibre. Den sunde måltidskasser er også baseret på 70-100% økologiske råvarer.

49 kr./ pr. måltid
2-4 dag(e) pr. uge
2-6 personer
Spar 25% på de første 4 leveringer
RetNemt Måltidskasser & Levering
RetNemt, det er bare nemt...

RetNemt Måltidskasser & Levering

Med måltidskasser fra RetNemt får du mad til døren som er proppet med friske sunde råvarer og mange spændende og indbydende madopskrifter. Maden bliver leveret til døren mellem op til 4 gange om ugen. De lækre måltidskasser fra RetNemt kan tilpasses til dine behov, og skulle du have allergi eller andre specielle behov kan du i din tilmelding automatisk fravælge en del uønskede ingredienser og du kan altid på forhånd se alle ingredienser i opskrifterne.

Maden fra RetNemt leveres i en special kølekasse der gør alle råvarer holde sig kølige og friske i flere timer – Derfor behøver du ikke stresse og at skynde dig hjem at tage imod måltidskassen.

Se RetNemts 4 x 25% tilbud her

Hvad koster RetNemt Måltidskasser
Det er faktisk meget billigt...

Hvad koster RetNemt Måltidskasser

RetNemt Måltidskasser kommer i flere forskellige prisniveauer, men bestemt i prislejer hvor alle kan være på den ene eller anden måde. Den billigste måltidskasse koster omkring 42,- pr person og op til 64,75,- pr. person.

Leveringen af måltidskasser er GRATIS så længe der bestilles for over 650,- Bestiller du for under det, koster det 33,- ved køb over 325,-. Ved køb under 325,- koster levering 49,-. Du kan også købe Fri Fragt i 1 år for 699 kr.

RetNemt leverer overalt i Danmark. Undtaget er dog øer uden broforbindelse – MEN er du på Bornholm, har de nu levering på solskinsøen hver uge!

Hos RetNemt er det muligt at betale med alle kendte betalingskort

Rabatkode og tilbud

Du kan lige få 25% besparelse på de 4 første leveringer. Rabatten gives automatisk.

RetNemt levering
Levering til din dør, også selvom du ikke er hjemme

RetNemt levering

RetNemt.dk leverer måltidskasser over hele Danmark. Uanset om du er bosat i Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Fyn, Sjælland, så har du mulighed for at få leveret måltidskasser.
Måltidkasserne bliver leveret på faste ugedage, og altid inden kl.17. Du behøver ikke engang være hjemme for at modtage din RetNemt måltidskasse – Det kan aftales med leverandøren at de bare kan sætte den ved dørtrinnet, eller udenfor hoveddøren, også selvom du bor i lejlighed. Maden kommer i helt særlige kølekasser og RetNemt garanterer at maden holder sig frisk og lækker.

RetNemt Opskrifter
Opskrifter der byder på god smag...

RetNemt Opskrifter

Din måltidskasse bliver aldrig kedelig. Der er nemlig rigtig meget variation, og til hver måltidskasse medfølger en opskrift der passer 100% til din måltidskasse. RetNemt startede med at leverer måltidskasser tilbage i 2006, så de har efterhånden en hel del opskrifter og erfaring. Blandt andet kan det nævnes at der er et større udvalg på omkring 500-600 opskrifter der varieres imellem. Ret Nemt har f.eks leveret retter og opskrifter til: Pizza med søde kartofler, Samosa med Spicy oksekød, Perlehønebryst med frisk svampe, Sushi, Cremet pasta med kylling og meget andet lækkert.

RetNemt har siden 2006 leveret måltidskasser. Det gør at de har opbygget sig en ekspertise på området, samt har udviklet mere end 700 forskellige madopskrifter. Derfor kan du få spændende og varierede opskrifter til din måltidskasse. Udfra de mange lækre opskrifter kan du også være med til selv at sammensætte hele din ugentlige madplan. Du får masser af fleksibilitet og mulighed for at spise sundt, varieret og lækkert, hver dag.

Til udviklingen af de mange madopskrifter bruger RetNemt Måltidskasser erfarne og kompetente madskribenter og professionelle kokke. Derfor kan du regne med at alle opskrifter er nøje planlagt og velovervejede.

De fleste madretter fra RetNemt laver du selv med en medfølgende opskrift og alle råvarer på bare ca. 30 minutter. Men mindst 2 af ugens retter klares på kun 15-20 minutter, nogle gange hurtigere…!