RetNemt Måltidskasser - God mad til døren
Mad til døren.... Når det bare skal være ret nemt....

RetNemt Måltidskasser - God mad til døren

Stort udvalg af måltidskasser fra Ret Nemt som byder på billige priser, mange forskellige og lækre madretter. Du kan frit vælge imellem 60 retter hver uge.

RetNemt

RetNemt måltidskasser er blandt de mest populære iblandt vores brugere. RetNemt tilbyder mange lækre, billige og varierede måltidskasser. RetNemt’s koncept er at du skal slippe for at spekulere over aftensmaden, og at du kan få sunde, komplette måltidskasser flere gange om ugen, hvor du ligeledes modtager mange indbydende opskrifter med til din måltidskasser som passer helt perfekt til de råvarer som følger med i en måltidskasse fra RetNemt.

Hos RetNemt kan du finde måltidskasser for enhver smag, og i mange forskellige prislejer, samtidig får du 100% tilfredshedsgaranti, da de går meget op i at du som forbruger er meget tilfreds med den mad som du får leveret lige til døren. Det er helt uforpligtende at bestille en måltidskasse fra RetNemt, og der er ingen binding, hvilket også giver super meget fleksibilitet, da du kan bestille fra uge til uge, eller hvornår end det passer dig.

Når du bestiller en måltidskasse fra RetNemt får du lige nu hele 2×20% rabat – spar op til 539 kr. på dine første to måltidskasser.

Der er også stor kundetilfredshed som blandt andet kan ses på Trustpilot, hvor RetNemt scorer 4.4 ud af 5, hvilket må siges at være flot.

Sådan tjener Nemtmåltid penge og rangerer måltidskasserne

Den Børnevenlige

RetNemt

Forkæl børnene og familien med børnevenlige retter der smager fantastisk. Her får du en måltidkasse som vil friste alle de små, såvel som de voksne. Du får maden leveret lige til døren, og alle retter tager max 30 minutter at tilberede. Det giver dig mulighed for at tage børnene med i køkkenet og lære dem at lave mad, imens i har det sjovt sammen.

46 kr./ pr. måltid
2-5 dag(e) pr. uge
2-4 personer
RetNemt logo
20% på de 2 første måltidskasser - spar op til 539 kr.!

RetNemt – Vegetariske måltider

RetNemt

Hos RetNemt kan du hver uge vælge mellem 40 nye retter, heriblandt også flere vegetariske retter. Med RetNemt kan du kombinere forskellige behov i husstanden. Nogen ønsker måske vegetar, andre klassiske retter.

45 kr./ pr. måltid
2-5 dag(e) pr. uge
2-4 personer
RetNemt logo
20% på de 2 første måltidskasser - spar op til 539 kr.!

RetNemt – Familiefavoritter

RetNemt

Elsker du dansk mad er dette den perfekte måltidskasse for dig og dine nærmeste. Den familiekasse byder på velkendte danske retter, som mor hun lavede dem. Mad som hele familien kan lide – både nye, spændende smage og kendte klassikere.

42 kr./ pr. måltid
2-5 dag(e) pr. uge
2-6 personer
RetNemt logo
20% på de 2 første måltidskasser - spar op til 539 kr.!

RetNemt – Hurtige måltider

RetNemt

Måltidskassen “Hurtige måltider” byder på retter som kan gøres klar på under 20 min. Her får du alt mere eller mindre tilberede, salaten er lavet på forhånd, saucen skal bare lige varmes op og kødet er forstegt. Det er løsningen til dig som ønsker det skal være nemt og hurtigt, uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet. Vælg mellem 40 retter hver uge.

46 kr./ pr. måltid
2-5 dag(e) pr. uge
2-4 personer
RetNemt logo
20% på de 2 første måltidskasser - spar op til 539 kr.!
RetNemt Måltidskasser - hvorfor?
RetNemt, det er bare nemt...

RetNemt Måltidskasser - hvorfor?

Med måltidskasser fra RetNemt får du mad til døren som er proppet med friske sunde råvarer og mange spændende og indbydende madopskrifter.

De lækre måltidskasser fra RetNemt kan tilpasses til dine behov, og skulle du have allergi eller andre specielle behov kan du i din tilmelding automatisk fravælge en del uønskede ingredienser og du kan altid på forhånd se alle ingredienser i opskrifterne.

10 Gode Grunde til at Vælge RetNemt Måltidskasser

Hvem siger, at aftensmadlavning skal være en sur pligt? Med en måltidskasse fra RetNemt kan du forvandle madlavning til en fornøjelse. Glem alt besværet, slap af og nyd de talrige fordele ved at få sund og velsmagende aftensmad leveret direkte til din dør.

✓ Tilpas din måltidskasse præcis efter dine individuelle ønsker og behov.

✓ Vælg frit mellem 60 lækre retter hver eneste uge.

✓ Vælg mellem 2-5 retter til 2, 3, 4 eller 6 personer.

✓ Farvel til tidskrævende madplanlægning og indkøb.

✓ Ugentlige smagsoplevelser i særklasse.

✓ De fleste retter kan tilberedes på blot 30 minutter.

✓ Opskrifter udarbejdet af dygtige kokke.

✓ Ernæringsberegnet menu.

✓ En opskriftssamling med over 800 lækre opskrifter.

✓ Stor variation i retterne for konstant kulinarisk mangfoldighed.

Uanset hvad der har ledt dig til at overveje måltidskasser, kan du være helt sikker på, at RetNemt har den perfekte måltidskasse til dig.

Se RetNemts 2 x 20% tilbud her

Hvad koster RetNemt Måltidskasser
Det er faktisk meget billigt...

Hvad koster RetNemt Måltidskasser

RetNemt Måltidskasser kommer i flere forskellige prisniveauer, men bestemt i prislejer hvor alle kan være på den ene eller anden måde. Den billigste måltidskasse koster omkring 45 kr. pr. måltid pr. person (ved 4 personer og 5 retter).

Endvidere leverer RetNemt næsten til hele Danmark. Undtaget er dog øer uden broforbindelse – MEN er du på Bornholm, har de nu levering på solskinsøen hver uge!

Hos RetNemt er det muligt at betale med alle kendte betalingskort

Rabatkode og tilbud

Du kan lige få 20% rabat på de 2 første måltidskasser, og spare op til 539,60 kr. i alt. Rabatten gives automatisk via linket nedenfor.
Se RetNemts tilbud her

RetNemt levering
Levering til din dør, også selvom du ikke er hjemme

RetNemt levering

Maden fra RetNemt leveres i en papkasse med is der gør alle råvarer holde sig kølige og friske i flere timer – Derfor behøver du ikke stresse og at skynde dig hjem at tage imod måltidskassen.

RetNemt.dk leverer måltidskasser over hele Danmark. Uanset om du er bosat i Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Fyn, Sjælland, så har du mulighed for at få leveret måltidskasser. Måltidkasserne bliver leveret på faste ugedage, og altid inden kl.17. Du behøver ikke engang være hjemme for at modtage din RetNemt måltidskasse – Det kan aftales med leverandøren at de bare kan sætte den ved dørtrinnet, eller udenfor hoveddøren, også selvom du bor i lejlighed.

Maden bliver leveret til døren 1-3 faste hverdage om ugen, afhængig af postnummer.

RetNemt Opskrifter
Opskrifter der byder på god smag...

RetNemt Opskrifter

Din måltidskasse bliver aldrig kedelig. Der er nemlig rigtig meget variation, og til hver måltidskasse medfølger en opskrift der passer 100% til din måltidskasse. RetNemt startede med at levere måltidskasser tilbage i 2006, så de har efterhånden en hel del opskrifter og erfaring.

Det gør at de har opbygget sig en ekspertise på området, samt har udviklet mere end 700 forskellige madopskrifter. Derfor kan du få spændende og varierede opskrifter til din
måltidskasse. Udfra de mange lækre opskrifter kan du også være med til selv at sammensætte hele din ugentlige madplan. Du får masser af fleksibilitet og mulighed for at spise sundt, varieret og lækkert, hver dag.

Med deres nye koncept er der hele 40 nye opskrifter hver uge inden for kategorierne: Sund, Fjerkræ, Familievenlig, Hurtig, Okse, Svin, Fisk og Skaldyr og Vegetar.

Til udviklingen af de mange madopskrifter bruger RetNemt Måltidskasser erfarne og kompetente madskribenter og professionelle kokke. Derfor kan du regne med at alle opskrifter er nøje planlagt og velovervejede.

De fleste madretter fra RetNemt laver du selv med en medfølgende opskrift og alle råvarer på bare ca. 30 minutter. Men mindst 2 af ugens retter klares på kun 15-20 minutter, nogle gange hurtigere…!