BetterFeast - Måltidskasser til hele familien
Nu er det blevet nemt at spise sundt

BetterFeast - Måltidskasser til hele familien

Komplette måltidskasser, der gør det nemmere at leve et sundt liv, der giver kroppen den rette næring, uden at gå på kompromis med smagsoplevelserne!

 

BetterFeast

BetterFeast måltidskasser (førhen Sundtakeway) gør din sundere hverdag nemmere, ved at du kan få sunde måltidskasser leveret til døren.
I en travl hverdag kan det nemlig være svært at finde tiden til at handle ind, lave madplaner mm. BetterFeast vil løse dette problem med deres måltidskasser. Du får færdiglavet sund mad leveret til døren. Din hverdag bliver sundere, og din krop og velvære får det bedre.

BetterFeast tilbyder blandt andet vegetarkasser, familiekasser, slankekasser og meget andet. Der er stor variation i måltiderne, og der tilbydes endvidere madløsninger, hvor du også kan få morgenmad, frokost, aftensmad, samt mellemmåltider.

Sund aftensmad er pludselig blevet lækkert og indbydende. Prøv en måltidskasse fra BetterFeast , hvis du ønsker en sundere hverdag med dejlige smagsoplevelser.

Du får første måltidskasse med 25% ved brug af rabatkoden: wbfk_25

Sådan tjener Nemtmåltid penge og rangerer måltidskasserne

Hverdagskassen

BetterFeast

Med Hverdagskassen fra BetterFeast får du en komplet måltidskasse med færdigtilberedt mad til alle dagens måltider i ugens fem hverdage. Du får således både morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider.

34 kr./ pr. måltid
5 dag(e) pr. uge
1-5 personer
BetterFeast logo
25% rabat på første måltidskasse med rabatkode: wbfk_25

Vægttabskassen

BetterFeast

Vægttabskassen fra BetterFeast er et tilbud til dig, der ønsker at holde den slanke linje. Vægttabskassen er en komplet måltidskasse med færdigtilberedt mad til alle dagens måltider i ugens fem hverdage. Alle måltider er kalorieberegnede.

50 kr./ pr. måltid
5 dag(e) pr. uge
1-5 personer
BetterFeast logo
25% rabat på første måltidskasse med rabatkode: wbfk_25

Familiekassen

BetterFeast

Med denne måltidskasse får du færdigtilberedte livretter, som hele familien elsker. Du skal kun sætte maden i ovnen og varme den op – herefter er den klar til servering. Nemmere bliver det ikke. Måltidskasserne fra BetterFeast leveres i hele Danmark.

42 kr./ pr. måltid
3-5 dag(e) pr. uge
2-5 personer
BetterFeast logo
25% rabat på første måltidskasse med rabatkode: wbfk_25

Smoothiekassen

BetterFeast

Smoothiekassen fra BetterFeast består af smoothies til en tre-dages smoothiekur. På den måde kan de bruges som en kickstart til et vægttab eller en ny livsstil. Du får tre velsmagende og friske smoothievarianter.

34 kr./ pr. måltid
3 dag(e) pr. uge
1-10 personer
BetterFeast logo
25% rabat på første måltidskasse med rabatkode: wbfk_25
Nem og hurtig aftensmad
Nem og sund aftensmad på rekordtid

Nem og hurtig aftensmad

Fælles for alle måltidskasser hos Sund takeaway er, at de indeholder retter til god aftensmad, således du slipper for at stå i køkkenet. Udover aftensmaden tilbydes der som nævnt også flere muligheder i form af morgenmad, mellemmåltider, frokost måltidskasser mm. Alt er klaret for dig, maden er nem og hurtig at gå til, og du kan få din mad serveret på under 2 minutter.

Hver måltidskasse indeholder mad til minimum én person, og de fleste af BetterFeasts måltidskasser indeholder mad til en hel uge. Der findes også muligheder for enkelte kasser der har mad til flere uger. Der er 9 færdigtilberedste favoritretter at vælge mellem hver uge.

BetterFeast leverer måltidskasser til hele Danmark, og måltidskasserne bliver leveret lige til døren 2 gange om ugen, til 3 dage ad gangen, så du altid har friske, færdiglavede måltider til rådighed.

Her er der en mulighed for at få sund mad til døren med en sund måltidskasse! Og det vel og mærke uden at du skal bruge tid på selv at lave maden. De sunde retter er færdiglavet og klar efter lidt opvarmning. BetterFeast handler ind for dig, laver maden for dig, bringer den ud for dig. Du skal blot spise den 🙂

Prøv dem i dag

Interesseret i et vægttab?
Kom igang med sunde færdigretter

Interesseret i et vægttab?

Sund take away er lige præcis dét, du kan få hos BetterFeast.

Hvis du gerne vil igang med et vægttabsforløb, fx efter en periode med liidt for usund kost, så har BetterFeast 2 sunde måltidskasser, som kunne være rigtig gode til netop vægttabs formål.

Du kan vælge fx Vægttabskassen – her er der fokus på det rette antal kalorier, der skal til, før du opnår et vægttab via din daglige kost. Udover, at måltiderne er målrettet efter det rette antal kalorier for dig, så er de jo færdiglavet, så ikke noget med at du kommer til at spise for meget.

Kickstarterkassen fra BetterFeast er et decideret målrettet forløb på 4 uger, hvor du kan kickstarte en sundere livsstil. Du får som en start en 3 dages smoothiekur og 2 dage med sund mad, som giver dig et boost i starten. Herefter får du til de næste 3 uger indholdet fra Vægttabskassen leveret med måltider til morgen, middag og aften. Med Kickstarterkassen får du derudover også en træningsplan, som du kan bruge til at sætte ekstra gang i forbrændingen. Træningsplanen passer til alle niveauer af kondition, så vær ikke bekymret over, at du måske ikke er i topform. Det er jo netop også hele pointen med, at starte et forløb med BetterFeasts koncept.

Læs mere her

BetterFeast er blevet grønnere
Nu med mere bæredygtig emballage

BetterFeast er blevet grønnere

BetterFeast har siden starten haft fokus på sundhed og bæredygtighed. Og som noget nyt i 2022 er de igang med at levere måltiderne i bæredygtige papkasser. Tidligere leverede de måltiderne i flamingokasser, men problemet med flamingo er, at de er ineffektive at genbruge, fordi flamingokassen i tom stand optager meget plads, samtidig med, at det er et smuldrende materiale, der kan spredes til hav og natur som mikroplast.

BetterFeast har derfor besluttet at overgå til papkasser, som er produceret med brug af 75% genbrugs-træfibre. Derudover er papemballagen fremstillet af FSC®-certificeret papir. Det er derfor miljøgodkendt og kommer fra bæredygtigt skovbrug.

Det betyder også, at det nu er nemmere for dig som kunde hos BetterFeast at komme af med den brugte emballage, da du kan folde den sammen og lægge i genbrugscontaineren til pap. Derved slipper du også for at kassen skal stå til næste levering.

Så når man vælger at bestille fra BetterFeast, vælger man ikke kun en madoplevelse, men også fødevaresikkerhed og en bæredygtig tilgang til at nyde sine måltider.