Måltidskasser fra Skagenfood giver gode fiskeoplevelser
Måltidskasser med frisk fisk

Måltidskasser fra Skagenfood giver gode fiskeoplevelser

Er du vild med fisk skal du prøve en måltidskasse fra Skagenfood. Er du ikke vild med fisk anbefaler vi den nu alligevel, da du vil få fiskeoplevelser ud over det sædvanlige. Prøv en måltidskasse med frisk fisk idag, det vil du ikke fortryde.

Skagenfood

Måltidskasser fra Skagenfood består af frisk og sund fisk, og dejlige smagsoplevelser.

Skagenfood er en kendt måltidskasse-leverandør iblandt danskerne, og mange danskere tyer til at benytte Skagenfood når de skal have frisk fileter at årstidens fisk, alt sammen i kvalitetsråvarer.

Konceptet omkring Skagenfood er udviklet af Betina Kühn og Peter Bagge-Nielsen, og så lyset i 2001. I dag har firmaet omkring 20.000,- faste abonnenter. Visionen fra Skagenfood lyder: ”Vores vision for skagenfood er at skabe gode madoplevelser med friske råvarer”.

Frisk fra havet til din hoveddør

Leder du efter en måltidskasse hvor du ønsker lækkert fisk med masser af smag, kan vi herfra NemtMåltid kraftigt anbefale Skagenfood måltidskasser. En stor del af de fisk, Skagenfood.dk leverer, er fanget frisk af kuttere, der kun er på havet i 1-2 dage. Kort tid på havet sikrer friske fisk af høj kvalitet, hvorfor du er sikret af få frisk frisk til aftensmad i din måltidskasse.

Lynkassen

Skagenfood

Når det godt må gå lidt hurtigere. LynKassen er hverdagsretter med et twist der passer til både store og små.

47 kr./ pr måltid
3 dag(e) pr. uge
2-5 personer
Opret levering og få GRATIS laks

Slanke måltidskassen

Skagenfood

Kaloriefattige måltider med masser af smag med gns. 500-600 kcal pr. pers. pr. måltid. T-modellen består af: ½ grøntsager/salat, ¼ grove kulhydrater og ¼ protein.

48 kr./ pr måltid
3-4 dag(e) pr. uge
1-4 personer
Opret levering og få GRATIS laks

Heat & Cook Familiekassen

Skagenfood

En hjælpende hånd. Hvis du sætter pris på god, sund og varieret mad. Og hvor ét af måltiderne gerne må gå lidt hurtigt. Herudover varierer måltiderne mellem fisk, kylling og kød.

54 kr./ pr måltid
3-4 dag(e) pr. uge
2-4 personer
Opret levering og få GRATIS laks

PescetarKassen

Skagenfood

Fisk og grønt er sagen. Her får du måltider med fisk og en grøn vegetarret. Det er både lækkert, sundt og klimavenligt.

52 kr./ pr måltid
3 dag(e) pr. uge
1-4 personer
Opret levering og få GRATIS laks

Go Green Kassen

Skagenfood

Mere bæredygtigt. 1-2 dage med de pivfriske fisk, 1 dag med kød og 1 dag med en grøn vegetarret. Det er både sundt og klimavenligt. Og så benyttes desuden særlige nedbrydelige emballager i denne kasse.

44 kr./ pr måltid
3-4 dag(e) pr. uge
1-4 personer
Opret levering og få GRATIS laks

Skagenkassen

Skagenfood

Smagen er i fokus. Havfriske fisk i klassiske og nye sunde variationer. Du kan supplere SkagenKassen med en ekstra velsmagende økologisk færdigret, der tilberedes på ca. 15 min.

59 kr./ pr måltid
2-3 dag(e) pr. uge
2-4 personer
Frisk fisk til døren
Altid frisk, altid lækkert

Frisk fisk til døren

Måltidskasserne fra Skagenfood tilbyder dig frisk fisk fra havet. Ligeledes medfølger der friske og lækre råvarer til din måltidskasse. Du får blandt andet friske økologiske grøntsager, og stor variation i hvilke fisk der medfølger. Opskrifterne til din måltidskasse er lette at gå til og skuffer ikke. Der er stor mulighed for forskellige typer af måltidskasser fra Skagenfood, heriblandt finder du: Skagenkassen som er 100% økologisk med havfriske fisk, Pescetarkassen som indeholder fiskeretter og vegetarretter, Lynkassen som varierer imellem fisk, kød eller fjerkræ med en max tilberedelsestid på 20 minutter, og mange andre måltidskasser.

Skagenfood har i alt mellem 10 forskellige typer af måltidskasser. Det giver dig mulighed for at vælge bl.a. færdiglavede måltidskasser, ekstra grønne retter eller blandet fisk, kød og fjerkræ fra 1 til 4 dage om ugen.

Hos Skagenfood ønskes der altid at levere frisk fisk af højeste kvalitet der er fanget i danske farvande. Der stilles derfor ekstra store krav til kvaliteten af fisken og den efterfølgende håndtering af fisken.

Skagenfood Opskrifter
Fantastiske opskrifter der forkæler smagsløgene

Skagenfood Opskrifter

For mange børnefamilier kan det være svært at få indkorporeret fisken i ugens måltider, blandt andet pga. manglende inspiration ift fisk og hvordan man laver lækre måltider med fisk. Heldigvis har Skagenfood ekspertise i at lave madretter med velsmagende fisk. De har igennem årene oparbejdet at hav af lækre opskrifter med fisk som du kan nyde godt af i din kommende måltidskasse. Faktisk har Skagenfood over 500 forskellige opskrifter hvor mange af dem også er børnevenlige. Måltidskasserne og madretterne er oftest sæsonbestemt, hvorfor den medfølgende opskrift vil være perfekt skræddersyet til årstiden, samt nem og ligetil at gå til. Maden er varieret og sund, ligeledes garanterer den dig dit ugentlige indtag af fisk som der er anbefales af ernæringseksperter.

Skagenfood Levering
Den der lækre måltidskasse, hvornår kan jeg få den?

Skagenfood Levering

Skagenfood måltidskasser bliver leveret i hele Danmark, undtagen ikke brofaste øer. De fleste pakker bliver leveret inden kl. 07 om morgenen. Skulle du ikke være hjemme til leveringen, så frygt ikke, du kan sagtens aftale nærmere med Skagenfood om de må stille maden et bestemt sted.

Fisk og øvrige kølevarer en kan sagtens holde sig til du kommer hjem. Når måltidskassen leveres hos dig, kan den således holde en temperatur på mellem 0° og 2° til minimum kl. 17 på leveringsdagen, grundet de specielle kasser maden bliver leveret i.

Levering er inkluderet i abonnementsprisen på dine måltidskasser, mens der vil være et leveringstillæg på 40 kr. for enkeltkøb.

Når du bestiller dit måltidskasse-abonnement ved Skagenfood eller bestiller en enkelt levering, kan du angive, hvor pakken skal sættes. Skulle du vælge ikke at angive et sted hvor måltidskassen må stilles, bliver den placeret ved din hoveddør.