Om Nemt Måltid
Vi så lyset i 2016, og nu giver vi dig overblik over måltidskasser

Om Nemt Måltid

Ja, hvad er Nemtmåltid.dk egentlig, og hvem står bag… Bliv klogere her…

Om Nemt Måltid

Bag NemtMåltid.dk

NemtMåltid så lyset i slut 2016, og er blevet udviklet af og drevet af Nicky Christensen.

Vi har fundet nogle af de bedste måltidskasser i Danmark, og lavet en stor oversigt så du nemt kan finde din næste måltidskasse. Vores mål er at gøre det lidt lettere for dig som person, ved at mindske stress og jag, og derved give dig muligheden for at stadig få sundt og ernærende mad med en måltidskasse. Det skal være nemt og hurtigt for dig som forbruger at finde frem til til en måltidskasse som passer til dig, hvorfor vi har et stort udvalg af forskellige måltidskasser som du kan bestille via vores side.

Vores hjemmeside er 100% gratis at benytte, og bliver finansieret igennem affiliate marketing, hvilket betyder, at hver gang vi formidler en ny kunde til en af vores samarbejdspartnere, modtager vi en mindre betaling. Dette gør heldigvis at vi kan stille dette website til rådighed for dig, så du nemt kan få overblik over mulighederne for måltidskasser i Danmark.

Vi prøver så vidt muligt altid at have ajourtført med korrekte oplysninger i vores lister over måltidskasser. Skulle du have fundet noget som ikke er korrekt, så hører vi selvfølgelig gerne fra dig, så vi kan få opdateret vores oplysninger, eller skulle du have nye ideér til tiltag eller andet hører vi selvfølgelig også gerne fra dig.

Du skal være velkommen til kontakte os på hej@nemtmåltid.dk

NemtMåltid.dk
Webhelpers ApS
2680 Solrød StrandEmail: hej@nemtmåltid.dk

Stop Papirspild mærketVi er Grønne mærket

Mad til døren

Spar 20 % på de to første måltidskasse leveringer og slip for at finde på nye idéer til aftensmadenæ. Du kan flere rabatter på måltidskasser i oversigten,.