Lækker vegetar og veganer mad når det er bedst
Ingen kød? Intet problem, vi har løsningen til dig

Lækker vegetar og veganer mad når det er bedst

Vi har et stort udvalg af lækre og velsmagende måltidskasser som er rettet imod vegetaren og veganeren. Her får du velsmagende vegetariske madretter og opskrifter leveret til døren når du ønsker det. Gå på jagt i udvalget og find den rette grønt vegetar/veganer måltidskasser der matcher dig.

Filtrer

Vegetar måltidskasser

Ønsker du en kødfri kost med mere grønt og sundt, kan en vegetar måltidskasse være noget for dig. Her er der stor fokus på velsmagende vegetarretter lavet med friske og sunde råvarer. Vegetarkasserne byder på meget varierende og spændende mad, hvorfor du aldrig vil opleve en uge der er ens.
Prøv en vegetarisk måltidskasse og opdag en ny verden med spændende og velsmagende måltider.

SMALL & UGLY

GRIM

7-8 forskellige slags økologisk og sæsonbestemt frugt perfekt til 2 personer, 4-6 kg, vægt afhænger af sæson.

130 kr./ pr måltid
7 dag(e) pr. uge
2 personer
Rabatkoden: EATGRIM-4X10 giver 10% rabat på dine første 4 GRIM kasser.

VeganerBoxen

Måltidsboxen

VeganerBoxen er perfekt til dig som ønsker en hverdag med flere grøntsager. Alle friske grøntsager er nøje udvalgt efter sæsonens råvarer, hvor især smagen er sat i fokus.

50 kr./ pr måltid
3-4 dag(e) pr. uge
1-5 personer
Spar 20 % på første bestilling

Marley Spoon

Marley Spoon

Måltidskassen fra Marley Spoon indeholder en bred vifte af professionelt udviklede opskrifter, deriblandt retter som er velegnet til børnefamilier eller med fokus på sund mad.

24 kr./ pr måltid
3-5 dag(e) pr. uge
2-4 personer
Spar 75 kr. på hver af de første 2 kasser

BIG & BEASTLY

GRIM

11 forskellige slags økologisk og sæsonbestemt frugt perfekt til små familier eller bofællesskaber, 6-8 kg, vægt afhænger af sæson.

180 kr./ pr måltid
7 dag(e) pr. uge
4 personer
Rabatkoden: EATGRIM-4X10 giver 10% rabat på dine første 4 GRIM kasser.

MINI & MEAN

GRIM

5-6 forskellige slags økologisk og sæsonbestemt frugt perfekt til 1 person, 2-4 kg, vægt afhænger af sæson.

95 kr./ pr måltid
7 dag(e) pr. uge
1 personer
Rabatkode EATGRIM-4X1 giver 10% rabat på dine første 4 GRIM kasser

FlexiBoxen

Måltidsboxen

FlexiBoxen er til dig, som både ønsker frisk kød og lækre grøntsager i din hverdag. Måltidskassen byder på 2 vegetardage og 2 køddage pr. uge.

50 kr./ pr måltid
3-4 dag(e) pr. uge
1-5 personer
Spar 20 % på første bestilling

Grønt & Fisk kassen

Halkær Ådal

Måltidskassen er sammensat af to velsmagende måltider med fisk og tre vegetariske måltider. F.eks. Skindstegt kulmule med sauté og velkrydret Bønneragout i  tomatsauce. Velbekomme

N/A kr./ pr måltid
5 dag(e) pr. uge
1-4 personer
10% rabat på den første måltidskasse, som ikke er en vælg selv måltidskasse, med koden: Ny fast kunde

Vegetarkassen

Halkær Ådal

Vegetarretter med præg af modernisme, samt det klassiske. Alt er hjemmelavet, samt færdiglavet. Perfekt for dig som gerne vil leve sundt med nærende vegetarisk mad.

70 kr./ pr måltid
3-7 dag(e) pr. uge
1-4 personer
10% rabat på den første måltidskasse, som ikke er en vælg selv måltidskasse, med koden: Ny fast kunde

Vegetarkassen

Skagenfood

Grønne aftensmåltider der smager fantastisk og som desuden også er sunde og miljørigtige. Det giver altså appetit på mere!

43 kr./ pr måltid
3 dag(e) pr. uge
1-4 personer

VegetarKassen

Aarstiderne

Med Vegetarkassen får du grønne, vegetariske retter. Her er fokus på klimavenlighed og sundhed, hånd i hånd.

47 kr./ pr måltid
3-5 dag(e) pr. uge
1-5 personer
Velkomstgave eller 20% rabat

Green feast

Simple Feast

Tre aftenmåltider med lækre, vegetariske retter (ost og æg indgår).
Ugekasser er hele måltider, hvor du blot skal udføre få, nemme trin for at blande og opvarme maden. Retterne består typisk af et varmt element og en salat, brød, dip eller lignende.

63 kr./ pr måltid
3 dag(e) pr. uge
2-5 personer
Få 10% på din første ordre! RABATKODE: INTRO10
Vegetar & veganer måltidskasser
Bønner, linser, pasta, grøntsager og meget andet lækkert

Vegetar & veganer måltidskasser

Som veganer & vegetar kan det være svært at finde opskrifter og ny inspiration der samtidig er nemme og lækre at lave. På trods at dette kan vi trøste dig med at der findes mange muligheder for at finde en god og sund vegetar og veganer måltidskasse der byder på en masse velsmag.  I vores samarbejdspartners vegetarkasser finder du lækre retter som: Risotto, Hjemmelavet Pasta, Bønner, Linser og meget andet godt. Alt sammen har den ting til fælles at alle madretter er lavet med kærlighed og råvarer af den bedste kvalitet.

Naturligt spiller grøntsagerne oftest hovedrollen i retterne, og bliver suppleret af gode oste, æg, frisk pasta, og vegetabilske proteiner som bønner, korn og linser.

Din vegetar måltidskasse vil blive leveret direkte til din hoveddør, og i visse tilfælde kan du selv være med til at skræddersy din egen måltidskasse hvis dette er ønsket.

Gå på jagt iblandt vores store udvalg af måltidskasser og søg dig frem og sammenlign dine forskellige muligheder indtil du er tilfreds – Herefter er det bare af lave en bestilling og vente på du kommer til at smage nye fantastiske vegetar-retter

 

Mad til døren som vegetar
Masser af lækkert mad uden kød - Leveret direkte til døren

Mad til døren som vegetar

Vegetar måltidskasser er for dig som ønsker en grønnere livsstil uden kød. Mange danskere begynder at skifte kødet ud med en 100% vegetarisk livsstil. Det er stigende i popularitet grundet flere personer og familier ønsker at leve sundere og grønnere. En vegetar måltidskasse giver dig mulighed for at på spændende måltider hvor kødet er udeladt.

Som vegetar kan det være svært at finde på nye og spændende opskrifter og madretter, hvorfor en måltidskasse kan være løsningen for dig. Du får nye og spændende retter hver uge, og du får sjældent det samme måltid flere gange om måneden, så varieret er det. Maden bliver leveret til døren når du ønsker det, ligeledes medfølger der lækre og inspirerende opskrifter så du hurtig kan komme igang med at lave et lækkert vegetarisk måltid.

I vores liste over vegetar måltidskasse er der fokus der er 100% vegetariske måltider, og du kan nemt finde frem til hvilken der matcher dig. Du kan sammenligne udvalget, samt priser.