Nemt Måltid
Lækker vegetar mad når det er bedst
Ingen kød? Intet problem, vi har løsningen til dig

Lækker vegetar mad når det er bedst

Vi har måske Danmarks største udvalg af lækre og velsmagende måltidskasser som er rettet imod vegetaren. Her får du velsmagende vegetariske madretter og opskrifter leveret til døren når du ønsker det. Gå på jagt i udvalget og find den rette måltidskasse der matcher dig.

Vegetar måltidskasser

Skagenfood

Go Green Kassen

Skagenfood

Nyhed fra Skagenfood – I denne måltidskasse er der gjort en stor indsats for dig der ønsker en grøn og bæredygtig aftensmad. Perfekt til personer der gerne vil kombinere ugens måltider med en kødfri dag –  Bemærk også ALT i måltidskassen er 100% økologisk, samt at til hver måltidskasse medfølger en en pose med 8 stk. økologsk frugt med, helt gratis.

1-5
min. dag(e) om ugen
2-4
antal personer
172 krmin. pris / pr ugeLæs mere

50 % på første kasse + gratis øko frugt resten af 2018

Simple Feast

Vegan feast

Simple Feast

Tre aftenmåltider med lækre retter, som er 100% veganske.
Ugekasser er hele måltider, hvor du blot skal udføre få, nemme trin for at blande og opvarme maden.

3
min. dag(e) om ugen
3-5
antal personer
545 krmin. pris / pr ugeLæs mere
Sundtakeaway

Vegetarkassen

Sundtakeaway

Denne måltidskasser er en ren vegetar kasse, der indeholder lækker og sund vegetar-mad til hele dagen, 6 dage om ugen. Hver dag vil du få et aftensmåltid og to mellemmåltider, som du kan nyde når det lyster.

NOTE: Måltidskassen kan kun købes i 4 uger af gangen til en pris på 3100 kr., hvilket svarer til en udgift på 775,- ugentligt. Måltidskassen fåes i flere varianter: Normal vegetarkasse og en slanke-vegetarkasse. Levering i hele landet.

I alle måltidskasser medfølger der 2x mellemmåltider til hver dag.
Mellemmåltiderne består oftest af hjemmelavet kage, energibar, chokokugler, frugt, nøddemix m.m.

6
min. dag(e) om ugen
1
antal personer
775 krmin. pris / pr ugeLæs mere
Simple Feast

Green feast

Simple Feast

Tre aftenmåltider med lækre, vegetariske retter (ost og æg indgår).
Ugekasser er hele måltider, hvor du blot skal udføre få, nemme trin for at blande og opvarme maden. Retterne består typisk af et varmt element og en salat, brød, dip eller lignende.

3
min. dag(e) om ugen
2-5
antal personer
545 krmin. pris / pr ugeLæs mere
Coop

Den grønne fra Coop

Coop

En vegetar måltidskasse som byder på kvalitet, velsmag og økologi. Du får i denne vegetar-måltidskasse en masse nye oplevelser, lækre og velsmagende retter som alle er kødfrie. Grønne madretter som er spækket med økologi og god smag. Denne måltidskasse er perfekt til den som ønsker vegetarretter i høj klasse, samt også går op i økologi.

3-4
min. dag(e) om ugen
2-4
antal personer
369 krmin. pris / pr ugeLæs mere
Vegetariske måltidskasser
Masser af lækkert mad uden kød - Leveret direkte til døren

Vegetariske måltidskasser

Vegetar måltidskasser er for dig som ønsker en grønnere livsstil uden kød. Mange danskere begynder at skifte kødet ud med en 100% vegetarisk livsstil. Det er stigende i popularitet grundet flere personer og familier ønsker at leve sundere og grønnere. En vegetar måltidskasse giver dig mulighed for at på spændende måltider hvor kødet er udeladt.

Som vegetar kan det være svært at finde på nye og spændende opskrifter og madretter, hvorfor en måltidskasse kan være løsningen for dig. Du får nye og spændende retter hver uge, og du får sjældent det samme måltid flere gange om måneden, så varieret er det.

I vores liste over vegetar måltidskasse er der fokus der er 100% vegetariske måltider, og du kan nemt finde frem til hvilken der matcher dig. Du kan sammenligne udvalget, samt priser.