Lækker vegetar mad når det er bedst
Ingen kød? Intet problem, vi har løsningen til dig

Lækker vegetar mad når det er bedst

Vi har måske Danmarks største udvalg af lækre og velsmagende måltidskasser som er rettet imod vegetaren. Her får du velsmagende vegetariske madretter og opskrifter leveret til døren når du ønsker det. Gå på jagt i udvalget og find den rette vegetarkasse der matcher dig.

Filtrer

Vegetar måltidskasser

Ønsker du en kødfri kost med mere grønt og sundt, kan en vegetar måltidskasse være noget for dig. Her er der stor fokus på velsmagende vegetarretter lavet med friske og sunde råvarer. Vegetarkasserne byder på meget varierende og spændende mad, hvorfor du aldrig vil opleve en uge der er ens.
Prøv en vegetarisk måltidskasse og opdag en ny verden med spændende og velsmagende måltider.

Vegetarkassen

Skagenfood

43 min. pris / pr måltid
3 min. dag(e) om ugen
1-4 antal personer

Grønne aftensmåltider der smager fantastisk og som desuden også er sunde og miljørigtige. Det giver altså appetit på mere!


Vegan feast

Simple Feast

63 min. pris / pr måltid
3 min. dag(e) om ugen
3-5 antal personer

Tre aftenmåltider med lækre retter, som er 100% veganske.
Ugekasser er hele måltider, hvor du blot skal udføre få, nemme trin for at blande og opvarme maden.


FlexiBoxen

Måltidsboxen

50 min. pris / pr måltid
3-4 min. dag(e) om ugen
1-5 antal personer

FlexiBoxen er til dig, som både ønsker frisk kød og lækre grøntsager i din hverdag. Måltidskassen byder på 2 vegetardage og 2 køddage pr. uge.


Se mere

Spar 20 % på første bestilling

Green feast

Simple Feast

63 min. pris / pr måltid
3 min. dag(e) om ugen
2-5 antal personer

Tre aftenmåltider med lækre, vegetariske retter (ost og æg indgår).
Ugekasser er hele måltider, hvor du blot skal udføre få, nemme trin for at blande og opvarme maden. Retterne består typisk af et varmt element og en salat, brød, dip eller lignende.


VegetarBoxen

Måltidsboxen

50 min. pris / pr måltid
3-4 min. dag(e) om ugen
1-5 antal personer

VegetarBoxen er perfekt til dig som ønsker en hverdag med flere grøntsager. Alle friske grøntsager er nøje udvalgt efter sæsonens råvarer, hvor især smagen er sat i fokus.


Se mere

Spar 20 % på første bestilling

Vegetarkassen

Halkær Ådal

70 min. pris / pr måltid
3-7 min. dag(e) om ugen
1-4 antal personer

Vegetarretter med præg af modernisme, samt det klassiske. Alt er hjemmelavet, samt færdiglavet. Perfekt for dig som gerne vil leve sundt med nærende vegetarisk mad.


Grønt & Fisk kassen

Halkær Ådal

N/A min. pris / pr måltid
5 min. dag(e) om ugen
1-4 antal personer

Måltidskassen er sammensat af to velsmagende måltider med fisk og tre vegetariske måltider. F.eks. Skindstegt kulmule med sauté og velkrydret Bønneragout i  tomatsauce. Velbekomme


Vegetar måltidskasser
Bønner, linser, pasta, grøntsager og meget andet lækkert

Vegetar måltidskasser

Som vegetar kan det være svært at finde opskrifter og ny inspiration der samtidig er nemme og lækre at lave. På trods at dette kan vi fortrøste dig med at der findes mange muligheder for at finde en god og sund vegetar måltidskasse der byder på en masse velsmag.  I vores samarbejdspartners vegetarkasser finder du lækre retter som: Risotto, Hjemmelavet Pasta, Bønner, Linser og meget andet godt. Alt sammen har den ting til fælles at alle madretter er lavet med kærlighed og råvarer af den bedste kvalitet.

Naturligt spiller grøntsagerne oftest hovedrollen i retterne, og bliver suppleret af gode oste, æg, frisk pasta, og vegetabilske proteiner som bønner, korn og linser.

Din vegetar måltidskasse vil blive leveret direkte til din hoveddør, og i visse tilfælde kan du selv være med til at skræddersy din egen måltidskasse hvis dette er ønsket.

Gå på jagt iblandt vores store udvalg af måltidskasser og søg dig frem og sammenlign dine forskellige muligheder indtil du er tilfreds – Herefter er det bare af lave en bestilling og vente på du kommer til at smage nye fantastiske vegetar-retter

 

Mad til døren som vegetar
Masser af lækkert mad uden kød - Leveret direkte til døren

Mad til døren som vegetar

Vegetar måltidskasser er for dig som ønsker en grønnere livsstil uden kød. Mange danskere begynder at skifte kødet ud med en 100% vegetarisk livsstil. Det er stigende i popularitet grundet flere personer og familier ønsker at leve sundere og grønnere. En vegetar måltidskasse giver dig mulighed for at på spændende måltider hvor kødet er udeladt.

Som vegetar kan det være svært at finde på nye og spændende opskrifter og madretter, hvorfor en måltidskasse kan være løsningen for dig. Du får nye og spændende retter hver uge, og du får sjældent det samme måltid flere gange om måneden, så varieret er det. Maden bliver leveret til døren når du ønsker det, ligeledes medfølger der lækre og inspirerende opskrifter så du hurtig kan komme igang med at lave et lækkert vegetarisk måltid.

I vores liste over vegetar måltidskasse er der fokus der er 100% vegetariske måltider, og du kan nemt finde frem til hvilken der matcher dig. Du kan sammenligne udvalget, samt priser.