Opnå vægttab med KETO måltidskasser
Keto mad med fokus på vægttab

Opnå vægttab med KETO måltidskasser

Måske har du i den forbindelse også hørt om KETO, og kunne tænke dig at vide lidt mere om denne form for slankekur?

Du kender sikkert til følelsen af, at det kunne være rart at smide nogle kilo på sidebenene, og stå lidt skarpere i profilen. Særligt efter en hård julemåned, eller når vi står på tærsklen til det fine sommervejr, er denne følelse ekstra stærk.

Her får du et overblik over Keto måltidskasser og relevant information om keto diæt generelt.

 

Filtrer

Keto måltidskasser

Kom nemt i gang med en keto diæt med en Keto måltidskasse, hvor de gode keto råvarer er gjort klar til madlavning i køkkenet. Her på Nemtmåltid kan du hurtigt få et overblik over udbydere af Keto måltidskasser, som leveres hjem til din dør.

Hvad er Keto?

Keto er en forkortelse af ”ketogenic”, og når vi taler om Keto diæt, så er det en diæt med fokus på meget lavt niveau af kulhydrater, moderat niveau af proteiner og højt niveau fedtholdige fødevarer.

Kombinationen af det høje niveau af fedt samt lave niveau kulhydrater sætter kroppen i en tilstand, hvor kroppen skifter fra forbrænding af kulhydrater til forbrænding af fedt for at skabe energi. Denne tilstand kaldes Ketose.

Keto-kuren er blevet meget populær, fordi der findes virkelig mange lækre retter og madvarer, så du ikke lider den store afsavn undervejs i dit vægttab. Det lyder jo fx utroligt, at man godt må spise en god bøf med fedtkant, bearnaisesovs eller en pose flæskesvær. Til gengæld kan det være svært, at vænne sig af med at spise brød, pasta og pomfritter/kartofler.

Se Keto måltidskasser nedenfor, eller læs mere om Keto længere nede på siden.

Sådan tjener Nemtmåltid penge og rangerer måltidskasserne

ProteinKassen fra Aarstiderne

Aarstiderne

Retterne i kassen er bygget op om grønne bladgrøntsager og kåltyper, kød og fisk, nødder og kerner og gode mejeriprodukter, og der er oftest flere proteinkilder i hvert måltid. Velsmagende, grønne retter, som sikrer at du forbliver i ketose. Råvarerne er naturligt fri for gluten og har lavt indhold af kulhydrat. Hent inspiration til Ketoretter hos Aarstiderne.

78 kr./ pr. måltid
3-5 dag(e) pr. uge
1-3 personer
Aarstiderne logo
Spar 30 % på første måltidskasse

KETO måltidskasse fra Bonzo

Bonzo

Gør din keto-kur nemmere at holde med lækre keto færdigretter, der kan tilberedes på under 30 minutter.

Bonzo’s måltidskasse indeholder minimale mængder sukker og gluten, men er inspireret af den Keto-venlige livsstil med et højt indhold af protein. Derfor kan du med fordel nyde de 6 retter, som er sammensat til dig i KETO kassen.

62 kr./ pr. måltid
1-7 dag(e) pr. uge
1-6 personer
Bonzo logo
Benyt koden: sommer20 og få 20% rabat

KETO Gourmet fra Bonzo

Bonzo

Gør din keto-kur nemmere at holde med lækre keto færdigretter, der kan tilberedes på under 30 minutter. Gourmet-udgaven topper lige niveuaet af lækkerhed inden for simreretterne. Fx får du Osso Buco, Blanquette de Veau, Petit Salé Aux Lentilles mv. Se det aktuelle indhold af måltidskassen.

66 kr./ pr. måltid
1-7 dag(e) pr. uge
2-3 personer
Bonzo logo
Benyt koden: sommer20 og få 20% rabat

500KalorierKassen fra Aarstiderne

Aarstiderne

Varierede aftenmåltider, der mætter godt, er fulde af smag og i gennemsnit indeholder 500 kalorier pr. person pr. måltid. På den måde er du sikret et måltid, der er godt sammensat, og som efterlader dig mæt og fuld af energi.

48 kr./ pr. måltid
3-5 dag(e) pr. uge
1-4 personer
Aarstiderne logo
Spar 30 % på første måltidskasse

Low Carb-boksen

Menuboxen

Denne måltidskasse er for dig som har et brændende ønske om en sundere livsstil, samtidig med at smide lidt i vægt. Her bliver der sparet på kalorierne, uden at gå på kompromis med mængde og kvalitet.
Low Carb-boksen har fokus på protein, gode fedtstoffer og langsomme kulhydrater som alle hjælper til et sundere liv.

60 kr./ pr. måltid
3-4 dag(e) pr. uge
1-6 personer
Menuboxen logo
Keto diæt
Low Carb High Fat kur

Keto diæt

Keto betegnes også som en Low Carb High Fat kur (LCHF).

Keto kan være en rigtig god slankekur, som hurtigt sætter skub i vægttab. Brug evt. KETO diæt som en god start.

Som alle andre slankekure, så handler det i sidste ende om, at finde en sund balance mellem diæt og den måde, man lever på. Man kan gå virkelig ekstremt til værks med Keto, men man kan også fx supplere op i dagligdagen med Keto. Det skal dog nævnes, at kroppens ketotilstand bliver forstyrret hvis man hopper ind og ud af ”ketosen” og derved opnår man ikke den fulde effekt.

Som nævnt i introduktionen, handler en Keto diæt om at fjerne stivelsen i dine måltider, og om at skrue helt op for kød og fedt, som i stedet skaber energien til kroppen via proteinindtaget. Netop denne ret simple tilgang til en diæt, har gjort Keto til en ekstrem populær slankekur. Den giver hurtige resultater, og den dæmper appetitten, selvom den tillader lækker mad.

Det kan lyde lidt ulogisk, at man kan tabe sig ved at spise mere fedt. Normalt ville kroppen omdanne kulhydrater fra fx pasta og brød, til energi til kroppen. Med en keto diæt vænner kroppen sig til at omdanne fedt til energi i stedet, og kroppen tærer derfor på fedtdepoterne og øger fedtforbrændingen. Kombineret med øget aktivitet som fx gåture, cykelture og generel øget bevægelse i din hverdag, vil du opnå resultater hurtigt.

Hvad er fordelene ved en Keto diæt?
Keto

Hvad er fordelene ved en Keto diæt?

Der er mange fordele ved Keto, og nedenstående fordele beskriver meget godt, hvorfor Keto er blevet en populær kur til vægttab:

 • Du får et effektivt vægttab, uden at skulle sige nej til alt lækkert mad
 • Du får nedsat sult og sukkertrang
 • Du kan opnå en bedre søvn og en bedre udholdenhedsevne
 • Du kan opnå fysisk og mentalt overskud
 • Du opnår et mere stabilt blodsukker
 • Din krop bliver bedre til at forbrænde fedt
 • Du opnår en større tilfredshed med dig selv, når du ser effekten af keto

Kom nemt i gang med Keto ved at vælge en keto måltidskasse.

Hvad må man spise på keto kur?
Keto mad

Hvad må man spise på keto kur?

Keto mad er betegnende for den mad, du kan indtage når du er på en keto diæt. Keto mad er fedtholdigt mad og meget få kulhydrater. Kort fortalt må du spise kød, fedt og grøntsager, og du skal holde dig fra sukker, pasta, brød og kartofler.

Du må indtage en lille mænge kulhydrater hver dag, ideelt ml. 20g og max 50g af brød, pasta, kartofler. Du skal huske at spise varieret, og her er en liste over råvarer, som du må spise på en Keto diæt:

 • Fisk, gerne fed fisk som laks
 • Æg – æg er generelt en rigtig god råvare, du kan lave mange lækre retter med. Spis fx æg til morgenmad, suppleret med fx tomat eller agurk
 • Ost
 • Nødder
 • Grøntsager
 • Planteolier
 • Kød, gerne med høj fedtprocent

Når du er på en keto diæt skal du undgå en række fødevarer, som forhindrer kroppen i en optimal fedtforbrænding. Undgå derfor:

 • Pasta
 • Ris
 • Kartofler
 • Brød
 • Kornprodukter
 • Frugt
 • Sukkerholdige fødevarer, og især slik 😊
 • Alkohol, heller ikke optimalt 😊
Hvilke grøntsager må man spise på Keto?
Gode og dårlige keto grøntsager

Hvilke grøntsager må man spise på Keto?

En god tommelfingerregel i forhold til velegnede grøntsager er, at grøntsager som gror over jorden er gode, mens grøntsager, som gror under jorden typisk indeholder flere kulhydrater og ikke er velegnet, fx rodfrugter.

Gode Keto grøntsager:

Asparges, spinat, avocado (rigtig god), tomater, aubergine, blomkål, kålsalat, grønne bønner, broccoli, peberfrugter, agurker og salat generelt.

Dårlige Keto grøntsager:

Kartofler (alm. og søde), gulerødder, løg, pastinak, knoldselleri, kålroer og rødbeder.

 

Hvad må man drikke på keto?

Vand, og mere vand. Du må også gerne drikke kaffe og te, sukkerfri sodavand og energidrikke, kokosmælk, mandelmælk, smoothies (undgå alm. frugter, men brug i stedet bær, spinat, nøddemælk, avocado og fedtrig yoghurt).

 

Er keto usundt?

Hjerteforeningen anbefaler ikke en Ketodiæt, da kuren øger kolesteroltallet og dermd risikoen for hjertesygdom. Er du hjertepatient, diabetiker, atlet eller ammende mor, bør du undgå Ketodiæten helt. Læs mere på Hjerteforeningens hjemmeside omkring keto.