Frugt- og grøntkasser - leveret til døren
Få bragt sundhed direkte til hoveddøren

Frugt- og grøntkasser - leveret til døren

Vi har et stort udvalg af årstidens frugt- og grøntkasser – Sammen med vores lækre måltidskasser kan vi tilbyde dig et af Danmarks største udvalg af økologisk frugt og grønt og måltidskasser.

Filtrer

Sådan tjener Nemtmåltid penge og rangerer måltidskasserne

Avlernes Mixkasse

Aarstiderne

Fyld frugtskålen og grøntskuffen med det allerbedste sæsonen har at byde på lige nu.

Aarstiderne samletr minimum 4 kg økologisk frugt og grønt til dig i Avlernes MixKasse, nøje udvalgt i tæt samarbejde med deres avlere.

Du vil opleve at få frugt og grønt, som du ikke lige finder i supermarkedet, og specielle sorter som deres avlere og kokke er ekstra begejstrede for.

285 kr.
1-6 personer
Spar 10% som medlem hos Aarstiderne

Snackgrønt

Aarstiderne

Dejligt, sprødt snackgrønt til madpakken, til aftensmåltidet eller som mellemmåltid, som du kan spise rå. Snackgrønt kan fås til 1-5 personer.

98 kr.
1-5 personer
Spar 7-11% hvis du samtidig vælger en måltidskasse fra Aarstiderne

DogmeKassen

Aarstiderne

4 kg danske grøntsager, som giver oplevelser i årstidernes variation med lette grøntsager, salater og spæde kål i sommerhalvåret og overvejende tungere og grove grøntsager som rodfrugter, græskar og kål i vinterhalvåret.

265 kr.
3-5 personer
Spar 30% på første kassee

Den Grønne FrugtKasse

Aarstiderne

5kg økologisk grønt og frugt, der er lige til at spise.

Grøntsagerne er lette at gå til og kan spises rå. Det kan fx være agurker, ærter, peberfrugter, cherrytomater og gulerødder.

Håndfrugten er typisk bananer, æbler, pærer og appelsiner, og indimellem fx kiwier, vindruer og ferskner.

209 kr.
1-6 personer
Spar 7-11% hvis du samtidig vælger en måltidskasse fra Aarstiderne
Stort udvalg af frugt & grøntkasser
Når hverdagen skal være lidt grønnere

Stort udvalg af frugt & grøntkasser

Vi har samlet et stort udvalg af frugt og grøntkasser blandt de førende leverandører i Danmark. Du kan nemt og hurtigt sammenligne priser og læse mere om måltidskasserne med frugt og grønt.
Alt i alt har vi prøvet at gøre det nemt for dig at finde en frugt eller grønt-kasse som passer til dig eller familien

Hver uge sammensætter vores leverandører en lang række økologiske grøntsagskasser og frugtkasser, der er sammensat perfekt til sæsonen. Du får 100% økologisk råvarer som er af høj kvalitet og oftest lokalt.

Ved at sammenligne og bestille her på siden sparer du en masse tid, uden at du skal gå på kompromis med smag eller kvalitet af frugt eller grønt. Kom i gang allerede i dag og find en lækker frugt eller grøntkasse der matcher dine behov.

Frugt & Grøntkasser
Frugt & Grøntkasser - Se vores store udvalg

Frugt & Grøntkasser

Hos Nemt Måltid har vi et mål om at det skal være let at få samlet alle sine indkøb et sted. Dette gælder selvfølgelig også frugt og grøntkasser. Vi har samlet et stort udvalg af frugt og grøntkasser blandt førende leverandører i Danmark. Du kan nemt sammenligne priser og læse mere om kasserne. Alt i alt har vi prøvet at gøre det nemt for dig at finde en frugt eller grønt-kasse som passer til dig eller familien.

Du får leveret frisk frugt og grønt af høj kvalitet direkte til døren. Du gennemgår blot udvalget og vælger, hvilken af de populære frugt- eller grønt-kasser, du mest er til.

Ved at sammenligne og bestille her på siden sparer du en masse tid, uden at du skal gå på kompromis med smag eller kvalitet af frugt eller grønt.

Frugt og grønt-kassernes indhold varierer fra leverandør til leverandør, men alle med fokus på høj kvalitet som passer til sæsonen, og som samtidig også byder på en masse økologi.

Når du bestiller en frugt-og grøntkasse gennem NemtMåltid bliver du ført videre til leverandøren hvor du kan bestille en kasse, eller tegne et månedligt abonnement på en frugt-og grøntkasse.

Billig frugt og grønt til døren

Om du leder efter til familien, dig selv eller til virksomheden, så er vi sikre på at du vil kunne finde billig frugtkasser og grøntsagskasser.

Frugt & Grønt er alment i det typiske danske hjem, dog er det svært at altid få tid eller har overskud til at smutte en tur ned i det lokale supermarked efter frugt eller grønt. Vi har gjort det nemt for dig at få billig frugt og grønt til døren. Vi har samlet en stor oversigt over frugt og grøntkasser så du nemt kan få overblik over de mest populære frugt og grøntkasser.

I Danmark oplever man en stigende tendens til at droppe de traditionelle dagligvarebutikker med online tjenester, som fx: NemtMåltid. Dette er stigende i tendens  da der er flere fordele ved at købe frugt/grønt-kasser online. især sundheden er i fokus når vi handler frugt/grønt, hvorfor  frugt/grøntsagskasser har været stigende i popularitet de seneste år.

Billig frugt & grønt til døren
Frugt & Grønt - Sundt for kroppen og velværet

Billig frugt & grønt til døren

Om du leder efter til familien, dig selv eller til virksomheden, så er vi sikre på at du vil kunne finde en billigt, frugt / grøntkasse.

Frugt & Grønt er alment i det typiske danske hjem, dog er det svært at altid få tid eller har overskud til at smutte en tur ned i det lokale supermarked efter frugt eller grønt. Vi har gjort det nemt for dig at få billig frugt og grønt til døren. Vi har samlet en stor oversigt over frugt og grøntkasser så du nemt kan få overblik over de mest populære frugt og grøntkasser.

I Danmark oplever man en stigende tendens til at droppe de traditionelle dagligvarebutikker med online tjenester, som fx: NemtMåltid. Dette er stigende i tendens  da der er flere fordele ved at købe frugt/grønt-kasser online. især sundheden er i fokus når vi handler frugt/grønt, hvorfor  frugt/grøntkasser har været stigende i popularitet de seneste år.

Levering af frugt/grøntsags-kasser til døren
Få bragt det hele direkte til døren

Levering af frugt/grøntsags-kasser til døren

De fleste af vores leverandører leverer i hele landet, undtaget de mindre øre. Vores leverandører tilbyder mange forskellige løsninger for at imødekomme kundernes behov for at sikre kvaliteten af det der bliver leveret. Dertil behøver du ikke engang at være hjemme når din levering ankommer. Du kan aftale med leverandøren at stille kassen et aftalt sted. Du kan ved udvalgte leverandører bede dem placere din frugt/grønt-kasse i køl for et lille ekstra beløb. Det er værd at nævnte at grøntsagskasser kan nemt holde sig udenfor i flere timer.

Når du har fundet den kasse du ønsker, klikker du enten på billedet, titlen eller ”Se mere” knappen. Du vil herefter blive ført videre til den frugt & grøntkasse du gerne vil se mere om. Når du er klar til at bestille kassen, skal du sørge for at ligge den i kurven på leverandørens hjemmeside. Husk at udfyld navn/adresse rigtigt, så de ved hvor frugt & grøntkassen skal leveres til.

Årstidens frugt
Frugt der passer til årstiden

Årstidens frugt

Vores frugt kasse leverandører leverer årstidens frugter direkte til døren. Frugt og grønt er friskere og ofte billigere, når de er i sæson. Vi anbefaler dig at købe dansk og lokalt og det kan du gøre ved at vælge en frugtkasse fra en af vores mange leverandører. Her kan du gå på jagt efter den perfekte frugtkasse spækket med sunde frugter og masser af økologi

Spis rigelig frugt og grøntsager
Din krop har virkelig godt af det....

Spis rigelig frugt og grøntsager

Grøntsager er sundt, det samme er frugt i de rette mængder. Både grønsager og frugt essentielle mineraler og vitaminer, som du skal bruge for at holde kroppen sund, rask og i topform. Dertil indeholder de ret få kalorier, og særligt de grove grønsager indeholder mange kostfibre – Dette giver blandt andet et langtids mæthedsfornemmelse og mindsker trangen til det søde. Spiser du rigeligt med frugt og masser af grøntsager, bliver det derfor nemmere at holde eller opnå en sund vægt. Udover at nævne en sund vægt, giver det også dig mulighed for at forebygge sygdomme som hjerte-kar-sygdomme, type 2-diabetes og visse former for kræft.