Sunde fitness måltidskasser der giver dig de ønskede resultater
Sund mad hvor der er fokus på træning eller vægttab

Sunde fitness måltidskasser der giver dig de ønskede resultater

Se vores udvalg af fitness måltidskasser. Her får du sund mad der kan hjælpe dig med at holde den helt rette kost så du opnår bedst mulige resultater i træningscenteret eller hjælpe dig til en sundere livsstil.

Filtrer

Fitness måltidskasser

Kulhydrater, proteiner, fedt. Alt sammen er vigtigt når du træner, hvorfor det også er vigtigt med en god, sund og ernærende kost der kan understøtte træningen. Kost og træning hænger sammen. Uden den rette kost, opnår du ikke de ønskede resultater. Med en fitness måltidskasse får du den helt rette træningsmakker der kan være med til at supplere din træning og dit helbred. Prøv en kasse i dag og spar tid på indkøb og madlavning.

Slanke måltidskassen

Skagenfood

Kaloriefattige måltider med masser af smag med gns. 500-600 kcal pr. pers. pr. måltid. T-modellen består af: ½ grøntsager/salat, ¼ grove kulhydrater og ¼ protein.

48 kr./ pr måltid
3-4 dag(e) pr. uge
1-4 personer
Opret levering og få GRATIS laks

RetSund

Ret Nemt

Måltidskassen til dig som har fokus på sundhed. Denne måltidskasse sætter sunde retter i fokus hvortil måltiderne skal være så nærende så muligt. Der er fokus på en sund energibalance, samt masser af kostfibre. Den sunde måltidskasser er også baseret på 70-100% økologiske råvarer.

49 kr./ pr måltid
2-4 dag(e) pr. uge
2-6 personer
Spar 20 % på de to første leverancer

Sund Balance, 4 personer

Kokkens Hverdagsmad

De sunde måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad er deres nyeste måltidskasser. De kalder dem også “Sund Balance”. I disse måltidskasser er deres fokus på det grønne aspekt, frem for den mere traditionelle tilgang. “Sund balance” er til dig som ønsker at leve sundere. Der er fokus på gode og sunde fibre, mange grøntsager, samt er den kalorielet og fattig på stivelse og sukker. Måltidskassen indeholder bl.a også minimum en dag med lækker fisk, og en kødfri dag.

56 kr./ pr måltid
4 dag(e) pr. uge
1-4 personer
Få 20% rabat på din første kasse

Sund Balance, 2 personer

Kokkens Hverdagsmad

De sunde måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad er deres nyeste måltidskasser. De kalder dem også “Sund Balance”. I disse måltidskasser er deres fokus på det grønne aspekt, frem for den mere traditionelle tilgang. “Sund balance” er til dig som ønsker at leve sundere. Der er fokus på gode og sunde fibre, mange grøntsager, samt er den kalorielet og fattig på stivelse og sukker. Måltidskassen indeholder bl.a også minimum en dag med lækker fisk, og en kødfri dag.

71 kr./ pr måltid
4 dag(e) pr. uge
1-2 personer
Få 20% rabat på din første kasse

SlankeBoxen

Måltidsboxen

SlankeBoxen er til dig som søger en helhedsløsning som passer sammen med en aktiv og sund livsstil. Du får morgenmad, frokost og aftensmad til 5 dage i ugen.

50 kr./ pr måltid
3-4 dag(e) pr. uge
1-5 personer
Spar 20 % på første bestilling

Når kalorierne tælles

Bonzo

Prøv denne fitness/slankekasse, hvor kalorierne er i fåtal. Denne måltidskasse består af sammensatte retter, der alle sammen rummer omkring 100 kalorier pr. 100 gram – så er det nemt for dig at beregne et sundt og slankende måltid, og du kan spise dig mæt i få kalorier!

44 kr./ pr måltid
1-5 dag(e) pr. uge
1-4 personer
Benyt koden: bonzo15maaltid for 15% rabat

Fiskeret

Ret Nemt

Fisk er ikke bare fisk… Fisk er sundt, lækkert og velsmagende hvis det serveres med kærlighed, og det gør det i denne måltidskasse. Elsker du fisk og økologi, så er denne måltidskasse noget for dig. Du bliver budt på helt fantastiske smagsoplevelser med spændende fiske og skalddyrsretter.

58 kr./ pr måltid
1-5 dag(e) pr. uge
2-6 personer
Spar 25 % på de to første leverancer

Kødkassen

Den Grønne Asparges

Kødkassen fra Den Grønne Asparges indeholder 5 pakker kvalitetskød. Her er altså tale om lækkert kvalitetskød, som er nøje udvalgt af deres dygtige slagter på baggrund af hans dygtighed og og mange års erfaring. Derfor er du garanteret lækkert og velsmagende kød, hvor smagen er i top, og hvor der aldrig er gået på kompromis med kvaliteten.

39 kr./ pr måltid
2-4 dag(e) pr. uge
2-6 personer

Livretter

Aarstiderne

Livretter er velkendte og børnevenlige retter – med et grønt twist. Sunde og varierede aftensmåltider inspireret af de klassikere, vi alle holder af.

45 kr./ pr måltid
3 dag(e) pr. uge
1-5 personer
Få velkomstgave eller 20 % rabat
Sund mad leveret til døren
Protein, low carb, kalorielet...

Sund mad leveret til døren

For at få flotte og vedvarende resultater i træningscentret spiller kosten er stor rolle, faktisk en større rolle end selve træningen. Du kan få sund mad leveret lige til døren når det passer dig. Der bliver aldrig gået på kompromis med den lækre smagsoplevelse eller næring. Du får dine daglige indtag af protein, fibre og kulhydrater igennem sund og nem mad, som du endda også kan tage med på farten.

Du slipper for at bruge tiden i køkkenet, og få mere tid til dig selv og din træning med et måltidkasser hvor der er fokus på resultater i  fitnesscentret, eller på et ønsket vægttab.

Du finder herpå siden et stort udvalg af mange lækre fitnessmåltider som kan give dig de ønskede resultater. Måltidskasserne bliver leveret direkte til din hoveddør.

Skulle du have problemer med at få nok protein eller vitaminer kan vi også anbefale du tager et kig på vores sektion ”Kosttilskud”. Her kan du finde gode produkter som kan hjælpe dig og din krop med at yde optimalt.

Fitness måltidskasser der giver resultater
En god og sund kost er vigtigt for at opnår resultater

Fitness måltidskasser der giver resultater

Suppler din træning med god og sund kost og opnår de resultater du ønsker. Når det kommer til at opnå de ønskede resultater med kroppen hvad end det er at blive stærkere, blive mere markeret, eller om det er for at smide et par kilo, så er maden alfa omega. Uden er sund, varieret og nærende kost bliver det svært at opnå.

Ved at købe en fitness måltidskasse kan du få sund mad leveret hjem til døren. Du slipper for at tænke på at være kreativ i køkkenet og bruge en energi på madlavningen. Benyt hellere energien i træningscentret i stedet, og nyd at du får den rette kost leveret hjem til dig.

Vi har en bredt udvalg af sunde fitness måltidskasser, hvor kost og ernæringseksperter har sammensat måltider som passer perfekt til dig der har fokus på at opnår resultater i fitnesscenteret.

De fleste af måltiderne i fitness-kasserne er færdiglavede, så du bare skal koncentrere dig om at opvarme maden. Vi kan også anbefale måltidskasserne som RetSund fra leverandøren RetNemt. Her er der stor fokus på sundhed og den rette næring

Suppler med Protein
Opnå de ønskede resultater i fitnesscenteret

Suppler med Protein

Protein er vigtigt for at holde sin krop i topform. Det gør du kan holde muskelmassen under en vægttab, og det gør du kan vokse og få større muskler. Protein er drivkraften og bindeleddet til de gode resultater i træningen.

Fitness måltidskasserne er tilrettelagt til dig som ønsker at få bedre resultater i fitnesscentret, og her spiller den rette mængde af protein, kulhydrater, fibre en stor rolle. Det kan dog være svært at altid opnå den anbefalede mængde protein i ens måltider, hvorfor det kan være en god ide at supplere op med proteinpulver eller protein snacks.

Vi kan anbefale dig at tage et kig på de kosttilskud som også findes på siden, såvel som vores sunde protein snacks. Både de rette kosttilskud og sunde snacks kan være et godt supplement til den sunde kost.

Personlige trænere anbefaler måltidskasser
Måltidskasser kan indfri dine personlige mål

Personlige trænere anbefaler måltidskasser

Vi har snakket med Unlimited Performance som tilbyder personlig træning i Aalborg. De anbefaler måltidskasser til mange af deres klienter, da det giver mulighed for at få sund aftensmad med opskrifter der er nemme at følge. Dermed undgår klienterne fast-food fælderne som kan forhindre de ønskede mål. Unlimited Performance udtaler:

Hos Unlimited Performance har vi været meget imponeret af NemtMåltid.dk. Vi anbefaler faktisk en del af vores klienter til at prøve en eller flere forskellige måltidskasser. Udover at du slipper for indkøb, så får du en række sunde retter, der er lette at lave – både til dig og til din familie. Måltidskasserne er meget inspirerende og du kan finde en der passer til dit aktivitetsniveau.

Vi kender det alle sammen. At komme hjem til et tomt køleskab efter en lang dag eller at være løbet tør for idéer til aftensmaden. Det er netop i sådanne situationer, hvor vi anbefaler vores klienter at bestille en måltidskasse. En måltidskasse er en kæmpe hjælp, fordi denne står klar med de råvarer, du skal bruge samt en opskrift på et sundt og nærende måltid mad. Samtidig sørger den for at du får et sundt måltid på bordet.

Måltidskasserne fra nemtmåltid.dk er super lækre og kommer med nogle nemme opskrifter, som med sikkerhed vil sætte kulør på hverdagen. Du kan uden tvivl finde en måltidkasse der passer til din familie her på nemtmåltid – uanset om I har børn, er vegetarer veganere, pescetar eller noget helt andet. Det er en helt fantastisk løsning, som vi 100% selv går ind for.