Sunde fitness måltidskasser der giver dig de ønskede resultater
Sund mad hvor der er fokus på træning eller vægttab

Sunde fitness måltidskasser der giver dig de ønskede resultater

Se vores udvalg af fitness måltidskasser. Her får du sund mad der kan hjælpe dig med at holde den helt rette kost så du opnår bedst mulige resultater i træningscenteret eller hjælpe dig til en sundere livsstil.

Filtrer

Fitness måltidskasser

Består din hverdag med fokus på træning og resultater heraf, men har du ikke tiden til at lave de helt rette fitness måltider, så du kan opnå de resultater du ønsker. Frygt ikke, vi har løsningen til dig. En fitness måltidskasse er din løsning. Her modtager du velsmagende retter, der giver dig den helt perfekte kombination af ernæring, der giver dig den rette brændstof til din træning. Du kan blandt andet vælge en leverandør, hvor du får lækre og sunde retter, der er komplet færdiglavet og klar til at spise. Alle måltider er optimeret til enten træning eller vægttab, alt efter hvilken vej du ønsker at gå.

Måltidskasserne bliver leveret direkte til din hoveddør så du slipper for at tænke på indkøb i hverdagen.

Madretter der går hånd i hånd med træning

Mange kan blive overrasket over hvor meget hvad egentlig betyder i ens træning hvis man ønsker at opnå flotte synlige resultater – Faktisk siges det at 80% af din træning er din kost.
Får du styr på din kost, kommer resten helt af sig selv, når du er nede at svede tran i fitnesscenteret, hvorfor en måltidskasse, der er skræddersyet til træning eller vægttab, er den perfekte løsning for dig. Du får sunde, velsmagende og varierede madretter hver dag, som aldrig bliver kedelige, og samtidig bliver du formentlig endnu sundere end du er i forvejen.

Sund mad og fitness går hånd i hånd

Kulhydrater, proteiner, fedt. Alt sammen er vigtigt når du træner, hvorfor det også er vigtigt med en god, sund og ernærende kost der kan understøtte træningen. Kost og træning hænger sammen. Uden den rette kost, opnår du ikke de ønskede resultater. Med en fitness måltidskasse, får du den helt rette træningsmakker der kan være med til at supplere din træning og dit helbred. Prøv en kasse i dag og spar tid på indkøb og madlavning.

Sådan tjener Nemtmåltid penge og rangerer måltidskasserne

500KalorierKassen fra Aarstiderne

Aarstiderne

Varierede aftenmåltider, der mætter godt, er fulde af smag og i gennemsnit indeholder 500 kalorier pr. person pr. måltid. På den måde er du sikret et måltid, der er godt sammensat, og som efterlader dig mæt og fuld af energi.

48 kr./ pr. måltid
3-5 dag(e) pr. uge
1-4 personer
Spar 30 % på første måltidskasse

Livretter

Aarstiderne

Livretter er velkendte og børnevenlige retter – med et grønt twist. Sunde og varierede aftensmåltider inspireret af de klassikere, vi alle holder af.

47 kr./ pr. måltid
3 dag(e) pr. uge
1-5 personer
Spar 30 % på første måltidskasse

SenseKassen fra Aarstiderne

Aarstiderne

En lækker måltidskasse fra Aarstiderne med retter baseret på Sense-principperne, som er enkle og effektfulde. Kassen indeholder mange grønne sager samt velkendte fisk og kødretter til børn og voksne.

64 kr./ pr. måltid
4 dag(e) pr. uge
1-4 personer
Spar 30 % på første måltidskasse

Vægttabs måltider

My Diet Pal

MyDietPal kan du få tilpasset måltider, som er klar til at spise, og som fokuserer på dit behov for fx at tabe dig.

69 kr./ pr. måltid
3-7 dag(e) pr. uge
1-6 personer
Spar op til 12 % pr. måltid

Hverdagskassen

Sundtakeaway

Med SundTakeAway’s Hverdagskasse kan du opretholde en sund kost i en travl hverdag. Sundtakeaway har forberedt morgenmad, frokosten, mellemmåltider og aftensmad til dig, i enten 1 eller 4 uger. Slut med at skippe dagens måltider!

50 kr./ pr. måltid
5 dag(e) pr. uge
1-5 personer
25% på første kasse

RetSund

RetNemt

Måltidskassen til dig som har fokus på sundhed. Denne måltidskasse sætter sunde retter i fokus hvortil måltiderne skal være så nærende så muligt. Der er fokus på en sund energibalance, samt masser af kostfibre. Den sunde måltidskasser er også baseret på 70-100% økologiske råvarer.

49 kr./ pr. måltid
2-5 dag(e) pr. uge
2-4 personer
20% på de første 2 måltidskasser - spar op til 384 kr.

600 Kcal. Kassen

Skagenfood

Kaloriefattige måltider med masser af smag med gns. 500-600 kcal pr. pers. pr. måltid. T-modellen består af: ½ tallerken grøntsager/salat, ¼ tallerken grove kulhydrater og ¼ tallerken protein.

59 kr./ pr. måltid
3-4 dag(e) pr. uge
1-4 personer
25% rabat på første 3 leveringer med rabatkoden Sommer22

Vægttabskassen

Sundtakeaway

Med SundTakeAway’s Vægttabskasse kan du opretholde en sund kost – også i en travl hverdag. I en travl hverdag kan man hurtigt komme til at ty til take away, og det er sjældent en sund løsning, hvilket er et problem, når man er i gang med et vægttab. Prøv SundTakeAway’s sunde færdigretter.

50 kr./ pr. måltid
5 dag(e) pr. uge
1-5 personer
25% på første kasse

KICKSTARTERKASSEN

Sundtakeaway

Kom i gang med dit vægttab og bliv klar til sommeren. Med Kickstarterkassen fra Sundtakeaway får du portionslavede smoothies, samt vægttabskassen med sund leveret i et 4 ugers forløb – 3 måltider per dag + en træningsplan!

50 kr./ pr. måltid
5 dag(e) pr. uge
1 personer
25% på første kasse

Kokkens Grønne kasse

Kokkens Hverdagsmad

100% økologiske, friske grøntsager udgør fundamentet i Kokkens Grønne Kasse. Måltidskassen til dig, der gerne vil have en grønnere hverdag, men som synes, at det er svært at finde på, hvad de grønne sager skal bruges til eller synes, at det tager for lang tid at rengøre, snitte og hakke dem i en travl hverdag.

37 kr./ pr. måltid
3-4 dag(e) pr. uge
2-4 personer
Spar 20% på den første måltidskasse

Måltider med Sund fokus

My Diet Pal

MyDietPal kan du få tilpasset måltider, som er klar til at spise, og som fokuserer på dit behov for fx at opnå en sundere livsstil.

69 kr./ pr. måltid
3-7 dag(e) pr. uge
1-6 personer
Spar op til 12 % pr. måltid

HelloFresh – Nemt og hurtigt

HelloFresh

Hav en skøn middag klar på under 30 minutter. God mad behøver ikke være kompliceret.

44 kr./ pr. måltid
3-5 dag(e) pr. uge
2-4 personer
Spar op til 765 kr. på 4 kasser - rabat fratrækkes automatisk

BudgetKassen

Aarstiderne

Med måltidskassen “BudgetKassen” får du sæsonens grøntsager, klassiske kødudskæringer og kolonialvarer i høj kvalitet. BudgetKassen er kassen til dig, der gerne vil være mæt på budget, uden at gå på kompromis med kvalitet og smag. Prisen er helt i bund!

38 kr./ pr. måltid
4 dag(e) pr. uge
2-4 personer
Spar 30 % på første måltidskasse

ProteinKassen fra Aarstiderne

Aarstiderne

Retterne i kassen er bygget op om grønne bladgrøntsager og kåltyper, kød og fisk, nødder og kerner og gode mejeriprodukter, og der er oftest flere proteinkilder i hvert måltid. Velsmagende, grønne retter, som sikrer at du forbliver i ketose. Råvarerne er naturligt fri for gluten og har lavt indhold af kulhydrat. Hent inspiration til Ketoretter hos Aarstiderne.

78 kr./ pr. måltid
3-5 dag(e) pr. uge
1-3 personer
Spar 30 % på første måltidskasse

Vinterkassen

Sundtakeaway

Med Sund Take Away’s Vinterkasse får du en målrettet vægttabskur med færdiglavede måltider. Du starter med 3 dage med supper, og herefter får du 5 færdiglavet måltider hver uge de næste 4 uger. Måltiderne er kaloriberegnede og målrettet et vægttab.

50 kr./ pr. måltid
5 dag(e) pr. uge
1-5 personer
25% på første kasse

Sund og hurtig mad

My Diet Pal

MyDietPal kan du få færdiglavet mad leveret til både frokost og aften. Måltiderne er tilberedte og klar.

69 kr./ pr. måltid
3-7 dag(e) pr. uge
1-6 personer
Spar op til 12 % pr. måltid

Jeres Favoritter

Aarstiderne

Med måltidskassen “Jeres Favoritter” får du de måltider, som Aarstidernes kunder bedst kan lide! Og du kan selv være med til at give din stemme fremover.

51 kr./ pr. måltid
3 dag(e) pr. uge
2-4 personer
Spar 30 % på første måltidskasse
Sund mad leveret til døren
Protein, low carb, kalorielet...

Sund mad leveret til døren

For at få flotte og vedvarende resultater i træningscentret spiller kosten er stor rolle, faktisk en større rolle end selve træningen. Du kan få sund mad leveret lige til døren når det passer dig. Der bliver aldrig gået på kompromis med den lækre smagsoplevelse eller næring. Du får dine daglige indtag af protein, fibre og kulhydrater igennem sund og nem mad, som du endda også kan tage med på farten.

Du slipper for at bruge tiden i køkkenet, og få mere tid til dig selv og din træning med et måltidkasser hvor der er fokus på resultater i  fitnesscentret, eller på et ønsket vægttab.

Du finder herpå siden et stort udvalg af mange lækre fitnessmåltider som kan give dig de ønskede resultater. Måltidskasserne bliver leveret direkte til din hoveddør.

Skulle du have problemer med at få nok protein eller vitaminer kan vi også anbefale du tager et kig på vores sektion ”Kosttilskud”. Her kan du finde gode produkter som kan hjælpe dig og din krop med at yde optimalt.

Fitness måltidskasser der giver resultater
En god og sund kost er vigtigt for at opnår resultater

Fitness måltidskasser der giver resultater

Suppler din træning med god og sund kost og opnår de resultater du ønsker. Når det kommer til at opnå de ønskede resultater med kroppen hvad end det er at blive stærkere, blive mere markeret, eller om det er for at smide et par kilo, så er maden alfa omega. Uden er sund, varieret og nærende kost bliver det svært at opnå.

Ved at købe en fitness måltidskasse kan du få sund mad leveret hjem til døren. Du slipper for at tænke på at være kreativ i køkkenet og bruge en energi på madlavningen. Benyt hellere energien i træningscentret i stedet, og nyd at du får den rette kost leveret hjem til dig.

Vi har en bredt udvalg af sunde fitness måltidskasser, hvor kost og ernæringseksperter har sammensat måltider som passer perfekt til dig der har fokus på at opnår resultater i fitnesscenteret.

De fleste af måltiderne i fitness-kasserne er færdiglavede, så du bare skal koncentrere dig om at opvarme maden. Vi kan også anbefale måltidskasserne som RetSund fra leverandøren RetNemt. Her er der stor fokus på sundhed og den rette næring

Suppler med Protein
Opnå de ønskede resultater i fitnesscenteret

Suppler med Protein

Protein er vigtigt for at holde sin krop i topform. Det gør du kan holde muskelmassen under en vægttab, og det gør du kan vokse og få større muskler. Protein er drivkraften og bindeleddet til de gode resultater i træningen.

Fitness måltidskasserne er tilrettelagt til dig som ønsker at få bedre resultater i fitnesscentret, og her spiller den rette mængde af protein, kulhydrater, fibre en stor rolle. Det kan dog være svært at altid opnå den anbefalede mængde protein i ens måltider, hvorfor det kan være en god ide at supplere op med proteinpulver eller protein snacks.

Vi kan anbefale dig at tage et kig på de kosttilskud som også findes på siden, såvel som vores sunde protein snacks. Både de rette kosttilskud og sunde snacks kan være et godt supplement til den sunde kost.

Personlige trænere anbefaler måltidskasser
Måltidskasser kan indfri dine personlige mål

Personlige trænere anbefaler måltidskasser

Vi har snakket med Unlimited Performance som tilbyder personlig træning i Aalborg. De anbefaler måltidskasser til mange af deres klienter, da det giver mulighed for at få sund aftensmad med opskrifter der er nemme at følge. Dermed undgår klienterne fast-food fælderne som kan forhindre de ønskede mål. Unlimited Performance udtaler:

Hos Unlimited Performance har vi været meget imponeret af NemtMåltid.dk. Vi anbefaler faktisk en del af vores klienter til at prøve en eller flere forskellige måltidskasser. Udover at du slipper for indkøb, så får du en række sunde retter, der er lette at lave – både til dig og til din familie. Måltidskasserne er meget inspirerende og du kan finde en der passer til dit aktivitetsniveau.

Vi kender det alle sammen. At komme hjem til et tomt køleskab efter en lang dag eller at være løbet tør for idéer til aftensmaden. Det er netop i sådanne situationer, hvor vi anbefaler vores klienter at bestille en måltidskasse. En måltidskasse er en kæmpe hjælp, fordi denne står klar med de råvarer, du skal bruge samt en opskrift på et sundt og nærende måltid mad. Samtidig sørger den for at du får et sundt måltid på bordet.

Måltidskasserne fra nemtmåltid.dk er super lækre og kommer med nogle nemme opskrifter, som med sikkerhed vil sætte kulør på hverdagen. Du kan uden tvivl finde en måltidkasse der passer til din familie her på nemtmåltid – uanset om I har børn, er vegetarer veganere, pescetar eller noget helt andet. Det er en helt fantastisk løsning, som vi 100% selv går ind for.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]