Kosttilskud & Vitaminer
En krop i topform giver velvære og et frisk sind

Kosttilskud & Vitaminer

For at vores krop kan fungere optimalt er det vigtigt at få alle nødvendige vitaminer og mineraler. De fleste af os får ikke tilstrækkeligt gennem vores kost, hvorfor det kan være en god idé at supplere op med gode kosttilskud der kan give din krop optimale vilkår.

Filtrer

Sådan tjener Nemtmåltid penge og rangerer måltidskasserne
Personlige vitaminer
Skræddersyet vitaminer til din krop

Personlige vitaminer

Opnår du dit daglige vitamin-behov i dine måltider – De er faktisk de færreste som gør dette. Alle mennesker er forskellige, derfor bør dine vitamin og kosttilskud også være skræddersyet til dig. Hos NemtMåltid kan du finde kosttilskud som bliver personaliseret til dig.
TakeDaily som er en af de kosttilskuds-leverandører vi samarbejder med laver en kosttilskuds-kasse med personlige vitaminer som er skræddersyet til dig. Tag en gratis test og find ud af hvilke vitaminer du har behov for. Her får du blandt andet vitaminer og kosttilskud af høj kvalitet med rene, ingredienser som er alle videnskabeligt dokumenteret.

Her får du alle de essentielle kosttilskud som din krop har behov for så du kan fokusere på at være sund og frisk, Vitaminer er nemlig kroppens byggesten, og er du i underskud vil det kunne mærkes i sindet og kroppen.

Vi anbefaler dog stadig at du husker at spise varieret og sundt.

Vitamin abonnement
Sikre din krop de nødvendige vitaminer hver måned

Vitamin abonnement

Vitaminer er essentielle for at opretholde et sundt og godt helbred. Vitaminer bliver ikke dannet i tilstrækkelig mængde i kroppen og derfor kan det være nødvendigt at få dem via kosttilskud. Der findes mange forskellige kosttilskud på markedet, alt fra de almindelige vitaminpiller du kan købe i dagligvarebutikken til andre kosttilskud som Omega3, mineraler, zink, jern mm. Så hvad skal du vælge?

Måske har du faktisk slet ikke behov for et supplement, da mange af vores måltidskasser har fokus på at du får de helt rigtige vitaminer og mineraler til kroppen – Det kan også sagtens være du er i underskud

Ønsker du at være på den sikre side og holde din krop sund og rask er det en god idé at supplere med de korrekte vitaminer og mineraler. Du kan som tidligere nævnt gøre brug at TakeDaily som er kendt for at skræddersy vitaminer til din personligt – Altså får du vitaminer på abonnement som er skræddersyet personligt til dig og til det som du mangler. Spørgeskemaet klarlægger din kost og madvaner, hvorefter der sidder en ernæringsekspert og sammensætter en æske med de nødvendige vitaminer og mineraler som din krop har brug for.

Proteinpulver som kosttilskud
Få din krop og muskler til at præstere optimalt

Proteinpulver som kosttilskud

For at kroppen kan præstere optimalt, er det vigtig den bliver fodret med den rette næring og energi. Protein spiller en vigtig rolle i dette henseende, da protein blandt andet er en af kroppens byggesten, og ekstremt vigtig for at kroppen kan fungere.

Proteiner består af aminosyrer, og sammensætningen af aminosyrerne afgør, hvilken type protein, der dannes. Protein er også med til at styrke kroppens immunforsvar og beskytter derfor kroppen imod sygdom. Alt i alt har protein mange gode funktioner og spiller en vigtig rolle, for at hjerte, nyrer og ikke mindst hjerne også fungerer godt.

Men får du nok protein? De fleste af os spiser masser af protein i vores aftensmad, da den oftest består af æg, kød eller fisk. Desværre får de fleste af os ikke tilstrækkeligt med protein i vores andre måltider i løbet af dagen, og som vi lige har nævnt er protein vigtig for at din krop kan fungere og præstere optimalt. Derfor er det en god ide at fordele proteinerne på alle dagens måltider hvis man kan. Er det ikke muligt kan det være en god ide at supplere med proteinpulver.

Proteinpulver er nemlig ikke kun for træningsudøvere og bodybuildere! Er du typen der spiser masser af grøntsager, får masser af magert fisk og kød, undgår fastfood, slik og hurtige kulhydrater, så er der en god chance for, at du ikke behøver indtage supplerende protein, dog ser hverdagen og måltiderne ikke sådan ud for de fleste, hvorfor vi anbefaler et kosttilskud med protein så du får det optimale ud af din krop og sind.

Blandt vores kosttilskud kan du finde proteinpulver som er anbefalet af mange og blandt de mest populære.

PurePharma kosttilskud
PurePharma, kosttilskud i verdensklasse

PurePharma kosttilskud

Puori, også kendt som PurePharma er verdenskendt og anerkendt for deres produkter som er baseret på unikke sammensætninger, høj kvalitet. Kort sagt er kosttilskud fra PurePharma, kosttilskud af den højeste kvalitet.

PurePharma har ikke et kæmpe sortiment af kosttilskud, men til gengæld har de kvalitet i alle deres kosttilskud som ikke mange har. Grundig forskning af sikret denne høje kvalitet i deres produkter. PurePharma har i første omgang valgt at satse på de mest essentielle kosttilskud som Omega3, Magnesium, D3 – Alle kvalitets kosttilskud fra PurePharma kan du finde herpå siden.

PurePharma Omega 3
Ultra ren og stærkt koncentreret fiskeolie. Hver kapsel indeholder 2000mg omega-3 og hvert parti er tredjepart testet af IFOS for friskhed og renhed.

PurePharma Magnesium
Dette er ikke dit gennemsnitlige mineraltilskud. Her får du magnesium i den bedste kvalitet hvor Vitamin B6 er tilsat for at øge energiafgivende metabolisme. PurePharma magnesium er blandet med zink, vitamin B6 og æblesyre for give dig den optimale effekt.

PurePharma D3, Vitamin D
Vitamin D bidrager til at vedligeholde normale knogler, tænder, en normal muskelfunktion samt til immunsystemets normale funktion.PurePharma Vitamin D bidrager ligeledes til immunsystemets normale funktion. Hver kapsel indeholder 62,5µg vitamin D3, som er udvundet fra en naturlig kilde og blandet med jomfru kokosolie.

PurePharma Protein
Proteiner er en af byggestenene muskler og krop. Efter en hård træning har du brug for protein til at genoprette og genopbygge de muskler, du arbejdede. Proteinpulver fra PurePharma er et organisk, rent valleprotein til alle, der ønsker give din krop de optimale muligheder for at præstere og fungere.