Kosttilskud & Vitaminer
En krop i topform giver velvære og et frisk sind

Kosttilskud & Vitaminer

For at vores krop kan fungere optimalt er det vigtigt at få alle nødvendige vitaminer og mineraler. De fleste af os får ikke tilstrækkeligt gennem vores kost, hvorfor det kan være en god idé at supplere op med gode kosttilskud der kan give din krop optimale vilkår.

Kosttilskud

Hold din krop sund, rask og helt i topform. Se udvalget af kosttilskud som kan hjælpe dig med at præstere til dagligt.

Bodylab

Bodylab Bodymin

Bodylab

Alsidig og velafbalanceret multivitamin- og mineraltilskud til kroppen, forstærket med ekstra B6, Magnesium, Zink og Chrom. Bodymin bidrager b.l.a. til mindske træthed og udmattelse, give bedre ydeevne, en godt af afbalanceret stofskifte og meget mere.

109 krmin. prisLæs mere
Bodylab

Bodylab basispakke

Bodylab

At få den nødvendige protein, samt de nødvendige vitaminer, olier og fedtsyrer kan være svært at få tilstrækkeligt nok af igennem kosten. Med denne basispakke fra Bodylab som indeholder Protein, Omega 3, vitaminer & mineraler er du godt dækket ind til at få de nødvendige kosttilskud du har brug for ved siden af dine måltider.

359 krmin. prisLæs mere
Bodylab

Bodylab CLA

Bodylab

En række undersøgelser har vist, at CLA (konjugeret linolsyre) kan hjælpe med at reducere ens fedtmasse, samtidig med at den øger ens “lean bodymass“. CLA er på ganske kort tid blevet et af de mest populære kosttilskud på verdensmarkedet.

129 krmin. prisLæs mere
PurePharma

PurePharma D3 med Kokosolie (120kap)

PurePharma

Kom din krop i forkøbet – Manglende D Vitamin kan føre til muskelsvaghed, osteopeni, osteoporose, knoglebrud, insulinmodstand, svækket kognitiv funktion, svækket immun forsvar og meget mere.

99,95 krmin. prisLæs mere

Bliv medlem og spar op til 20%

PurePharma

PurePharma Omega-3 (120 kap)

PurePharma

PurePharma Omega-3 er en af de bedste fiskeolier tilgængelige på det danske marked. Du får den reneste og mest potente og friske fiskeolie. Den omhyggelige forarbejdelsesproces har gjort PurePharmas Omega-3 til et stærkt anbefalet produkt verden over og et fiskeolie-produkt af højeste kvalitet.

219 krmin. prisLæs mere

Blev medlem og spar op til 20%

PurePharma

PurePharma Kit (03, M3 og D3)

PurePharma

Her kan du i købe alle 3 PurePharma produkter i et samlet kit til en meget fordelagtig pris. Et PurePharma-kit består af følgende:
1 stk. PurePharma O3 (120 kapsler)
1 stk. PurePharma M3 (120 kapsler)
1 stk. PurePharma D3 med Kokosolie (120 kapsler)

529 krmin. prisLæs mere

Bliv medlem og spar op til 20%

PurePharma

PurePharma Protein PR3 (950 g)

PurePharma

Den unikke sammensætning af aktive ingredienser i PurePharma PR3 – gør det nemt og lækkert at indtage naturligt protein, kokosvand og kollagen.

466,95 krmin. prisLæs mere

Bliv medlem og spar op til 20%.

Bodylab

Bodylab ZMA

Bodylab

Dette kosttilskud er godt til dig hvis du ønsker at have bedre muskelgenopretning, mere styrke og størrelse, mindre fedt og bedre søvn. Bodylab ZMA indeholder en kombination af zink, magnesium og B6 vitamin som alt er godt for kroppen og dens funktioner.

119 krmin. prisLæs mere
PurePharma

PurePharma M3 (120 kap)

PurePharma

Får du dækket dit daglige behov for magnesium? Med PurePharma M3 kan du sikre din krop den mængde magnesium den behøver for at kunne omsætte proteiner og kulhydrater til brændstof og for at kunne kontrollere dit hjertes sammentrækninger. Som supplement til en sund og varieret kost er PurePharma M3 det optimale magnesiumtilskud, du kan vælge.

149,95 krmin. prisLæs mere
Take Daily

Take Daily – Personlige vitaminer tilpasset til dig

Take Daily

Få kosttilskud på abonnement skræddersyet til dig. TakeDaily er vitaminer og kosttilskud af høj kvalitet med rene, aktive ingredienser – alle videnskabeligt dokumenteret.

144 krmin. prisLæs mere

Brug koden Rabatten50 og spar 50% på din første bestilling - gælder kun nye kunder

Personlige vitaminer
Skræddersyet vitaminer til din krop

Personlige vitaminer

Opnår du dit daglige vitamin-behov i dine måltider – De er faktisk de færreste som gør dette. Alle mennesker er forskellige, derfor bør dine vitamin og kosttilskud også være skræddersyet til dig. Hos NemtMåltid kan du finde kosttilskud som bliver personaliseret til dig.
TakeDaily som er en af de kosttilskuds-leverandører vi samarbejder med laver en kosttilskuds-kasse med personlige vitaminer som er skræddersyet til dig. Tag en gratis test og find ud af hvilke vitaminer du har behov for. Her får du blandt andet vitaminer og kosttilskud af høj kvalitet med rene, ingredienser som er alle videnskabeligt dokumenteret.

Her får du alle de essentielle kosttilskud som din krop har behov for så du kan fokusere på at være sund og frisk, Vitaminer er nemlig kroppens byggesten, og er du i underskud vil det kunne mærkes i sindet og kroppen.

Vi anbefaler dog stadig at du husker at spise varieret og sundt.

Vitamin abonnement
Sikre din krop de nødvendige vitaminer hver måned

Vitamin abonnement

Vitaminer er essentielle for at opretholde et sundt og godt helbred. Vitaminer bliver ikke dannet i tilstrækkelig mængde i kroppen og derfor kan det være nødvendigt at få dem via kosttilskud. Der findes mange forskellige kosttilskud på markedet, alt fra de almindelige vitaminpiller du kan købe i dagligvarebutikken til andre kosttilskud som Omega3, mineraler, zink, jern mm. Så hvad skal du vælge?

Måske har du faktisk slet ikke behov for et supplement, da mange af vores måltidskasser har fokus på at du får de helt rigtige vitaminer og mineraler til kroppen – Det kan også sagtens være du er i underskud

Ønsker du at være på den sikre side og holde din krop sund og rask er det en god idé at supplere med de korrekte vitaminer og mineraler. Du kan som tidligere nævnt gøre brug at TakeDaily som er kendt for at skræddersy vitaminer til din personligt – Altså får du vitaminer på abonnement som er skræddersyet personligt til dig og til det som du mangler. Spørgeskemaet klarlægger din kost og madvaner, hvorefter der sidder en ernæringsekspert og sammensætter en æske med de nødvendige vitaminer og mineraler som din krop har brug for.

Proteinpulver som kosttilskud
Få din krop og muskler til at præstere optimalt

Proteinpulver som kosttilskud

For at kroppen kan præstere optimalt, er det vigtig den bliver fodret med den rette næring og energi. Protein spiller en vigtig rolle i dette henseende, da protein blandt andet er en af kroppens byggesten, og ekstremt vigtig for at kroppen kan fungere.

Proteiner består af aminosyrer, og sammensætningen af aminosyrerne afgør, hvilken type protein, der dannes. Protein er også med til at styrke kroppens immunforsvar og beskytter derfor kroppen imod sygdom. Alt i alt har protein mange gode funktioner og spiller en vigtig rolle, for at hjerte, nyrer og ikke mindst hjerne også fungerer godt.

Men får du nok protein? De fleste af os spiser masser af protein i vores aftensmad, da den oftest består af æg, kød eller fisk. Desværre får de fleste af os ikke tilstrækkeligt med protein i vores andre måltider i løbet af dagen, og som vi lige har nævnt er protein vigtig for at din krop kan fungere og præstere optimalt. Derfor er det en god ide at fordele proteinerne på alle dagens måltider hvis man kan. Er det ikke muligt kan det være en god ide at supplere med proteinpulver.

Proteinpulver er nemlig ikke kun for træningsudøvere og bodybuildere! Er du typen der spiser masser af grøntsager, får masser af magert fisk og kød, undgår fastfood, slik og hurtige kulhydrater, så er der en god chance for, at du ikke behøver indtage supplerende protein, dog ser hverdagen og måltiderne ikke sådan ud for de fleste, hvorfor vi anbefaler et kosttilskud med protein så du får det optimale ud af din krop og sind.

Blandt vores kosttilskud kan du finde proteinpulver som er anbefalet af mange og blandt de mest populære.

PurePharma kosttilskud
PurePharma, kosttilskud i verdensklasse

PurePharma kosttilskud

Puori, også kendt som PurePharma er verdenskendt og anerkendt for deres produkter som er baseret på unikke sammensætninger, høj kvalitet. Kort sagt er kosttilskud fra PurePharma, kosttilskud af den højeste kvalitet.

PurePharma har ikke et kæmpe sortiment af kosttilskud, men til gengæld har de kvalitet i alle deres kosttilskud som ikke mange har. Grundig forskning af sikret denne høje kvalitet i deres produkter. PurePharma har i første omgang valgt at satse på de mest essentielle kosttilskud som Omega3, Magnesium, D3 – Alle kvalitets kosttilskud fra PurePharma kan du finde herpå siden.

PurePharma Omega 3
Ultra ren og stærkt koncentreret fiskeolie. Hver kapsel indeholder 2000mg omega-3 og hvert parti er tredjepart testet af IFOS for friskhed og renhed.

PurePharma Magnesium
Dette er ikke dit gennemsnitlige mineraltilskud. Her får du magnesium i den bedste kvalitet hvor Vitamin B6 er tilsat for at øge energiafgivende metabolisme. PurePharma magnesium er blandet med zink, vitamin B6 og æblesyre for give dig den optimale effekt.

PurePharma D3, Vitamin D
Vitamin D bidrager til at vedligeholde normale knogler, tænder, en normal muskelfunktion samt til immunsystemets normale funktion.PurePharma Vitamin D bidrager ligeledes til immunsystemets normale funktion. Hver kapsel indeholder 62,5µg vitamin D3, som er udvundet fra en naturlig kilde og blandet med jomfru kokosolie.

PurePharma Protein
Proteiner er en af byggestenene muskler og krop. Efter en hård træning har du brug for protein til at genoprette og genopbygge de muskler, du arbejdede. Proteinpulver fra PurePharma er et organisk, rent valleprotein til alle, der ønsker give din krop de optimale muligheder for at præstere og fungere.