Måltidskasser for 1 person
Bare fordi du er single behøver du ikke spise skrabet

Måltidskasser for 1 person

Find en måltidskasse som passer perfekt til single personer og få mad bragt direkte til døren når du ønsker det. Læs med her, her  giver vi dig lidt råd og vejledning til hvordan du undgår den kedelige rugbrødsmad, men i stedet finder den perfekte måltidskasse for 1 person så du kan få lækker, sund og nærende aftensmad hver aften.

Måltidskasser for 1 person

+ Som single kan det være svært at være kreativ i køkkenet, og overskuddet til at lave sund og lækker aftensmad hver aften bliver oftest nedprioriteret. Grundene kan være mange, enten manglende lyst til at stå i køkkenet, det er måske økonomisk dyrt, eller man mangler overskuddet og kreativiteten i køkkenet. Kan du nikke genkendende til et af de nævnte punkter? Så læs med her, vi kigger på dine muligheder får at finde måltidskasser til singler.

Du er en af de mange singler som står med et ønske om at kunne slippe for de daglige indkøb og madlavning, som ønsker at få leveret måltidskasser hjem til døren. Der findes flere muligheder for at kunne måltidskasser til 1 person.
Som SingleSpot.dk blandt andet nævner, så har Årstiderne f.eks lovet at de vil genfinde konceptet ”singlekassen”, da der er modtaget mange henvendelser fra personer som har et ønske om at få en måltidskasse leveret som passer til deres behov.

Selvom de fleste måltidskasse leverandører henvender sig til familien eller parret, så er de stadig til at snakke med, og mange ønsker at imødekomme ønsker, samtidig er der også måltidskasser som er meget billige, hvorfor en single person godt vil kunne bestille en måltidskasse. Blandt andet har RetNemt måltidskasser helt ned til 99,- kr om ugen, hvilket er ideélt for alene personer at bestille sådanne en måltidskasse.

Måltidskasserne fra Ret Nemt er ekstremt populære blandt singler, familier og par – generelt fordi de henvender sig til alle målgrupper, også prismæssigt. Størstedelen af måltidskasserne byder på friske og lækre retter, såsom Nordiske Burgere, Kylling-inderfilet i peanut-sauce, Pasta med kylling og bacon og andre velsmagende retter.

4 bud på single måltidskasser

Kokkens Hverdagsmad

Kokkens Hverdagsmad

Single måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad. Her kan du se frem til en måltidskasse med stor variation hvor alt arbejde er klaret for dig – Du skal blot opvarme maden.

Se kasse
Det danske madhus

Det danske madhus

Perfekt måltidskasse for dig der ønsker komplette, færdiglavede måltider. Alt tager kun 5 minutter at anrette og du er klar til at spise

Se kasse
Det italienske køkken

Det italienske køkken

Denne italienske måltidskasse indeholder bl.a. fire luksuspastaer af ypperste kvalitet. Her får du det bedste fra det italienske køkken

Se kasse
EkstraNem

EkstraNem

Xtranem fra RetNemt byder på retter som kan gøres klar på under 20 min. Det er løsningen til dig som ønsker det skal være nemt og hurtigt, uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet.

Se kasse

Flere måltidskasser for singler

Ønsker du at se flere måltidskasser for singler har vi en kategori baseret på dette. Se den her og gå på jagt efter din næste kasse