God vin & smagekasser
Når du savner gode vinoplevelser til god mad

God vin & smagekasser

Se det brede udvalg af lækre vin & smagekasser. Her finder du blandet vin, rødvin og hvidvin, alt som passer perfekt til hygge og den gode mad.

Filtrer

Vin til god mad
God mad og vin går hånd i hånd sammen

Vin til god mad

At finde den en god vin til en god middag kan være svært. Derfor har vi sammensæt en liste af gode vine som vi mener spiller godt til de måltidskasser vi tilbyder her på siden. Det giver dig en god mulighed for at prøve en god vin til maden.

En vin der passer godt til den mad du serverer ophøjer både maden og vinen, når det lykkes husker vi både maden og vinen som værende noget helt speciel. Passer vinen ikke til maden, kommer man oftest til at få med en dårlig oplevelse som man ønsker at glemme meget hurtigt

Der er stor forskel på vin når det kommer til mad, og omvendt. Eksempelvis, en passer en god kraftig rødvin til når du skal have en god bøf, og hvidvin passer bedst med lette retter, såsom til god fisk og skaldyr og magert kød som kylling og kalkun.

Har du en vin du kan anbefale hører vi selvfølgelig meget gerne fra dig, så vil vi sørge for at få testet den og eventuelt sat på listen blandt vores vinudvalg her på siden.

Vil du vide mere om hvilken type af vin går til forskellige typer af mad kan vi anbefale dig denne guide:

http://martinnordkvist.dk/vinforslag-til-mad.aspx

Vinkasser – Smagekasser
Prøv en af de mange lækre vin-smagekasser

Vinkasser – Smagekasser

Hos NemtMåltid har vi samlet et stort udvalg af de helt perfekte smagekasser til dig som ønsker at prøve god vin. Du kan derfor smage dig igennem forskellige vin fra forskellige lande. Smagekasserne indeholder oftest minimum 6 flasker god vin, blandet i rød og hvid. Smagekasserne passer også til mange af de måltidskasser og den mad du får heri, hvorfor vi anbefaler du nyder vinen sammen med et godt måltid.

Vi opdaterer løbende vores liste af smagekasse med nye spændende vine fra vores leverandører der har særlig udvalgte vine fra hele verden – nøje afstemt efter sæsonen. Vi prøver hele tiden af udvide vores sortiment af smagekasser så du har et stort og bredt udvalg af gode vine og vælge imellem.