God vin & spiritus smagekasser
Når du savner gode vinoplevelser til god mad

God vin & spiritus smagekasser

Se det brede udvalg af lækre vin & smagekasser med vin og spiritus. Her finder du blandet vin, rødvin, hvidvin, gin, rom, whiskey, alt som passer perfekt til hygge og/eller den gode mad.

Filtrer

Sådan tjener Nemtmåltid penge og rangerer måltidskasserne

De Hvide Bestsellers

Den Sidste Flaske

Den Sidste Flaske har valgt 6 prisbaskere, sammensat en kasse og skrabet så meget af prisen som man overhovedet kan… Du får derfor en smagekasse til en rigtig skarp pris!

419 min pris
Brug koden "SPAR10" og spar 10% ved din første ordre

Smagekasse, 6 stks.

Wineguys

Her får du et udpluk af et blandet sortiment som b.l.a. byder på kraftige vine og lette friske vine.
Hvidvin: Pinot Grigio, Chardonnay, Sauvignion Blanc
Rødvin: Pinotage, Pinot Noir, Sangiovese

495 min pris
Koden "FØRSTEKØB" giver 10% rabat til nye kunder.

Intropakke “Hvide Darlings” – Winefamly

Winefamly

Prøv en intropakke med 6 flasker gode hvidvin. Vinene er Winefamlys absolutte favorithvidvine fra hele verden. Fra de sprøde og friske, til de runde og fyldige.

Europæisk prisgaranti og gratis levering fra første flaske. Pakkens indhold kan variere, så klik ind se det aktuelle tilbud lige nu.

369 min pris
Normalpris 521 kr.

Portvinskassen

Smageklubben

Utrolig elegant portvin med flot dybrød farve samt delikat og intens duft af modne frugter, chokolade, nødder og egetræ. Den har en blød og rund frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag. En utrolig harmonisk portvin som gør sig godt til kaffen, desserter samt bløde oste.

499 min pris

Værdikassen

Den Sidste Flaske

Den Sidste Flaske har valgt 6 prisbaskere, sammensat en kasse og skrabet så meget af prisen som man overhovedet kan… Du får derfor en smagekasse til en rigtig skarp pris!

299 min pris
Brug koden "SPAR10" og spar 10% ved din første ordre

Forskellige druer, 6 stks.

Wineguys

En vinkasse der byder på 6 forskellige druer fra samme land. Prøv vinen og se forskellen i vinen. Kan anbefales til dig som ønsker at prøve noget nyt og spændende til det gode måltid.

799 min pris
Koden "FØRSTEKØB" giver 10% rabat til nye kunder.

Nils’ Kasse

Wineguys

Smag på det bedste af Sydafrika. En vinsamling af det ypperste dette fantastiske vinland kan levere. 6 forskellige druer, 6 forskellige smagsindtryk, men alle i verdensklasse. Gå ikke glip af denne lækre vinkasse

875 min pris
Koden "FØRSTEKØB" giver 10% rabat til nye kunder.

Intropakke “Røde favoritter” – Winefamly

Winefamly

Prøv en intropakke med 6 flasker gode rødvin – fra de elegante og lette til de krydrede og tunge. Du får 6 særligt udvalgte vine, som er blandt Winefamlys favoritter, og som er udvalgt for at give dig en smag inden for forskellige stilarter.

Europæisk prisgaranti og gratis levering fra første flaske. Pakkens indhold varierer, så klik ind og se det aktuelle tilbud lige nu.

364 min pris
Normalpris 518 kr.

GINKASSEN #8 – “BLINDSMAGNING”

Smageklubben

En smagekasse bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med premium gin. Inklusiv 4 nummererede konvolutter, der indeholder ark med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

369 min pris
Vin til god mad
God mad og vin går hånd i hånd sammen

Vin til god mad

At finde den en god vin til en god middag kan være svært. Derfor har vi sammensæt en liste af gode vine som vi mener spiller godt til de måltidskasser vi tilbyder her på siden. Det giver dig en god mulighed for at prøve en god vin til maden.

En vin der passer godt til den mad du serverer ophøjer både maden og vinen, når det lykkes husker vi både maden og vinen som værende noget helt speciel. Passer vinen ikke til maden, kommer man oftest til at få med en dårlig oplevelse som man ønsker at glemme meget hurtigt

Der er stor forskel på vin når det kommer til mad, og omvendt. Eksempelvis, en passer en god kraftig rødvin til når du skal have en god bøf, og hvidvin passer bedst med lette retter, såsom til god fisk og skaldyr og magert kød som kylling og kalkun.

Har du en vin du kan anbefale hører vi selvfølgelig meget gerne fra dig, så vil vi sørge for at få testet den og eventuelt sat på listen blandt vores vinudvalg her på siden.

Vil du vide mere om hvilken type af vin går til forskellige typer af mad kan vi anbefale dig denne guide:

http://martinnordkvist.dk/vinforslag-til-mad.aspx

Vinkasser – Smagekasser
Prøv en af de mange lækre vin-smagekasser

Vinkasser – Smagekasser

Hos NemtMåltid har vi samlet et stort udvalg af de helt perfekte smagekasser til dig som ønsker at prøve god vin. Du kan derfor smage dig igennem forskellige vin fra forskellige lande. Smagekasserne indeholder oftest minimum 6 flasker god vin, blandet i rød og hvid. Smagekasserne passer også til mange af de måltidskasser og den mad du får heri, hvorfor vi anbefaler du nyder vinen sammen med et godt måltid.

Vi opdaterer løbende vores liste af smagekasse med nye spændende vine fra vores leverandører der har særlig udvalgte vine fra hele verden – nøje afstemt efter sæsonen. Vi prøver hele tiden af udvide vores sortiment af smagekasser så du har et stort og bredt udvalg af gode vine og vælge imellem.