Snacks & Sunde Snacks
Snacks, når den lille sult melder sig

Snacks & Sunde Snacks

Snacks… Når den lille sult melder sig er det dejligt at have et lille lækkert lager af snacks til ens mellemmåltider. Her finder du blandt andet en masse sunde snacks, amerikanske snacks o.lign som du kan nyde til en god hyggeaften eller som et mellemmåltid på farten.

Filtrer

Sådan tjener Nemtmåltid penge og rangerer måltidskasserne

Økologiske snackbars

Økologisk-Supermarked

I den økologisk shop Økologisk-supermarked.dk finder du mange forskellige snack-barer, som alle indeholder vitaminer og mineraler. Dit naturlige næringsindhold bliver dækket, og det kan blive nemmere at holde vægten. En nem og hurtig snack eller forkælelse i form af barer som smager fantastisk. Se udvalget

16 min pris
Spar 2% som loyalitetskunde

Sund Chokolade

Bodylab

Lyt til den skarpe, bombastiske lyd af et stykke chokolade, som bliver knækket i små, lækre og delikate bidder. Du kan sikkert allerede mærke, hvordan den smelter på tungen. Du får her en snack for smager fantastisk, men samtidig er sund. Du får chokolade der har et højt protein-indhold som er lavet af ægte belgisk-chokolade uden tilsat sukker.

39 min pris

Protein Marcipan

Bodylab

Hvor ofte finder man en sund marcipan der kan spises med god samvittighed som også smager fantastisk? Protein Marcipan fra Bodylab –  Smagen er klassisk, men næringsindholdet er alt andet end dét. Proteinmarcipanbrødet indeholder 14% protein og 95% mindre sukker.
For 199,- for du en en hel æske med massere af marcipan-barer

199 min pris

Protein Crispies, Chokolade

Bodylab

En lækker og let snack – Protein Crispies er sprøde miniature-proteincrisps med mørk, hvid eller mælkechokolade. De er overtrukket med den lækreste, cremede chokolade uden tilsat sukker.  Disse kan du sagtens spise med god samvittighed.

29 min pris

Candy Box

Slikworld

Gå på opdagelse i en verden af slik med en ‘Candy Box’, fra Slikworld.
Du får en sød og lækker Candy Box med lækre sager fra USA, UK & Japan – Fredag aften vil aldrig længere blive det samme!

179 min pris

Mandler overtrukket med proteinrig chokolade

Bodylab

Chokoladen på mandlerne er helt uden tilsat sukker og indeholder et højt proteinindhold. Derfor er disse protein-mandler helt perfekt og fungere som en lækker treat, når du får lyst til en lille snack: Du kan nemlig snacke disse mandler uden at fylde dig med unødigt tilsat sukker.

39 min pris
Sunde Snacks
Sunde snacks er det perfekte mellemmåltid og smager lækkert

Sunde Snacks

Vi kender alle sammen trangen til at snacke lidt, enten til en god film, i hyggeligt selskab sammen med vennerne, familien eller kæresten. Desværre falder mange til de sunde snacks, grundet manglende indsigt i hvad der findes af sunde snacks. Når trangen melder sig er der ingen vej udenom, man vil have noget lækkert til mundvandet.

Hos NemtMåltid har vi samlet en stor oversigt over lækre sunde snacks.
Her kan du finde en masse sunde snacks som smager fantastisk der kan være med til at stille den lille sult. Sunde snacks og sunde mellemmåltider kan give dig den nødvendige energi til at komme igennem dagen med overskud. Det hjælper med at holde forbrændingen og blodsukkeret stabilt så du nemmere kan fokusere og være glad.

Vi har samlet et stort udvalg af lækre og sunde snacks som du kan finde inspiration i. Alle snacks kan bruges til forskellige formål. Vi har sunde snacks som du kan tage med på farten, lave derhjemme eller få på abonnement hver måned.

Sunde snacks er det perfekte valg som et nemt og hurtigt mellemmåltid som du kan få uden at skulle ty til det usunde. Med sunde snacks kan du komme sund og mæt igennem dagen, forblive frisk og i godt humør.

I blandt vores udvalg finder du eksempelvis sunde snacks du kan få på et månedligt abonnement. Leverandøren Snackmover har gjort en dyd ud af at finde lækre og sunde snacks som du kan få leveret i en snackkasse hver måned. Her vil du med garanti blive positivt overrasket over sunde snacks som du ikke vidste eksisterede.

Protein snacks
Høj på protein som holder sig mæt i lang tid

Protein snacks

Du kan finde en masse proteinrige snacks som smager himmelsk. Her kan vi blandt andet anbefale de populære protein-mandler og sunde chokolader fra Bodylab. Begge har et højt proteinindhold og lavet af ægte belgisk chokolade uden tilsat sukker. Bestemt en anbefaling værd.
Protein snacks er ideelt for dig som ønsker et højere proteinindtag eller hvis du har svært ved at opnå dit daglige proteintag. Dertil er det også et meget sundere alternativ til slik, kager eller brød. Protein holder også dit blodsukker stabilt samt mindsker sukkertrangen.

Det skal siges at de fleste mennesker har nemt ved at opnå deres daglige protein, da ens hovedmåltider indeholder masse af protein, blandt andet i æg, kød og fisk.

Sundhedstyrelsen nævner at du skal have 0,8 g protein pr. kg kropsvægt og Team Danmark anbefaler atleter at indtage imellem 1,2-1,7 g pr. kg kropsvægt. Normalen inden for fitnessverdenen, alt efter mål og overbevisning, ligger dog et sted imellem 1-3 g protein pr. kg kropsvægt.

Så alt efter hvilken type du er kan du nemt regne dig frem til om du får det nødvendige protein på en dag.

Hos NemtMåltid har vi et stort udvalg af lækre og sunde protein snacks. Vi håber du finder noget lækkert som kan stille din craving.

Slik Snacks
Slikbokse - Til når der skal hygges foran pejsen eller til en god film

Slik Snacks

Savner du lørdagsslikket, kan vi også tilbyde dig forskellige muligheder. Blandt vores udvalg af snacks kan du finde forskellige slikbokse som du kan bestille. Her kan du finde alt imellem lækre amerikanske snacks som ikke findes i Danmark til lækker lørdags blandt-selv-slik.

Bare fordi vi bor i en sundhedspræget kultur herhjemme, synes vi her ved NemtMåltid der også skal være plads en smule usundt især hvis du spiser sundt og godt. Der er brug for at kunne skeje lidt ud engang imellem så det hele ikke kun er ”sundt og godt”. Vi er trods alt mennesker, og mennesker på godt forkæles med lidt usundt fra tid til tid.

Når den søde tand melder sin ankomst har vi forskellige leverandører som leverer lækkert slik lige til døren.

Vi anbefaler dog ikke at du propper sig med slik igennem længere perioder da det kan lede til en decideret usund livsstil og overvægt. Derfor siger vi ”alt med måde”, dette gælder bestemt hvis du vælger det usunde.