Det skal du bruge
KyllingebrystPaprika-Krydderi
Hvidløgspulver
Salt + Peber
Mayonaise
Vineddike
Sukker
Gulerødder
Hvidkål
Færdiglavet Barceuesauce
Grove Boller
Marinade:
Blandt paprika, hvidløgspulver, 1.tsk salt og en ½ tsk. peber i en skål, tlisæt lidt olie, og bland det hele sammen.
Pensel kyllingebrystet med marinaden, hvorefter kyllingen skal i køleskabet.
Coleslaw:
Rør mayo, vineddike, sukker, ½ tsk. salt og en lille smule peber sammen, indtil det ligner en lækker dressing.
Hæld dette over i en stor skål, hvorefter du tilsætter revet gulerod og finthakket hvidkål. Blandt det hele sammen, og i køleskabet med det.
Grill:
Haps dine kyllingebryster fra køleskabet, og læg dem på grillen i 10-15 minuter. Husk at vende dem op til flere gange.
Samtidig med du griller dine kyllingebryster, har jeg valgt også at grille mine grovboller på grillen (Man kan også fint bruge ovnen).
Når bollerne og kyllingerne er færdige, skærer du dine boller over. Smør dine boller med barbecue saucen, tilsæt din hjemmelavet coleslaw, og herefter din grillet kylling.
Hvis ønsket kan man også sagtens tilsætte lidt ost til burgeren for at give den lidt ekstra fedme og smag, samt løg eller andet godt.