Spar mange procenter på din måltidskasse
Stort udvalg af rabatkoder til mange måltidskasse

Spar mange procenter på din måltidskasse

Vi har masser af rabatkoder til de mange populære måltidskasser der findes på markedet. Se med her og find en rabatkode så du kan spare penge på din næste bestilling.

Måltidskasser rabatkoder

Konkurrencen er stor på måltidskasse markedet, og det kan du som forbruger udnytte godt af, da der nemlig er mange penge at spare. VI anbefaler dig at du gør dig klog i at sammenligne de forskellige måltidskasser der findes på markedet overfor hinanden, på den måde sikrer du dig at du har gjort dit forarbejde godt nok og derfor kan bestille en måltidskasse med god ro i maven.

Udover at sammenligne de forskellige måltidskasser, er der også andre måde spare flere penge når du handler måltidskasser, nemlig rabatkoder. Nedenfor har vi samlet en oversigt over rabatkoder du kan benytte hos vores forskellige måltidskasse-leverandører. Husk at benytte dem når du bestiller.

Skagenfood rabatkode:
Der er ingen rabatkoder pt. til Skagenfood.

Den Danske Madhus rabatkode:
Med mad fra Det Danske Madhus tilbydes hjemmelavet mad som alle generationer elsker. Det kan du nyde godt af. Når du bestiller får du mulighed for at sammensætte din egen måltidskasse og spare helt op til 20% med rabatkode:DDM20. Bestiller du for over 200,- for du også gratis levering.

Kokkens Hverdagsmad rabatkode:
Måltidskasser der byder på masser af god mad og kvalitet. Når du bestiller en måltidskasse får du 20% rabat på din første kasse.

Den Grønne Asparges rabatkode:
Den Grønne Asparges tilbyder lækre nemme måltidskasser. Få 25 % rabat på de første 2 måltidskasser med rabatkoden: INTRO25.

RetNemt rabatkode:
Retterne er meget varierede og den samme opskrift vender typisk først retur efter et halvt år. Du slipper for at spekulere over aftensmaden og får det i stedet tilsendt. Meld dig til lige nu og få leveret måltidskasser med 20% rabat de første 2 gange – du vælger selv hvilke og hvor mange og sparer op til 400,-

Simple Feast rabatkode:
100% økologisk og vegetarisk – 10% rabat på den første ugekasse – brug koden: INTRO10

Det italienske køkken rabatkode:
Få op til 15% rabat på dine måltidskasser hver gang du bestiller fra detitalienskekøkken.dk

Familiemåltider rabatkode:
Hos Familiemåltider sættes der en ære i at sammensætte ugens menuer.
Altid Fri fragt – Husk at benytte rabatkoden: AS15 og spar 15% på måltidskasser

Coop måltidskasser rabatkode:
Coop sælger pt. ikke måltidskasser.

Se flere rabatkoder

I vores store oversigt over måltidskasser vil du kunne finde mange rabatkoder - Husk at benytte dem ved din næste bestilling