Måltidskasser - Alt hvad du behøver at vide
Find svar på dine spørgsmål og få god ro i maven

Måltidskasser - Alt hvad du behøver at vide

Sidder du med overvejelser om at gøre brug af måltidskasser, men har lidt tvivl? Find svar på dine spørgsmål her og få god ro i maven inden du bestiller din næste måltidskasse

Måltidskasser FAQ – Alt hvad du behøver at vide

Ofte stillede spørgsmål

Måltidskasser er et produkt, som består af madopskrifter, friske råvarer og/eller færdiglavede måltider. Fælles for alle måltidskasser er, at der for dig som forbruger er minimal forberedelsestid, samt at måltidskasserne bliver leveret direkte hjem til dig, så du slipper for at skulle tænke på at handle ind til aftensmaden.

Måltidskasser har den store fordel, at det kan spare dig for en masse tid og tanker med at skulle finde på nye spændende måltider, når du står i køkkenet. Alt er klaret for dig, og du skal blot koncentrere dig om at følge medfølgende madopskrifter eller opvarme måltiderne, der medfølger.

Kort sagt er svaret: ja. Vores leverandører tager hensyn til de mest udbredte allergier og intolerancer. Du skal blot gøre leverandøren opmærksom på, hvad du kan tåle.
Er der også specifikke råvarer, du ikke kan lide, kan dette også medgives til leverandøren, som så vil tage højde for dette.

Det er forskelligt fra leverandør til leverandør, hvor ofte der leveres måltidskasser. Typisk er det mellem 1-4 dage. Vi anbefaler, du nærlæser leveringsbestemmelserne, når du bestiller din næste måltidskasse.

Din måltidskasse bliver leveret i specielle kasser, som gør, at maden kan holde sig frisk i minimum 24 timer, også selvom det står udenfor. Selve råvarerne i måltidskasserne kan holde sig længere, dog vil det fra den ene råvare til den anden være forskelligt. Der er jo trods alt forskel på oksekød og et æble og deres holdbarhed.

Det afhænger meget af måltidskassen, du vælger. De fleste måltidskasser indeholder mange økologiske råvarer, men det er ikke alle måltidskasser, der er 100% økologiske. Ønsker du en måltidskasse, der er 100% økologisk, kan du finde en her.

Ja, alt hvad du skal bruge til at lave de måltider, som medfølger, er i måltidskassen (grøntsager, frisk kød, frisk fisk, ris, pasta, brød, krydderier mv.). Vi anbefaler dog, at du selv har de mest basale råvarer/ingredienser som salt, peber, olie, smør og lign. Du kan få et overblik over, hvilke basisvarer du bør have hos den leverandør, du bestiller hos.

Priser på måltidskasser er meget forskellige, og du kan finde måltidskasser i både den billige ende samt den dyre ende. Det er, hvad du selv gør det til. Vi kan dog pointere, at de fleste, som køber måltidskasser, udtaler, det er billigere at få leveret frem for selv at handle ind til aftensmaden.
Her på nemtmåltid.dk kan du nemt sammenligne priser på måltidskasser, så du kan finde måltidskassen, der passer til dit budget.

Vi har udarbejdet en kort video, der kan guide dig i, hvordan du finder en måltidskasse. Den vil vise dig, hvordan du benytter nemtmåltid.dk til at finde en måltidskasse og få maden leveret til døren, når det passer dig.

Se video

Hos de fleste af vores måltidskasseleverandører er der ingen bindingsperiode, og du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Det varerier dog, hvornår du skal afbestille. Oftest kan du afbestille pr. dags dato, hvor det vil slå igennem. Vi anbefaler, du læser nærmere ved leverandøren, du har bestilt hos.