MrBeef - kvalitetskød online
Nu er det blevet nemt at få leveret kød til døren

MrBeef - kvalitetskød online

5 gode grunde til at vælge MrBeef kød online:
Luksuskvalitet | Fagfolk bag konceptet | Levering: 4 gange ugentligt | Få luksus kød leveret til døren | Medlem af danske slagtermestre.

MrBeef

Hos MrBeef.dk finder du kvalitetskød og vine, som du nemt bestiller og får leveret hjem til. Mr. Beef har specialiseret sig i kvalitetskød fra USA, Australien og Danmark, og dyrene er udvalgt efter at de skal have haft det godt, hvilket giver en høj standard i mørhed og smag.

Det er især luksuskød fra det Japanske Wagyu-kvæg og ultramøre udskæringer fra danske, amerikanske og australske kvægracer, som har været med til at bane vejen for MrBeef succes med salg af kød online.

I 2020 gik serie-iværksætterne Jacob Risgaard og Jan Lehrmann – kendt fra Løvernes Hule – ind i og investerede i MrBeef, for at sætte endnu mere fut i udviklingen af deres online salg.

Du kan finde alt slags kvalitetskød, og du kan også vælge kød- og vinkasser, hvis du fx gerne vil prøve nyt kød og vin, eller skal afholde et arrangement. Se noget udvalget nedenfor.

Sådan tjener Nemtmåltid penge og rangerer måltidskasserne
Et stort udvalg af kvalitetskød online
Kød og vin online

Et stort udvalg af kvalitetskød online

Når du er på jagt efter at købe kød online, om det er Kobe, Ribeye, Entrecote, Cote De Boeuf, Striploin eller Cuvette, så finder du de rigtig lækre udskæringer hos Mr. Beef. Og fælles for dem alle er, at det er kød fra øverste hylde, i forhold til de kvaliteter du ofte kan finde i supermarkederne. Vil du gerne sikre dig, at kødet er i top, så går du ikke galt i byen, når du får det leveret fra MrBeef. Du finder ofte gode ribeye tilbud og godt Black Angus kød.

Du kan også købe kød fra lam, gris og fjerkræ, samt tilbehør som saucer og krydderier.

Udvalgt vin i MrBeef vinkælder

MrBeef fører et mindre udvalg af rødvin, hvidvin, rosévin, champagne og spiritus. I rødvinene, er vi ovre i de kraftige af slagsen, som står godt til et stykke lækkert kød, og her er der gode bud fra både Italien og USA.

Hvis du fx bestiller Beef & Wine Box Greater Omaha, får du leveret lækre ribeye steaks med 2 af MrBeef favorit rødvin, som passer perfekt til kødet, fx Ripasso Classico Superiore.

Kvalitetskød leveret til døren

Der er fri fragt ved køb over 1.995,- men fragten koster ellers kun 65 kr. for leveringer under 1.000 kr. og 45 kr. fra 1.000-1.994 kr.

MrBeef.dk har ingen fysiske butikker, så alt kød leveres hjem til til dig. MrBeef leverer til hele Danmark. Du har dog mulighed for afhentning i Ringkøbing alle ugens dage 10-16.

Der leveres kød 4 gange ugentligt tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

Stort udvalg af kød fra mange leverandører

Kødet udvælges nøje, så den høje kvalitet kan sikres, samt at kødet er hormonfrit og ikke har fået GMO foder. Her kan du se en liste over nogle af de kødleverandører, som MrBeef anvender:

ABERDEEN BLACKANGUS PUREBLACK ANGUS PREMIUMCOOKPERFECT
CREEKSTONE FARMSDANSK KØDKVÆGDANSK SVINEKØDDANSK WAGYU
DARLING DOWNS WAGYUFRILANDSGRISENGRATE GOODSGREATER OMAHA
HR SKOVIBERICO CESAR NIETOIBP TYSONJACKS CREEK WAGYU
SILVER FERN FARMSSPRING CREEK FARMSTHE BLACKTRAEGER RUBS
VOLSGAARD DUROCWILD RIVERS WAGYUWILD ROSE ANGUS
Køb Kobe kød online
Hos MrBeef kan du købe Kobekød

Køb Kobe kød online

Mange har hørt om lækre Kobe bøffer og steg af Kobe kød, men faktisk er det svært at finde ægte Kobe kød, som lever op til de strenge kriterier for betegnelsen “Kobe Kød”.

Wagyu kød betyder egentlig blot Japansk kvæg. Wagyu er derfor ofte en betegnelse, du støder på, når du køber wagyu online. Wagyu er blevet ekstremt populært, og særligt pga. Kobe, som er en meget specifik gren af Wagyu, hvor der er sat nogle strenge krav til opdræt, for at avle det bedste og møreste kød.

Hos MrBeef finder du Kobe kød fra Japan, som netop lever op til de japanske, detaljerede og grundige krav for at kunne kalde sig Kobe. Det betyder blandet andet, at kvæget er opdrættet i stressfrie og sunde miljøer med kærlighed og omsorg, samt fodret med kun det allerbedste foder og frisk og rent drikkevand. Mr Beef er faktisk certificeret sælger af Kobe kød.

Se MrBeef Kobe kød her