Kokkens Hverdagsmad - Færdiglavede og sunde måltidskasser
Sunde måltidskasser når det er bedst

Kokkens Hverdagsmad - Færdiglavede og sunde måltidskasser

Tidsbesparende, Variation og sundhed, Gode råvarer, Mindre madspild – Betyder dette noget for dig er Kokkens Hverdagsmad din måltidskasse-leverandør.

Kokkens Hverdagsmad

Ønsker du at spare tid, få mere variation i dine madvaner, samt mere sundhed? Ønsker du gode råvarer og mindre madspild? Kan du svare ja til dette, er Kokkens Hverdagsmads måltidskasser noget for dig. Her sættes der en ære i at give danskerne sunde og varierede måltider. Der ligges hver uge en menuplan der fokuserer på god og ernæringsrig mad som bl.a tager udgangspunkt i Sundhedstyrelsens anbefalinger.

Du får 4 dage om ugen leveret mad til døren (mandag – torsdag), hvor der er minimalt forberedelsestid, da maden kommer færdiglavet, og derfor bare skal opvarmes. Dette medfølger der anvisninger til i alle måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad.

Kokkens Hverdagsmad er god og lækker mad til den single eller hele familien. Du får smagsoplevelser der tilfredsstiller enhver mund og smagsløg.

Line Lund og Kamilla Andersen står bag Kokkens Hverdagsmad. Line er uddannet kok, og Kamilla har en professionsbachelor indenfor ernæring og sundhed.

Derfor kan du med go ro i maven købe sikkert hos Kokkens Hverdagsmad, da det er 2 yderst professionelle og passionerede mennesker der står bag.

Sådan tjener Nemtmåltid penge og rangerer måltidskasserne

Kokkens Grønne kasse

Kokkens Hverdagsmad

100% økologiske, friske grøntsager udgør fundamentet i Kokkens Grønne Kasse. Måltidskassen til dig, der gerne vil have en grønnere hverdag, men som synes, at det er svært at finde på, hvad de grønne sager skal bruges til eller synes, at det tager for lang tid at rengøre, snitte og hakke dem i en travl hverdag.

37 kr./ pr. måltid
3-4 dag(e) pr. uge
2-4 personer
Spar 20% på den første måltidskasse

Kokkens Familiekasse

Kokkens Hverdagsmad

Med denne måltidskasse får du lækre og varierede retter, som både børn og voksne elsker. På menuen finder du en god blanding af velkendte, klassiske retter og de mere moderne. Maden kommer færdiglavet, og der er derfor minimal tilberedning!

27 kr./ pr. måltid
3-4 dag(e) pr. uge
1-5 personer
Spar 20% på den første måltidskasse
Kokkens Hverdagsmad, aftensmad når det passer sig
Lyder dette godt i dine ører?

Kokkens Hverdagsmad, aftensmad når det passer sig

Med en måltidskasse fra kokkenshverdagsmad er du garanteret mere tid og overskud. Alle måltider er nemlig færdiglavede og du skal blot opvarme maden og servere den. Dermed får du sundt, frisk og varieret aftensmad de dage om ugen der passer dig. I måltidskasserne er der sat fokus på sundhed, friske og gode råvarer, samt at give dig smagsoplevelser udover det sædvanlige.

Der sammensættes hver uge en varieret og indbydende madplan der er med til at sikre du får alt den nødvendige næring for at din krop og dit sind er i topform. Alle måltider tager udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Der sættes en ære i at levere måltider der har god smag, som samtidigt er sunde for kroppen.

Måltiderne er friske og lækre, og giver dig mulighed for at få sund aftensmad hvad enten du er en stor familie eller kun dig selv flere gange om ugen. Der er også fokus på at retterne skal være børnevenlige så hele familien kan nyde måltiderne. Blandt andet kan der nævnes lækre madretter som ”Brændende kærlighed”, ”Boller i Karry”, ”Ovnstegt Fisk” og meget andet lækkert.

Hvis der er madretter eller tilbehør tilhørende din måltidskasser, der ikke passer til dig og din familie, er det altid muligt at ændre eller tilkøbe en anden madret som du og familien kan nyde.

Spar 20% hos Kokkens Hverdagsmad

Kokkens Hverdagsmad Levering
Levering... Hvornår passer dig?

Kokkens Hverdagsmad Levering

Oftest bliver måltidskasserne leveret hver mandag i tidsrummet 06-17. Du behøver ikke at være hjemme for at modtage måltidskassen, da du kan aftale nærmere om hvor måltidskassen må stilles i tilfælde du ikke er hjemme. Der leveres i hele Danmark, undtaget ikke brofaste øer.

Det anbefales at du aftaler nøje med chaufføren om hvor de må stille din måltidskasse i tilfælde du ikke er hjemme, helst skal måltidskassen stå i skygge.

Hvis måltidskassen mod forventning ikke leveres på det aftalte tidspunkt, skal du hurtigst muligt kontakte Kokkens Hverdagsmad på telefon 7012 9999, du kan også sende en mail til: kundeservice@kokkenshverdagsmad.dk

Maden bliver leveret i hvide flamingo-kasser som altid holder din mad frisk og lækker.

Kokkens Hverdagsmad Rabat
Måltidskasse rabat...

Kokkens Hverdagsmad Rabat

Når du bestiller en måltidskasse hos Kokkens Hverdagsmad får du gratis fragt på din levering. Derved sparer du minimum 29,- på leveringen.

Skulle du ønske yderligere rabat anbefaler vi at du anbefaler Kokkens Hverdagsmad til andre. På den måde kan du nemlig optjene rabatter, samt faktisk tjene penge på hver kunde du henviser og bliver kunde.
Selv skriver Kokkens Hverdagsmad på deres hjemmeside:

” Anbefaler du Kokkens Hverdagsmad til dine naboer, familie, kollegaer og venner kvitterer vi med en rabat på 100 kroner. Både til dig og til den familie, som du henviser – du får selvfølgelig 100 kroner for hver ny kunde, at du skaffer”

Vi holder selvfølgelig os hele tiden opdateret på om der skulle komme nye rabatkoder. Skulle disse komme, vil du kunne finde dem her.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]