Hjemmelavede måltider leveret direkte til døren
Hjemmelavede madretter.... What's not to like?

Hjemmelavede måltider leveret direkte til døren

Her garanteres du mad der gør dig glad. Maden tilberedes hver dag, og med ud stort udvalg af hjemmelavede madretter. Du får mad som du kender og elsker. Bestilles der får minimum 200,- er der gratis levering.

Det Danske Madhus

Sådan tjener Nemtmåltid penge og rangerer måltidskasserne

Det Danske Madhus Måltidskasse

Det Danske Madhus

Perfekt måltidskasse for dig der ønsker komplette, færdiglavede måltider. Du skal blot opvarme den lækre mad, anrette den og så er det spisetid – alt sammen på kun omkring 5 minutter. Her garanteres du mad der gør dig glad. Der tilberedes hver dag et stort og bredt udvalg af hjemmelavede madretter som store og små vil elske. Bestiller du for minimum 200,- får du gratis levering

59 kr./ pr. måltid
1-3 dag(e) pr. uge
1-4 personer
Det Danske Madhus logo
20% rabat med: DDM20
Måltidskasser fra Det Danske Madhus
Mad for både store og små...

Måltidskasser fra Det Danske Madhus

Det Danske Madhus tilbyder dig måltidskasser med lækre hjemmelavede madretter som du kender, og elskes af både store og små. Du får mulighed for at forkæle dine smagsløg med velkendte retter hver aften – Kendetegnet for Det Danske Madhus er kvalitets-råvarer, samt leveres alle madretter færdiglavet, så du kun skal koncentrere dig om opvarmningen.

Måltidskasserne fra Det Danske Madhus er stigende i popularitet – Tilbagemeldingerne lyder på det er fantastisk at man kan smage kærligheden der er blevet lagt i måltiderne. Det er da en cadeau der vil noget.

Se måltidskasserne her

Hjemmelavet mad til døren
Hjemmelavet med kærlighed

Hjemmelavet mad til døren

Måltidskasser fra Det Danske Madhus – Her får du mad som er velsmagende og sund, også på rekordtid. Alle måltider kommer færdiglavet, og du skal blot opvarme maden. Konceptet er at du som person skal spare tid og penge, uanset størrelsen på familien. Her får du kort sagt værdi for pengene.

Det Danske Madhus går meget op i kvaliteten på råvarerne og at maden smager godt og er sund. Derfor ligges der en masse kærlighed i madlavningen, så du som forbruger er i trygge hænder. Du får kvalitets-mad, lavet af de bedste råvarer der kan give smagsløgene en på opleveren.

Portions-størrelserne er også tilpasset så du får mindst muligt madspild, samtidig er der fokus på maden skal være sundt og varierende. Maden leveres færdiglavet, du skal blot opvarme maden. Du får dermed mere tid mellem hænderne så du kan koncentrere dig om andet end madlavning. Dette er et koncept der er fantastisk for mange.

Stor fleksiblitet og kvalitet
Det betyder meget for mange...

Stor fleksiblitet og kvalitet

Hver dag tilberedes der lækre hjemmelavede madretter som du kan få leveret til døren. Alle retter kommer færdiglavet, så du blot skal opvarme maden. Det er hurtigt og nemt, og giver dig en stor fleksibilitet ift hvordan du ønsker at bruge din tid, da du ikke skal bruge tiden i køkkenet. Der er mulighed for at vælge komplette måltider, forretter og desserter. Du kan vælge til 1 person eller flere personer, det er alt efter familiens størrelse.

Menukortet varierer fra uge til uge, så du er garanteret stor variation, og du kan få alt fra friske frikadeller, til møre oksestege, eller smagsfulde tarteletter. Du vil komme igennem alt fra danske klassiske retter til mange udenlandske retter som italiensk pasta, mexicansk chili con-carne mm.

Du vælger selv hvor mange gange om ugen du ønsker levering, samt hvor meget mad du ønsker. Tilmelder du dig abonnementsordningen får du ovenikøbet fri levering. Der leveres i hele landet, undtagen brofaste øer.
Prøv en måltidskasse fra Det Danske Madhus i dag.