Coop - Måltidskasser med masser af smag
Vælg imellem 4 forskellige måltidskasser

Coop - Måltidskasser med masser af smag

Gå på jagt iblandt Coop’s store udvalg blandt deres måltidskasser. Her finder du blandt andet spændende og eksotiske retter, de familiære retter, samt vegetarretter og meget andet godt til smagsløgene.

Coop måltidskasser

Hos Coop har man taget måltidskasser til sig, hvilket nu betyder at du kan vælge imellem 4 forskellige typer af måltidskasser som du kan få bragt direkte til døren. Priserne starter fra 40,- pr kuvert, også er du garanteret frisk og god mad hver dag. Du slipper for besværet med indkøb og for at finde på ideér til aftensmaden. Når du bestiller en måltidskasse fra Coop er det hele klaret for dig. Du får en måltidkasse leveret direkte hjem til dig med tilhørende opskrifter der passer helt unikt til din måltidskasse.

Alle Coop’s måltidskasser er sammensat og tilberedt af professionelle  og passionerede kokke, og alle måltidskasser består af friske og lækre råvarer, som altid varierer så en dag aldrig er ens. Det er muligt at tilvælge økologiske versioner af måltidskasserne hvis dette er ønsket. Med en måltidskasse fra Coop får du muligheden for at udvide dine gastronomiske oplevelser fra dit eget køkken med minimums tilberedelsestid.

Coop

Den Grønne

Coop

44 min. pris / pr måltid
3-4 min. dag(e) om ugen
2-4 antal personer

Kassen til dig, der elsker alt det grønne – eller bare gerne vil have noget mere af det. Du får ligeledes lækker fisk og kylling minimum 2 dage, og 2 kødfrie dage.


Se mere

Medfølger velkomst gave

Coop

Den Nysgerrige

Coop

47 min. pris / pr måltid
3-4 min. dag(e) om ugen
2-4 antal personer

Mad fra alle verdenshjørner. Denne måltidskasser er for dig som elsker overraskelser og er med på at få bragt alle verdens køkkener hjem til dig.


Se mere

Medfølger velkomst gave

Coop

Den Børnevenlige

Coop

45 min. pris / pr måltid
3-4 min. dag(e) om ugen
2-4 antal personer

Lækre madretter som passer til hele familien. Den Børnevenlige måltidskasse fra COOP er fristende for både store og små. Retterne er nemme at tilberede og lækre at spise


Se mere

Medfølger velkomst gave

Coop

Den Populære

Coop

45 min. pris / pr måltid
3-4 min. dag(e) om ugen
2-4 antal personer

En af COOP’s mest populære måltidskasser som byder på lækker og frisk mad med mange kendte favoritretter. Alle retter har masser af god smag og en snert af genkendelsens glæde. Overskuelige opskrifter gør det nemt at få dine livretter.


Se mere

Medfølger velkomst gave

Måltidskasser fra Coop
Det nyt, det godt, det masser af smag...

Måltidskasser fra Coop

COOP kan som noget relativt nyt tilbyde måltidskasser til danskerne. Du får leveret en måltidskasse med alle nødvendige råvarer, ingredienser og opskrifter direkte til døren. Coop kan ligeledes tilbyde dig at leveret alle andre dagligvarer til døren sammen med måltidskasserne, uden ekstra beregning.

Coop er en af de få dagligvarer-kæder som leverer måltidskasser. Her kan du få 4 forskellige typer af måltidskasser, Den Grønne, Den Nysgerrige, Den Populære, Den Børnevenlige.

Om sortimentet på sigt bliver udvidet, må tiden vise, men skulle det vise sig at blive populært kan man kun forestille sig at sortimentet bliver udvidet.
Coop har allieret sig med en række kendte ansigter i form af kokke og madprofiler. Disse personer udarbejder opskrifter og udvælger de nødvendige råvarer der medfølger til måltidskassen. Blandt andet kan der nævnes Claus Holm som du formentlig kender fra TV.

I måltidskasserne fra Coop medfølger der alt hvad du skal bruge, grøntsager, kød, fisk pasta, brød mm. Det er dog anbefalet du selv har basisvarer som salt og peber. Ligeledes medfølger der skræddersyet opskrifter med til din måltidskasse. Opskrifterne er udarbejdet af professionelle, så er du er i gode hænder hvad angår den gode madoplevelse.

Typer af måltidskasser
Måltidskasser til enhver smag

Typer af måltidskasser

Coop har pt 4 forskellige typer af måltidskasser – Vi giver dig et lille indblik i dine muligheder.

Den populære fra Coop

Denne måltidskasse byder på en masse kendte favoritretter som de fleste elsker. Alle rette er ligetil, og dine smagsløg vil elske at blive forkælet med disse lækre retter. Fælles for alle retter i den populære måltidskasse er dejlig smag og genkendelse af smil og glæde. Hertil medfølger der opskrifter til hver måltidskasse, så du skal tænke på mindst muligt.

Den nysgerrige fra Coop

Er du på jagt efter nye og spændende smagsoplevelser er denne måltidskasse noget for dig. Her får du spændende og eksotiske madretter fra hele verdens køkkener som byder på mange mad-overraskelser. I denne måltidskasse får du prøvet krydderier og råvarer som du formentlig ikke selv ville ha kommet på. Byd dine smagsløg på en god oplevelse med denne måltidskasse.

Den børnevenlige fra Coop

Leder du efter en måltidskasse som passer til hele familien, store som små bør denne måltidskasse overvejes. Her får du nye og gamle livretter som du formentlig kender til og som falder i hele familiens smag. Du får retter som er lette at tilberede som alle byder på gode og velkendte smage. Måltidskassen passer til voksne, samt de små, og er altid super nem at gå til.

Den grønne fra Coop

En vegetar måltidskasse som byder på kvalitet, velsmag og økologi. Du får i denne vegetar-måltidskasse en masse nye oplevelser, lækre og velsmagende retter som alle er kødfrie. Grønne madretter som er spækket med økologi og god smag. Denne måltidskasse er perfekt til den som ønsker vegetarretter i høj klasse, samt også går op i økologi.

Coop Måltidskasse Rabat
Sagde du jeg kunne spare penge...?

Coop Måltidskasse Rabat

Der findes ikke deciderede rabatter til Coops måltidskasser, men skulle du ønske at handle dagligvarer kan du spare op til 100kr på dine dagligvarer.
Benyt koden: ”MERETID100” – *Rabatkoden giver 100 kr. rabat ved køb for min. 500 kr. senest d. 31.12.18. Kan bruges én gang pr. kunde/adresse og kan ikke kombineres med andre koder.

Vi holder selvfølgelig altid øje med flere rabatter, og skulle der komme en rabatkode på Coops måltidskasser vil du kunne finde den hos os.

Økologiske varer
Økologiske råvarer, samt dagligvarer...

Økologiske varer

Skulle du bestille en økologisk måltidskasse vil alle råvarer og ingredienser som udgangspunkt være økologiske.  Der kan dog være at i enkelte tilfælde at nogle varer ikke er økologiske, dette kan ske hvis råvaren ikke findes i økologisk variant. Dog lover Coop at der som minimum altid er 90% økologiske varer i din måltidskasse, og i Den Grønne måltidskasse vil tallet her være 100%

Fordele ved Coop måltidskasser
Fordele til dig eller familien...

Fordele ved Coop måltidskasser

Ved en måltidskasse fra Coop får du alt hvad du skal bruge til at lave ugens sunde og lækre måltider. Dermed sparer du en masse tid på madindkøb, madplaner, turene til supermarkedet mv. Alt bliver leveret direkte til din hoveddør, og skulle du mangle dagligvarer udover din måltidskasse kan disse ligeledes bestille med.  Du får dermed mere tid og overskud i hverdagen, som kan give dig mere kvalitetstid med familien

Se COOP måltidskasser

Find COOP måltidskasser med opskrifter og ingredienser. Du vil få en mindre stressfuld hverdag. Vælg mellem måltidskasser som Den populære, Den nysgerrige, Den børnevenlige og Den Grønne.