SundTakeAway - Måltidskasser leveret til døren
Nu er det blevet nemt at spise sundt

SundTakeAway - Måltidskasser leveret til døren

Komplette måltidskasser der gør det nemmere at leve et sundt liv der giver kroppen den rette næring uden at få på kompromis med smagsoplevelser

SundTakeAway

Sundtakeway måltidskasser har forsøgt at gøre din hverdag nemmere ved at du kan få sunde måltidskasser leveret til døren.
I en travl hverdag kan det nemlig være svært at finde tiden til at handle ind, lave madplaner mm. Sundtakeaway vil løse dette problem med deres måltidskasser. Du får færdiglavet sund mad leveret til døren. Din hverdag bliver sundere, og din krop og velvære får det bedre.

Hos Sundtakeaway tilbyder der blandt andet vegetarkasser, familiekasser, slankekasser og meget andet. Der er stor variation i måltiderne, og der tilbydes endvidere madløsninger hvor du også kan få morgenmad, frokost, aftensmad, samt mellemmåltider.

Sund aftensmad er pludselig blevet lækkert og indbydende. Prøv en måltidskasse fra Sundtakeaway hvis du ønsker en sundere hverdag med dejlige smagsoplevelser.

Du får første måltidskasse med 50% rabat, når du bestiller minimum 2 måltidskasser.

Vægttabskassen

Sundtakeaway

Med SundTakeAway’s Vægttabskasse kan du opretholde en sund kost – også i en travl hverdag. I en travl hverdag kan man hurtigt komme til at ty til take away, og det er sjældent en sund løsning, hvilket er et problem, når man er i gang med et vægttab. Prøv SundTakeAway’s sunde færdigretter.

50 kr./ pr. måltid
5 dag(e) pr. uge
1-5 personer
50% på første kasse

Familiekasse

Sundtakeaway

Denne lækre og smagsfulde måltidskasse 1 måltider & 2 mellemmåltider til 5 dage i ugen. Der er levering fra onsdag og fredag, og der leveres i hele Danmark.
Maden leveres færdiglavet, og du skal blot koncentrere dig om at opvarme maden og sætte dig til bords.

48 kr./ pr. måltid
3-5 dag(e) pr. uge
2-5 personer
50 % på første kasse
Nem og hurtig aftensmad
Nem og sund aftensmad på rekordtid

Nem og hurtig aftensmad

Fælles for alle måltidskasser hos Sundtakeaway er at de indeholder retter til god aftensmad, således du slipper for at stå i køkkenet. Udover aftensmaden tilbydes der som nævnt også flere muligheder i form af morgenmad, mellemmåltider, frokost mm. Alt er klaret for dig, maden er nem og hurtig at gå til og du kan få din mad serveret på under 10-15 minutter.

Hver måltidskasse indeholder mad til minimum én person, og de fleste af Sundtakeaways måltidskasser indeholder mad til en hel uge. Der findes også muligheder for enkelte kasser der har mad til flere uger.

Der leverer måltidskasser til i Danmark, og måltidskasserne bliver leveret lige til døren 2 gange om ugen, til 3 dage ad gangen, så du altid har friske, færdiglavede måltider til rådighed.