SundTakeAway - Måltidskasser leveret til døren
Nu er det blevet nemt at spise sundt

SundTakeAway - Måltidskasser leveret til døren

Komplette måltidskasser der gør det nemmere at leve et sundt liv der giver kroppen den rette næring uden at få på kompromis med smagsoplevelser

SundTakeAway

Sundtakeway måltidskasser har forsøgt at gøre din hverdag nemmere ved at du kan få sunde måltidskasser leveret til døren.
I en travl hverdag kan det nemlig være svært at finde tiden til at handle ind, lave madplaner mm. Sundtakeaway vil løse dette problem med deres måltidskasser. Du får færdiglavet sund mad leveret til døren. Din hverdag bliver sundere, og din krop og velvære får det bedre.

Hos Sundtakeaway tilbyder der blandt andet vegetarkasser, familiekasser, slankekasser og meget andet. Der er stor variation i måltiderne, og der tilbydes endvidere madløsninger hvor du også kan få morgenmad, frokost, aftensmad, samt mellemmåltider.

Sund aftensmad er pludselig blevet lækkert og indbydende. Prøv en måltidskasse fra Sundtakeaway hvis du ønsker en sundere hverdag med dejlige smagsoplevelser.

Familiekasse

Sundtakeaway

Denne lækre og smagsfulde måltidskasse 1 måltider & 2 mellemmåltider til 6 dage i ugen. Der er levering fra onsdag og fredag, og der leveres i hele Danmark.
Maden leveres færdiglavet, og du skal blot koncentrere dig om at opvarme maden og sætte dig til bords.

1-6
min. dag(e) om ugen
2-5
antal personer
48 kr min. pris / pr uge Læs mere

Slankekassen

Sundtakeaway

Slankekassen fra Sundtakeaway. Denne måltidskasser er henvendt til dig som ønsker at smide nogle kilo. Du vil hverdag få morgenmad, middagsmad, aftensmad + 2x mellemmåltider som er tilpasset til en sund livsstil. Går du efter vægttab, så får du en nem pakkeløsning med denne måltidskasse. Vælger du at bestille denne kasse, kan vi anbefale du bestiller den til 4 uger, da det vil give dig en besparelse på over 400,- kr

6
min. dag(e) om ugen
1
antal personer
60 kr min. pris / pr uge Læs mere

Vegetarkassen

Sundtakeaway

Denne måltidskasser er en ren vegetar kasse, der indeholder lækker og sund vegetar-mad til hele dagen, 6 dage om ugen. Hver dag vil du få et aftensmåltid og to mellemmåltider, som du kan nyde når det lyster.

NOTE: Måltidskassen kan kun købes i 4 uger af gangen til en pris på 3100 kr., hvilket svarer til en udgift på 775,- ugentligt. Måltidskassen fåes i flere varianter: Normal vegetarkasse og en slanke-vegetarkasse. Levering i hele landet.

I alle måltidskasser medfølger der 2x mellemmåltider til hver dag.
Mellemmåltiderne består oftest af hjemmelavet kage, energibar, chokokugler, frugt, nøddemix m.m.

6
min. dag(e) om ugen
1
antal personer
103 kr min. pris / pr uge Læs mere
Nem og hurtig aftensmad
Nem og sund aftensmad på rekordtid

Nem og hurtig aftensmad

Fælles for alle måltidskasser hos Sundtakeaway er at de indeholder retter til god aftensmad, således du slipper for at stå i køkkenet. Udover aftensmaden tilbydes der som nævnt også flere muligheder i form af morgenmad, mellemmåltider, frokost mm. Alt er klaret for dig, maden er nem og hurtig at gå til og du kan få din mad serveret på under 10-15 minutter.

Hver måltidskasse indeholder mad til minimum én person, og de fleste af Sundtakeaways måltidskasser indeholder mad til en hel uge. Der findes også muligheder for enkelte kasser der har mad til flere uger.

Der leverer måltidskasser til i Danmark, og måltidskasserne bliver leveret lige til døren 2 gange om ugen, til 3 dage ad gangen, så du altid har friske, færdiglavede måltider til rådighed.