SundTakeAway - Måltidskasser leveret til døren
Nu er det blevet nemt at spise sundt

SundTakeAway - Måltidskasser leveret til døren

Komplette måltidskasser, der gør det nemmere at leve et sundt liv, der giver kroppen den rette næring, uden at gå på kompromis med smagsoplevelserne!

 

SundTakeAway

Sundtakeway måltidskasser har forsøgt at gøre din hverdag nemmere ved at du kan få sunde måltidskasser leveret til døren.
I en travl hverdag kan det nemlig være svært at finde tiden til at handle ind, lave madplaner mm. Sundtakeaway vil løse dette problem med deres måltidskasser. Du får færdiglavet sund mad leveret til døren. Din hverdag bliver sundere, og din krop og velvære får det bedre.

Sundtakeaway tilbyder blandt andet vegetarkasser, familiekasser, slankekasser og meget andet. Der er stor variation i måltiderne, og der tilbydes endvidere madløsninger, hvor du også kan få morgenmad, frokost, aftensmad, samt mellemmåltider.

Sund aftensmad er pludselig blevet lækkert og indbydende. Prøv en måltidskasse fra Sundtakeaway, hvis du ønsker en sundere hverdag med dejlige smagsoplevelser.

Du får første måltidskasse med 25% ved brug af rabatkoden: wbfk_25

Sådan tjener Nemtmåltid penge og rangerer måltidskasserne

Hverdagskassen

Sundtakeaway

Med SundTakeAway’s Hverdagskasse kan du opretholde en sund kost i en travl hverdag. Sundtakeaway har forberedt morgenmad, frokosten, mellemmåltider og aftensmad til dig, i enten 1 eller 4 uger. Slut med at skippe dagens måltider!

50 kr./ pr. måltid
5 dag(e) pr. uge
1-5 personer
Sundtakeaway logo
25% rabat på første måltidskasse med rabatkode: wbfk_25

Vinterkassen

Sundtakeaway

Med Sund Take Away’s Vinterkasse får du en målrettet vægttabskur med færdiglavede måltider. Du starter med 3 dage med supper, og herefter får du 5 færdiglavet måltider hver uge de næste 4 uger. Måltiderne er kaloriberegnede og målrettet et vægttab.

50 kr./ pr. måltid
5 dag(e) pr. uge
1-5 personer
Sundtakeaway logo
25% rabat på første måltidskasse med rabatkode: wbfk_25

Familiekassen

Sundtakeaway

Denne lækre og smagsfulde måltidskasse 1 måltider & 2 mellemmåltider til 5 dage i ugen. Der er levering fra onsdag og fredag, og der leveres i hele Danmark.
Maden leveres færdiglavet, og du skal blot koncentrere dig om at opvarme maden og sætte dig til bords.

48 kr./ pr. måltid
3-5 dag(e) pr. uge
2-5 personer
Sundtakeaway logo
25% rabat på første måltidskasse med rabatkode: wbfk_25

Vægttabskassen

Sundtakeaway

Med SundTakeAway’s Vægttabskasse kan du opretholde en sund kost – også i en travl hverdag. I en travl hverdag kan man hurtigt komme til at ty til take away, og det er sjældent en sund løsning, hvilket er et problem, når man er i gang med et vægttab. Prøv SundTakeAway’s sunde færdigretter.

50 kr./ pr. måltid
5 dag(e) pr. uge
1-5 personer
Sundtakeaway logo
25% rabat på første måltidskasse med rabatkode: wbfk_25

KICKSTARTERKASSEN

Sundtakeaway

Kom i gang med dit vægttab og bliv klar til sommeren. Med Kickstarterkassen fra Sundtakeaway får du portionslavede smoothies, samt vægttabskassen med sund leveret i et 4 ugers forløb – 3 måltider per dag + en træningsplan!

50 kr./ pr. måltid
5 dag(e) pr. uge
1 personer
Sundtakeaway logo
25% rabat på første måltidskasse med rabatkode: wbfk_25
Nem og hurtig aftensmad
Nem og sund aftensmad på rekordtid

Nem og hurtig aftensmad

Fælles for alle måltidskasser hos Sund takeaway er, at de indeholder retter til god aftensmad, således du slipper for at stå i køkkenet. Udover aftensmaden tilbydes der som nævnt også flere muligheder i form af morgenmad, mellemmåltider, frokost måltidskasser mm. Alt er klaret for dig, maden er nem og hurtig at gå til, og du kan få din mad serveret på under 10-15 minutter.

Hver måltidskasse indeholder mad til minimum én person, og de fleste af Sundtakeaways måltidskasser indeholder mad til en hel uge. Der findes også muligheder for enkelte kasser der har mad til flere uger.

Sundtakeaway leverer måltidskasser til hele Danmark, og måltidskasserne bliver leveret lige til døren 2 gange om ugen, til 3 dage ad gangen, så du altid har friske, færdiglavede måltider til rådighed.

Her er der en mulighed for at få sund mad til døren med en sund måltidskasse! Og det vel og mærke uden at du skal bruge tid på selv at lave maden. De sunde retter er færdiglavet og klar efter lidt opvarmning. Sundtakeaway handler ind for dig, laver maden for dig, bringer den ud for dig. Du skal blot spise den 🙂

Prøv dem i dag

Interesseret i et vægttab?
Kom igang med sunde færdigretter

Interesseret i et vægttab?

Sund take away er lige præcis dét, du kan få hos Sundtakeway.

Hvis du gerne vil igang med et vægttabsforløb, fx efter en periode med liidt for usund kost, så har Sundtakeaway 2 sunde måltidskasser, som kunne være rigtig gode til netop vægttabs formål.

Du kan vælge fx Vægttabskassen – her er der fokus på det rette antal kalorier, der skal til, før du opnår et vægttab via din daglige kost. Udover, at måltiderne er målrettet efter det rette antal kalorier for dig, så er de jo færdiglavet, så ikke noget med at du kommer til at spise for meget.

Kickstarterkassen fra Sundtakeway er et decideret målrettet forløb på 4 uger, hvor du kan kickstarte en sundere livsstil. Du får som en start en 3 dages smoothiekur og 2 dage med sund mad, som giver dig et boost i starten. Herefter får du til de næste 3 uger indholdet fra Vægttabskassen leveret med måltider til morgen, middag og aften. Med Kickstarterkassen får du derudover også en træningsplan, som du kan bruge til at sætte ekstra gang i forbrændingen. Træningsplanen passer til alle niveauer af kondition, så vær ikke bekymret over, at du måske ikke er i topform. Det er jo netop også hele pointen med, at starte et forløb med Sundtakeaways koncept.

Læs mere her

Sundtakeaway er blevet grønnere
Nu med mere bæredygtig emballage

Sundtakeaway er blevet grønnere

Sundtakeaway har siden starten haft fokus på sundhed og bæredygtighed. Og som noget nyt i 2022 er de igang med at levere måltiderne i bæredygtige papkasser. Tidligere leverede de måltiderne i flamingokasser, men problemet med flamingo er, at de er ineffektive at genbruge, fordi flamingokassen i tom stand optager meget plads, samtidig med, at det er et smuldrende materiale, der kan spredes til hav og natur som mikroplast.

Sundtakeaway har derfor besluttet at overgå til papkasser, som er produceret med brug af 75% genbrugs-træfibre. Derudover er papemballagen fremstillet af FSC®-certificeret papir. Det er derfor miljøgodkendt og kommer fra bæredygtigt skovbrug.

Det betyder også, at det nu er nemmere for dig som kunde hos Sundtakeaway at komme af med den brugte emballage, da du kan folde den sammen og lægge i genbrugscontaineren til pap. Derved slipper du også for at kassen skal stå til næste levering.