Lækker Te og Kaffe leveret til døren
Når du savner en god kop kaffe eller en god kop te

Lækker Te og Kaffe leveret til døren

Det er ikke altid, at supermarkedernes udvalg af kaffe og te er vildt imponerende, og hvis du er på udkig efter rigtig luksuskaffe eller -te, skal du formentligt ind i en specialbutik. Du kan også slippe for alt besværet og købe din kaffe eller te online, hvor du finder alt, hvad dit kaffehungrende eller teelskende hjerte begærer!

Filtrer

Find lækker te og kaffe her

Når du handler på nettet, kan du i ro og mag gennemgå produkterne, læse om de forskellige kaffebønners oprindelse og smag samt blive klogere på forskellige bryggeteknikker, eller du kan dykke ned i en orientalsk verden af te og finde netop den smagsvariant af grøn, hvid eller sort te, der tiltaler dig mest.

Tag et kig på det store udvalg af kaffe og te online, og fyld din virtuelle indkøbskurv op med opkvikkende aromaer og alskens smagsvarianter, som leveres lige til din dør.

 

Sådan tjener Nemtmåltid penge og rangerer måltidskasserne

NANNA – økologisk urtete

JYYNA

Ayurveda Chai er en klassisk 100% økologisk chai te, som med sin fortryllende krydrede smag af kanel kan omvende selv den største teskeptiker.

Denne urtete har sine rødder i hinduismen og de tre forskellige doshaer. Teen producerer et eventyrligt bryg, som tilfredsstiller både smags og lugtesansen.

Teen er glutenfri, koffeinfri og uden allergener.

60,71 kr.

Matetea To-Go startpakke

Matetea

Med Matetea To-Go startpakken får du alle de essentielle yerba mate redskaber – 500 gram yerba mate, calabash og bombilla – på en funktionel og praktisk måde.

Så bliver det ikke nemmere at nyde din yerba mate på farten!

289 kr.

NORU Organica – 500 gram

NORU

En økologisk Fairtrade kaffe med lang og fyldig eftersmag. Kaffen består af hele bønner fra Peru og Honduras og forkæler dig med fine nuancer og aromatisk fylde.

Mød en af vores absolutte favoritter! De økologiske Fairtrade kaffebønner fra Peru og Honduras giver en blød, aromatisk og blomsteragtig fylde til kaffen, afrundet af fine nuancer og en let syrlighed. Leder du efter en kaffe med fyldig eftersmag og omtanke for miljøet, så er NORU Organica det rette valg.

Den økologiske kaffe fås her som hele bønner og er perfekt til dig, der foretrækker stempelkande.

91 kr.

Dolce Gusto Bestsellers startpakke

Kaffekapslen

Denne bestsellers startpakke til Dolce Gusto indeholder 10 smagsvarianter til den populære Nescafé Dolce Gusto-maskine..

Pakken består af 160 kapsler bestående af de 10 bedst sælgende varianter.

Brug denne pakke som en introduktion til Nescafé Dolce Gustos mange muligheder.

329 kr.
Før pris 439,75 kr.

NANNA – økologisk urtete

JYYNA

Nanna er en forfriskende og behagelig 100% økologisk urtete, med en harmonisk, blid, sød og naturlig smag. Nanna er en grov blanding af både urter og frø der giver en fin smag af anis og fennikel, som understreges af den blide smag af kamilleblomst.

Glutenfri,  koffeinfri og uden allergener.

64,83 kr.

Nespresso® Bestsellers Startpakke

Kaffekapslen

Hos Kaffekapslen kan du prøve deres Bestsellers Startpakke, hvor du får én pakke af alle vores mest populære varianter til Nespresso®

Du får alt fra bløde og milde lungoer, over smagfulde og aromatiske espressoer til intense og mørke ristrettoer.

Prøv dem alle og find dine egne favoritter!

300 kr.
Spar 73,80 kr.

Prestige Rainforest, formalet – 500 gram

NORU

Prestige Rainforest fra Black Coffee Roasters, er en lækker formalet kaffe som er perfekt til filterkaffe.

Kaffen er et lækkert blend af mellemristede kaffebønner, der hovedsageligt kommer fra Brasilien. En skøn og intens kaffe med dejlige noter af tørret frugt, samt små dejlig smagsnuancer af frugt og ristede mandler i en fyldig og god eftersmag.

Med Prestige Rainforest får du en rig og smagsfuld kop kaffe.

Kaffebønnerne kommer fra farme, der alle er “Rainforest Alliance Certified”. Så er du sikker på, at din kaffe er dyrket under bæredygtige forhold.

69 kr.

100% økologisk lækker kaffe

Køge Kafferisteri

Denne triple roast blend er sammensat af enestående Arabica bønner fra Syd- og Mellemamerika, hvilket giver kaffen en markant profil og en sofistikeret kompleksitet og kant.

Den unikke sammensætning gør den særdeles velegnet til alt fra den klassiske espresso til den trendy Café Latte.

Særligt velegnet til: Espressomaskine, Mokkakande, Aeropress, Stempelkande, Filterkaffe, Pour-over

Vælg som hele bønner, malet til filter eller malet til stempel.

85 kr.
Rabat på mængde
Køb kaffe online
Lækker kaffe i høj kvalitet direkte til døren

Køb kaffe online

Der findes ikke meget bedre end at starte dagen med en god og velduftende kop kaffe. Det er endda videnskabeligt bevist, at udover at være en stor nydelse for alle vores sanser kan duften af kaffe motivere os og forbedre vores kognitive processer.

Der er stor forskel på kvaliteten og smagen af kaffe, som blandt andet afhænger af, hvilken bønne der er brugt. Den mest populære bønne i Danmark er Arabica-bønnen, som har en sød og mild smag. Arabica blandes typisk med andre kaffesorter for at give en mere fyldig, intens eller syrlig smag, blandt andet Brasil, Colombia, Java, Mocca eller Robusta.

For nogle er kaffe gået hen og blevet en form for religion, og på nettet finder du tusindvis af tips og tricks til, hvordan du brygger den bedste kop kaffe. Men uanset hvordan du vælger at lave din kaffe, bliver den ikke bedre end kvaliteten af de bønner, du bruger.

På nettet finder du ligeledes et stort udvalg af både økologisk kaffe og te, der er certificeret af Europæiske Økologimærkning og kontrolleret af den danske fødevaremyndighed, samt fairtrade kaffe og te.

Hos NORU kan du købe økologisk og fairtrade kaffe i høj kvalitet, enten som hele, malede eller mørkristede bønner eller – hvis du er til den hurtige løsning om morgenen – instant kaffe. Du finder desuden koffeinfri kaffe til dig, der gerne nyder en kop kaffe om aftenen, samt kaffe med forskellige smage som eksempelvis vanilje, karamel og chokolade.

Udover selve kaffen tilbyder NORU også et stort udvalg af tilbehør til din kaffe såsom diverse sirupper samt mix til selv at fremstille iskaffe og frappé til de varme sommerdage på altanen eller terrassen.

Kaffetilbehør og -udstyr
Er du klar på at eksperimentere med din næste kop kaffe?

Kaffetilbehør og -udstyr

Der var engang, hvor det at lave en kande kaffe var lige så simpelt som at klø sig selv i nakken. I dag er det at brygge kaffe gået hen og blevet en hel kunstart og kræver instrumenter og udstyr, som til tider kan ligne noget fra en alkymists værksted.

Man kan mene om disse avancerede kaffebrygningsteknikker, hvad man vil, men smagen taler for sig selv, og den er ikke til at tage fejl af!

Ved at lægge lidt ekstra tid (og penge) i kaffebrygningsprocessen kan du for alvor fremhæve kaffens nuancerede aromaer og de mange eftersmage, en god kaffebønne gemmer på. Med forskellige bryggeteknikker kan du endda fremhæve forskellige karakteristika ved den samme bønne!

Nogle af de ting, der har indflydelse på, hvordan din kaffe smager, er blandt andet vandets temperatur, når det hældes over bønnerne, kværningsgraden af disse bønner (er de groft- eller fintmalede?) samt den tid, vandet er i kontakt med bønnerne.

På NORU finder du alt fra espressokander og stempelkander til kaffekedler og særlige bryggesæt, der alle sammen bidrager med hver sin unikke smag til din kaffe. Du finder desuden et bredt udvalg af andet udstyr til kaffe som eksempelvis specielle tragte, kaffefiltre, termokander og kaffemøller eller kaffekværne.

Mestrer du allerede kaffebrygningens kunstart, eller er klar du klar på at kaste dig ud i at eksperimentere med din næste kop kaffe? Online finder du kaffe udstyr og -tilbehør til den garvede kaffebrygger og din nysgerrige nybegynder.

Køb billige kaffekapsler online
Lav en lang række forskellige slags kaffe på bare én maskine

Køb billige kaffekapsler online

En kaffekapsel er en lille portion kaffe, der er pakket i sin egen kapsel. Denne type kaffe er blevet særdeles populær, fordi den gør det muligt for enhver – uanset kendskab til kaffe – at brygge en kop kaffe af lige så høj kvalitet som på en kaffebar. Desuden giver kaffekapsler dig mulighed for at lave en lang række forskellige slags kaffe på bare én maskine!

Nespressos kaffemaskine er særligt kendt for at brygge kaffe under tryk – en såkaldt lungo-kaffe – hvilket gør det muligt at fremhæve den helt rigtige espressosmag. Udover Nespressos egne kaffekapsler har andre mærker såsom Starbucks ligeledes fremstillet kaffekapsler, der er kompatible med Nespresso-maskinen. Med en kaffemaskine fra Dolce Gusto eller Tassimo kan du lave alt fra almindelig sort kaffe til cappuccino og café latte som en ægte barista. Og hvis du får gæster over, der ikke drikker kaffe, kan du også få kapsler til at lave forskellige slags te og kakao. Senseo-maskinen er lidt anderledes, da den ikke bruger kaffekapsler, men kaffepuder. Udover det er konceptet mere eller mindre det samme som ved de andre kaffemaskiner, der bruger kaffekapsler.

Du vil opleve, at der er relativt stor forskel i prisen på de forskellige kaffekapsler. Prisen har selvfølgelig noget at gøre med kvaliteten af den bønne, der er brugt til at fremstille kapslen, men emballagen spiller også en stor rolle i forhold til, hvad en pakke med kaffekapsler koster.

De billigste kaffekapsler er typisk fremstillet i et materiale, der ikke holder lige så godt på kaffens aroma og dermed smag, som de dyrere kaffekapsler. Du får dermed en bedre smagsoplevelse, hvis du prioriterer at investere lidt ekstra i kaffekapslerne til din maskine. Billige kaffekapsler er desuden typisk fremstillet i et ikke-nedbrydeligt materiale, mens dyrere kaffekapsler er enten nedbrydelige eller genanvendelige og dermed mere bæredygtige og bedre for miljøet.

Køb te på nettet – men hvilken?
Betragter du dig selv som en ægte te entusiast?

Køb te på nettet – men hvilken?

Betragter du dig selv som en ægte teentusiast? Så vil du blive glad for at høre, at vi på denne side har samlet en oversigt over nogle af de bedste steder, hvor du kan købe luksuste i høj kvalitet online.

Der findes mange forskellige slags te, blandt andet grøn te, hvid te, sort te, urtete chai te og meget, meget mere…

Grøn, hvid og sort te har forskellig smag, primært fordi de er bearbejdet på forskellige måder. Hvid te er den mindst bearbejdede form for te, hvorfor teen ligeledes har bevaret en stor mængde vitaminer, mineraler og antioxidanter – mere end det er tilfældet med grøn te. Grøn te indeholder dog stadig en stor mængde vitaminer, mineraler og antioxidanter grundet den sparsomme bearbejdning. Sort te er en af de mest almindelige teer og findes i mange varianter. Sort te er den mest bearbejdede te af de tre og er en lille smule mere bitter i smagen end grøn og hvid te.

Urtete er som sådan ikke en ægte te, da drikken ikke er baseret på originale teblade. Dog er brygningsmetoden den samme som ved rigtig te, hvorfor man alligevel har valgt at kalde denne drik for te. Urtete kaldes også ind i mellem for ”lægedrik” på grund af sammensætningen af urter, der i gamle dage var kendt for at have en helende/lindrende effekt. Mange drikker urtete, når de er syge, eller drager fordel af teens beroligende virkning for bedre at kunne sove.

Chai te bliver fremstillet af den originale sorte te, som blandes med forskellige krydderier samt mælk og sukker eller honning. De mest almindelige krydderier brugt i chai te er kanel, kardomme, nelliker, ingefær og sort peber, hvorfor tedrikken har en meget karakteristisk smag. Eftersom chai te er lavet på sort te, har denne tetype ligeledes et højere koffeinindhold end eksempelvis grøn te og urtete.

Få et overblik over de forskellige slags te her på siden, og lad dig friste af de mange varianter og smage, som du finder hos Jyyna, Matetea og TheTeaCoordinator.

Udstyr til at lave te
Lav den perfekte kop te

Udstyr til at lave te

Hvis du ikke er en garvet tedrikker, der har skabet fuld af diverse udstyr til brygning og servering af te, vil det sikkert komme bag på dig, hvor meget forskelligt tilbehør der findes til at brygge den perfekte kop te.

Tro det eller ej, men den samme te kan smage forskelligt, alt efter hvordan den brygges. Det har blandt andet betydning for teens smag, hvor varmt tevandet er, hvor lang tid teen trækker, og endda hvilken type tefilter der bruges (nogle tefiltre kan afgive smag til teen). Gennemse udvalget af forskelligt teudstyr, og lad dig inspirere til, hvordan du kan brygge den perfekte kande te, næste gang du får gæster.

Her på siden finder du alt fra det helt basale udstyr som eksempelvis tekopper og tekander i alverdens farver og former, så du med sikkerhed kan finde noget, der matcher din personlige stil, til det mere avancerede udstyr såsom termometre til at sikre, at vandet har den helt rigtige temperatur, inden det hældes over teen, forskellige tefiltre til brygning af løs te, karafler med indbygget filter til koldbrygget te (eller kaffe for den sags skyld), teæg i forskellige størrelser og farver og meget, meget mere…

Hvis du ikke selv er den store tedrikker, kan teudstyr fra smukke designs som Broste Copenhagen og Bloomingville være den ideelle gave til en ven eller et familiemedlem, der er særligt glad for te.

Iskaffe og frappé
Nyd en iskaffe om sommeren

Iskaffe og frappé

Forestil dig dette: Det er sommer. Temperaturen har sneget sig op på de 27 grader, og solen skinner fra en skyfri himmel. Kaffetørsten begynder at melde sig, men ingen har lyst til at drikke varm kaffe under denne bagene sol. Hvad kunne være mere lækkert end en iskold iskaffe eller frappé?

Der findes ikke meget, der er bedre end at kunne nyde en lækker iskaffe eller frappé om sommeren. Det tror jeg hurtigt, de fleste kan blive enige om. Denne kølige og koffeinholdige drik kan virkelig redde din dag og sætte skub i de varme sommermorgener, så du kommer godt fra start.

Det bedste af det hele er, at du ikke behøver forlade din oase i solen for at finde den nærmeste barista, der kan lave den for dig – det kan du nemlig nemt klare selv! Det eneste, du i realiteten skal bruge, er kaffe, isterninger og mælk, hvis du er til det.

Hvis du er klar til at tage det næste skridt og blive lidt mere avanceret i fremstillingen af denne ufatteligt læskende kaffedrik, kan du eventuelt tilføje en skefuld vaniljeis, hælde en skvis kaffesirup med karamelsmag i eller bruge isterninger lavet af stærk kaffe i stedet for vand.

Du kan selvfølgelig også vælge den helt nemme løsning og købe blandinger til iskaffe på flaske, så du på ingen tid kan mikse en lækker frappé sammen og hurtigt komme ud i solen igen! Disse blandinger fås i forskellige smagsvarianter. Hvad siger du eksempelvis til at prøve en iskaffe med kokos- eller choko/orange-smag? Hos Nordic Ice Coffee kan du købe lækre ready-to-mix iskaffe på flaske, som blot skal tilsættes kold mælk!