Den Grønne Asparges Måltidskasser
Brug rabatkoden "livet" og spar 25% på din første måltidskasse

Den Grønne Asparges Måltidskasser

Måltidskasserne spækket med økologi og masser af smag. Her bliver du virkelig forkælet og møder måltidskasser der byder på kærlighed til mad, fantastiske råvarer af høj kvalitet. Alle pengene værd!

Den Grønne Asparges

Pia Foged som er indehaver af Den Grønne Asparges stiftede virksomheden fordi at hun har en stor kærlighed til mad, og kærligheden til mad blev født hjemme i hendes mors kødgryder som hun selv nævner.

Den Grønne Asparges er sat i verdenen for at hjælpe andre og gøre hverdagen lidt nemmere. Du slipper for indkøb, og Den Grønne Asparges sørger for du modtager lækre råvarer, gode og velsmagende menuer, og kvalitetsmad leveret lige til døren.

Med en måltidskasse fra Den Grønne Asparges kan man næsten mærke kærligheden til god og sund kvalitetsmad.

En måltidskasse fra Den Grønne Asparges indeholder altid råvarer af høj kvalitet og ingredienser til køddage, fiskedage, samt en grøntsags-dag. Menuerne varierer altid fra uge til uge, og du modtager altid gode råvarer, sund aftensmad, madretter for både store og små, alt sammen leveret direkte til din dør, så du kan få tid til meget mere af det sjove, såsom at være sammen med familien.

Den Grønne Asparges

Inspirationskassen

Den Grønne Asparges

39 min. pris / pr måltid
2-4 min. dag(e) om ugen
2-6 antal personer

Med inspirationskassen fra Den Grønne Asparges får du inspiration til anderledes og spændende hverdagsmad, som du ikke nødvendigvis selv ville have kastet dig over. Når menuen bliver sat sammen, lader Den Grønne Asparges inspirere af opskrifter og råvarer fra hele verden. Du vil finde retter med udfordrende smage og råvarer du ikke nødvendigvis finder i supermarkeder. Inspirationskassen giver dig hverdagsmad med udsyn og overraskelser.  Kan bestemt anbefales…


Se mere

25% rabat på første 2 måltidskasser: INTRO25.

Den Grønne Asparges

Lightkassen

Den Grønne Asparges

39 min. pris / pr måltid
2-4 min. dag(e) om ugen
2-6 antal personer

Vil du gerne have en lidt sundere hverdag, så er Lightkassen fra Den Grønne Asparges noget for dig. Der er skuet ned for mængden af kulhydrater og fedt, og skruet og for mængden af lækre og friske grøntsager.  Når menuen bliver sat bliver der ikke gået på kompromis med den gode smag – du kan sagtens få en fantastisk smagsoplevelse ved leve sundt.


Se mere

Få 25 % rabat på de første 2 måltidskasser med rabatkoden: INTRO25.

Den Grønne Asparges

Familiekassen

Den Grønne Asparges

42 min. pris / pr måltid
3-4 min. dag(e) om ugen
2-6 antal personer

Familiekassen fra Den Grønne Asparges giver dig lækkert og velsmagende mad, hvor hele familien kan være med. Når menuen bliver lavet lægges der blandt andet vægt på at maden falder i de små’s smag, samtidigt med at resten af familien får et sundt og velsmagende måltid. Måltidskassen byder på klassiske familieretter fra både det danske køkken og fra udlandet.


Se mere

25% rabat på første 2 måltidskasser: INTRO25.

Den Grønne Asparges

Kødkassen

Den Grønne Asparges

39 min. pris / pr måltid
2-4 min. dag(e) om ugen
2-6 antal personer

Kødkassen fra Den Grønne Asparges indeholder 5 pakker kvalitetskød. Her er altså tale om lækkert kvalitetskød, som er nøje udvalgt af deres dygtige slagter på baggrund af hans dygtighed og og mange års erfaring. Derfor er du garanteret lækkert og velsmagende kød, hvor smagen er i top, og hvor der aldrig er gået på kompromis med kvaliteten.


Den Grønne Asparges

Fiskekassen

Den Grønne Asparges

40 min. pris / pr måltid
2 min. dag(e) om ugen
2 antal personer

Den lille Fiskekasse fra Den Grønne Asparges indeholder 2 slags fisk. Mængden er tilpasset til to personer i 2 dage. Alle fiskene er friske og leveres af Danmarks Ældste Fiskehandel P. Clausen, som er kendt for sin høje standard med kvaliteten. Fisken leveres emballeret på køl i enten termokasse eller termopose. Fisken kan nedfryses.
Det er også muligt at bestille en stor fiskekasse hvis behovet er større.


Måltidskasser for enhver smag
Forkæl dig selv og dine smagsløg

Måltidskasser for enhver smag

Måltidskasserne fra Den Grønne Asparges leveres med spændende og varierende opskrifter som matcher råvarerne i din måltidskasse. Hver uge bliver der sammensat en ny og spændende menu, dermed er du garanteret variation i dine måltider, som helt sikkert også vil byde på gode oplevelser til smagsløgene. Du får altid sæsonens friske grøntsager, frisk kød fra slagteren, frisk fisk direkte fra havet og friskbagt brød fra den lokale bager. En måltidskasse fra Den Grønne Asparges er spækket med kvalitet og friskhed – Her kan man virkelig mærke der bliver gjort en masse ud af for at give dig en god oplevelse.

Rabatkode til Den Grønne Asparges måltidskasser
Sundt, Økologisk, og lidt billigere med rabatkoder

Rabatkode til Den Grønne Asparges måltidskasser

Med en måltidskasse fra Den Grønne Asparges får du alt hvad du skal bruge for at lave spændende og lækker aftensmad til familien, og du kan ovenikøbet få rabat på dine måltidskasser. Du kan benytte rabatkoden: ”INTRO25″ og spare 25% på din første måltidskasse fra Den Grønne Asparges.

Masser af økologi i måltidskasserne
Økologi er mad med mere smag....

Masser af økologi i måltidskasserne

Måltidskasserne fra Den Grønne Asparges er af meget høj kvalitet og med mange spændende opskrifter. Råvarerne er friske, og du kan regne med meget økologi. Der er bestemt råvarer som altid vil være af økologi i måltidskasser, såsom grønt, rodfrugter, kartofler, og mange andre kolonialvarer. Det er altid angivet i din måltidkasser hvilke råvarer der er af økologi.

Den Grønne Asparges måltidskasser

Måltidskasser fra Den Grønne Asparges er anbefalelsesværdige. Maden er i top, opskrifter er klasse, og råvarerne er friske. Se udvalget af måltidskasser her.

Levering
Hvornår kan jeg få min måltidskasse...?

Levering

Den Grønne Asparges leverer på alle brofaste dele af Danmark. Skulle du være bosat i Aarhus vil du få din måltidskasse om mandagen. Er du bosat udenfor Aarhus vil du modtage din måltidskasse om tirsdagen.

Måltidskasserne bliver leveret i tidsrummet 08-17.00, og er du ikke hjemme kan der aftales nærmere om hvor måltidskassen må placeres

Alle måltidskasser bliver leveret i kølebokse og termokasser. Det sikrer maden holder sig frisk og lækker og sikrer en konstant temperatur på 0-2 grader. Derfor behøver du ikke være nervøs for madvarernes holdbarhed