Sund og varieret aftensmad, hver dag
Din kost bør være varieret - Det er nemlig sundt og godt for dig

Sund og varieret aftensmad, hver dag

Vi giver dig mulighed for at spise sundt og varieret, samtidig med du får skønne smagsoplevelser.

Sund og varieret aftensmad

Vi ønsker alle at spise sundt og varieret, og når vi spiser forbinder vi ofte gode smagsoplevelser med glæde og velbehag. God mad er ofte lig med luksus, og derfor er det naturligt man gerne vil have lækre smagsoplevelser så ofte så muligt.
Desværre er det ikke altid nemt selv at finde på de spændende retter, enten pga tidsmangel, kreativitet i køkkenet, manglende overskud. Der kan være mange grunde.
Det ender derfor ud med at vi oftest ikke får den smagsoplevelse vi sådan hungrer efter, dog behøver det ikke være sådan.

Måltidskasser er din vej til sund, varieret aftensmad hver dag. Du får kvalitet, varietet, friske og velsmagende madretter, og det bliver leveret til døren, uden at det behøves at koste en bondegård.

Måltidskasser er nemlig en ret billig løsning, samtidig med den er sund, så det er bestemt værd at overveje hvis det er det kniber derhjemme med at finde tid til at lave gode madretter som giver dig glæde.

Variation og sundt aftensmad med måltidskasser

Måltidskasser er blevet populært herhjemme i lille DK, og med god grund.
For billige penge kan du nemlig komme til at spise rigtig godt, sundt og varieret.

Der bliver leveret mad af høj kvalitet og masser af gode smagsoplevelser.

Du får leveret maden hjem til dig selv, samt medfølger der opskrifter til spændende madretter med til din måltidskasse.
Hver uge byder på nye madretter så du også får god variation i dine måltider, hvilket er vigtigt både for krop og sjæl.
Måltidskasser giver dig muligheden for at prøve at smage madretter du ikke selv ville ha tænkt på at lave.

Varieret kost er vigtigt

Ifølge forskere og kost-eksperter er danskerne stadig for dårlige til at spise varieret, og vi spiser alt for meget salt, sukker og mættet fedt, hvor vi bør skifte det ud med mad der byder på frugt, fisk, grøntsager, kød o.lign.
Det er vigtigt at spise varieret for at holde kroppen i topform, da det spiller en stor rolle for vores helbred.
Vores koncept giver dig muligheden for at kunne spise sundt og varieret, og kan være med til at få øjnene op for nye muligheder ift mad og hvad der er sundt og smager godt.
Find og sammenlign måltidskasser fra vores liste af måltidskasser. Vi håber du finder frem til en måltidskasse som byder på sund og varieret aftensmad til dig og din familie.

Se Sunde måltidskasser her
Find inspiration til maden
Sunde og varierede madopskrifter

Find inspiration til maden

Kniber det med at være sund og kreativ i køkkenet, samtidig med det ikke er varieret nok? I en travl hverdag er det ikke altid nemt at være kreativ i køkkenet når der skal laves aftensmad, hvilket også gør at vi spiser mindre varieret. Der findes dog råd for dette. Opskrifter med sund og varieret aftensmad, uanset om er i humør til fisk, kylling, kød, grønt, kan du finde her.

Vi anbefaler ”1000 sunde opskrifter” af Gitte Heidi Rasmussen, hvor du får masser af inspiration og mange spændende, kreative opskrifter til hverdagen, der byder på sundhed og god smag.

Med disse sunde og varierede opskrifter bliver madlavningen en leg. Velbekomme

Sammenlign sunde måltidskasser

Få leveret sund aftensmad direkte til døren. Du får mange varieret måltider, samt tilhørende opskrifter der passer til råvarerne