Det skal du bruge
3 fede hvidløg2 friske chilier
2-4 spsk. Kokosolie
500g tigerrejer (pillede)
En lille smule hvidvin
2 spsk. tomatpuré
1 citron
Salt + Peber
100g Rucola
300g Spaghetti
Sæt en gryde over med olie, tilsæt finthakket chili og hvidløg, og svits dette i ca 1-2 minutters tid.
Tilsæt tigerrejer som er pillet til gryden, og svits dem sammen med hvidløget og chilien i gryden i et par minutter. Herefter tilsætter du lidt hvidvin, samt tomatpuré, rører rundt, og lader det simre sammen med rejerne i et 2-3 minutter.
Kog spaghettien i vand, blandet med salt og en lille olie smule og en anelse citron. Lad spaghettien koge færdig og hæld vandet fra når den er klar.
Tilsæt citron til din gryde med rejerne, og smag til med salt og peber. Når du er tilfreds med din rejer + sauce, blandes det hele sammen i et fad, hvorefter du pynter med rucola.
Velbekomme