Madlevering til døren - Det kan sagtens være sundt og godt
Det nemt, det godt, det er faktisk en rigtig god beslutning

Madlevering til døren - Det kan sagtens være sundt og godt

Vi vil meget gerne hjælpe dig til at få en rigtig god oplevelse. Derfor giver vi dig muligheden for at få sundt, frisk og god mad flere gange om ugen… Lige til døren!

Madlevering til døren

Konceptet er meget simpelt – Madlevering til døren med måltidskasser er et populært og voksende koncept i Danmark. Du bestiller en måltidskasser (til tider skræddersyet til dine behov), og du får den leveret direkte hjem til døren. Du kan oftest vælge mellem 1-5 dage du ønsker at få leveret god og sund mad til døren.
Måltidskasserne bliver leveret forsvarligt i flamingo kasser der holder på friskheden, og du behøver ikke engang at være hjemme for at få maden leveret. Du kan snildt aftale med din leverandør om at de kan sætte din måltidskasse forsvarligt sted i tilfælde af du ikke er hjemme.
Maden i måltidskasser er færdiglavet, og du skal bare koncentrere dig om at tilberede og servere for dig selv eller familien.
Det kan man også kalde sund take-away, selvom det bliver leveret direkte til døren. Maden er sund, frisk og meget velsmagende, samt vil du opleve stor variation i dine måltidskasser så ingen uge bliver ens.
Sjældent har det været nemmere at få sund mad leveret til døren, samtidig med at du selv sparer tid på indkøb.

Det bliver ikke meget lettere

At handle ind flere gange om ugen, stå med madplaner, få organiseret køkkenet osv kan være besværligt i hverdagen, og det er ikke altid nemt at få det hele til at gå op i en højere enhed. Dette kan resultere i at man får stress, bruger ekstra penge på den lokale pizzamand og andre ærgerlige konsekvenser.
Vi kender det selv alt for godt. Vi synes ikke at det skal være så svært at få sundt og frisk mad hver dag, derfor har vi på nemtmåltid.dk skabt dette univers, så du nemt kan finde frem til en måltidskasse der passer helt perfekt til dig og familien.
Gå på jagt iblandt vores liste af leverandører over måltidskasser – Vi ønsker dig alt held og lykke med dit fremtidige valg af leverandør, og håber du bliver SÅ glad for din beslutning

Mad til døren

Du har muligheden for at få bragt maden direkte hjem til døren med et par få klik. Med en måltidskasse får du mere tid i hverdagen, samtidig med god, sund og varieret aftensmad