Måltidskasser med fisk - Masser af smagfulde fiskeretter
Fisk!? Ja, det er rigtig sundt og smager fantastisk...

Måltidskasser med fisk - Masser af smagfulde fiskeretter

Er du vild med sund og velsmagende fisk? Så er en måltidskasse med fisk den perfekte løsning. Fisk er et oplagt valg til dig, der gerne vil have sundhed og god smag kombineret i dine madvaner. Se det store udvalg af fiske-måltidskasser her.

 

Måltidskasser med fisk

Måltidskasser med sund og lækker fisk til døren

Fisk er meget sundt, fisk er godt for kroppen, og fisk er velsmagende, især når det bliver lavet med kærlighed og respekt. Ønsker du en måltidskasse med velsmagende fisk leveret til døren er du kommet til det rette sted.

Vi har sørget for at du kan finde den perfekte måltidskasse, spækket med lækker frisk fisk og meget andet godt, som du kan få leveret til din dør. Med en måltidskasse kan du smage på alt godt fra havet, tilberedt lækkert, inspirerende og meget velsmagende. Du modtager samtidigt opskrifter med din måltidskasse, så du nemt kan blive inspireret til at lave en velsmagende middag udfra de råvarer som fiskekassen indeholder.

Måltidskasser med fisk giver dig anledning til at begynde at et sundere liv hvis ikke du allerede gør det i forvejen. Du kan nyde lækre velsmagende fisk flere gange om ugen hvis ønsket. Du kan selv sammensætte din måltidskasse for ugens løb, så ønsker du at supplere op med andre lækre råvarer er dette også en mulighed.

Se alle fiske-måltidskasser her

Fiskemåltider
Fordele ved en måltidskasse med fisk

Fiskemåltider

Fisk har rigtig mange sundhedsmæssige fordele, som er godt for dit fysiske og mentale helbred. Fiskeolierne er gode for hjernen, og har en positiv effekt i forhold til at undgå blodpropper.

Fisk er en fed spise – i hvert fald federe fiskearter som fx laks – men faktisk er fisk let fordøjeligt for systemet, og derfor er fisk en rigtig god spise også når du fx er på kur og gerne vil smide lidt ekstra kilo.

Det er efterhånden ret velkendt, at du anbefales at spise fisk 1-2 dage om ugen. Fisk er nemt at tilberede, og derfor vil du de 1-2 dage om ugen have en nem og sund ret at tilberede til aftensmaden. Hvis du vælger en måltidskasse fra fx Skagenfood eller RetNemt, så kan du vælge at blande retterne så du får både fisk men også retter med svine- eller oksekød eller helt uden kød.

Her hos NemtMåltid har vi gjort det nemt for at finde måltidskasser med fisk, så du kan få mere fisk i hverdagen, og som endda leveres direkte til din adresse. Se alle leverandører med fiskekasser med linket her:

Se måltidskasser med fisk her

Opskrifter med fisk
Bliv inspireret til at lave god mad med fisk

Opskrifter med fisk

De fleste ved at fisk er sundt, dog er det ikke altid helt nemt at være opfindsom når det kommer til tilberedningen, når fisk er tilberedt korrekt og man er lidt opfindsom giver det unikke og fantastiske smagsoplevelser.

Fisk kan tilberedes på mange forskellige måder og man smage på mange forskellige måder. Savner du spændende opskrifter til at lave god mad med fisk, så kan vi anbefale at du tager et kig på opskrift-bogen ”Den store fiskekogebog” fra Arla. Her får du en masse inspiration og idéer til at lave fantastisk mad med fisk og skalddyr.

Hvorfor spise fisk?
Omega 3 og masser af D-vitamin

Hvorfor spise fisk?

Fisk er vigtig for kroppen, hvorfor det også anbefales du som minimum spiser fisk 1-2 gange om ugen.

Fisk indeholder en gode ting der er sundt for din krop, som du ikke får igennem mange andre råvarer.
Fisk indeholder blandt andet en masse Omega 3 fedtsyrer som er yderst sundt, samt masse D-vitamin. Begge ting er godt for kroppen og det generelle helbred, og ved at spise fisk flere gange om ugen kan du mindske risiciene for at få hjertekarsygdomme, samt er det med til at holde ledende i din krop sunde og raske, styrker dine knogler, og med til at opretholde en frisk og sund glød i huden.

Hvis ikke du er til fisk, men gerne vil have de sunde virkninger herfra er det muligt at supplere med sund Omega-3 fedtsyrer via kosttilskud – Her kan vi anbefale fiskeolie med Omega 3 fedtsyrer fra Bodylab

Måltidskasser med fisk

Fisk er sundt og smager fantastisk hvis tilberedt korrekt. Vi har måltidskasser hvor specialet er lækkert fisk.