En måltidkasse = mindre madspild
Stop madspild idag...

En måltidkasse = mindre madspild

Ønsker du og mindske dit madspild kan du med god grund læse videre. Vi giver dig info til hvordan du kan mindske dit og familiens madspild.

En måltidkasse = mindre madspild

Vi kender alle til madspild, og mange af os har formentlig selv lavet madspild i et eller andet omfang. I Danmark alene er det beregnet, at vi årligt smider 500-700.000 tons mad ud hvert år, hvilket er unødvendigt og et kæmpestort problem.

Det kan du ændre på og være med til at skåne miljøet en smule, samtidig med at din pengebeholdning bliver lidt større. En af fordelene ved måltidskasser er, at det mindsker madspild markant, da man selv undgår turene til supermarkedet, hvor man ofte køber mere, end hvad der er behov for, og du mindsker samtidig de typiske impulskøb.

Måltidskasser giver dig præcis, hvad du har brug for af ingredienser og madvarer, som passer til det antal personer, I er i husholdningen. Du undgår derved at lave og have for meget mad, der ender med at blive smidt ud. En undersøgelse lavet af RetNemt, som er en af vores måltidskasseleverandører, viser, at omkring 76% af de, som modtager en måltidskasse fra RetNemt, vurderer, at de smider markant mindre mad ud ved at modtage måltidskasser hver uge.

Undgå madspild med måltidskasser

Oplever du og din familie, at I smider meget mad ud, er det et tegn på overforbrug. Dette er ikke til gavn for nogen, hverken dig/familien, pengepungen eller miljøet. En løsning kunne være en måltidskasse. Måltidskasser er et koncept, der er stødt stigende og vokser i popularitet måned for måned. Det giver oftest en sundere hverdag, samtidig med at man får smagsoplevelser, man ikke selv ville være kommet på i køkkenet. Endnu en fordel ved måltidskasser er, at de i de fleste tilfælde også ender med at spare en familie en væsentlig skilling.

Hos NemtMåltid samarbejder vi med nogle af Danmarks mest populære måltidskasseleverandører. Vi kan stå inde for alle vores samarbejdspartnere, og vi kan med god samvittighed sige, at vi er sikre på, at hvis du vælger at prøve konceptet, vil du ikke fortryde dit valg.

Måltidskasserne bliver leveret med alle nødvendige råvarer og ingredienser, du skal bruge, samt medfølgende opskrifter og menuer til aftensmaden. Dette betyder, at du kan spare indløb, madplaner m.m. og derved spare en masse tid i hverdagen. De fleste måltider tager blot 20-30 minutter at lave, så udover madspildsaspektet får du altså mere overskud og tid i din hverdag.

Se måltidskasser her