Simple Feast Måltidskasser - 100% økologisk
Økologisk mad på glas... Det er overraskende godt...

Simple Feast Måltidskasser - 100% økologisk

Professionelt kokke og ernæringseksperter der har sammensat fantastisk mad, som bla. byder på Græskar-dhal, Beet’n Berries, Riesling fri-kassé og mere til. Forkæl dine smagsløg med en madoplevelse fra Simple Feast – det er overraskende godt.

Simple Feast – OBS Simple Feast er lukket!

100% økologiske og plantebaserede måltider leveret lige til døren.

Simple Feast koncept er måltider, hvor der er fokus på 100% økologi. Du får fantastisk smag med ligeså fantastisk kvalitet. Der er ingen tilsatte konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Med en måltidskasse fra Simple Feast får du sunde og lækre madretter hver uge.

Du bygger selv din egen måltidskasse og vælger hver uge 2 – 5 nye måltider. Det tager kun 15 minutter at gøre maden klar til servering. I blandt udvalget finder du retter som Ungarsk Gullasch, Lam Tikka Masala, Thailands kylling, vegetarisk bolognese og meget andet godt. Retterne udskiftes løbende, så du får ny inspiration og smagsoplevelser.

Simple feast er 100% økologisk og +80% plantebaseret, hvilket også ligger til grund for deres måltider, som er baseret på nyeste forskning indenfor planterig kost. Alt mad er lavet med sjæl og kærlighed fra professionelle kokke, hvorfor der altid er fokus på god smag og sundhed.

Sådan tjener Nemtmåltid penge og rangerer måltidskasserne
Simple Feast Måltidskasser
Simple feast... Det er simpelt, men av av det smager himmelsk

Simple Feast Måltidskasser

Spiseklare retter på kun 15 minutter, og er 100% økologisk og bæredygtige. Det er hurtigt og nemt, og giver dig mulighed for at få sundhed direkte på bordet til aftensmad. Alle måltider fra Simple Feast er 100% økologiske og indeholder ingen former for tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Simple Feast tilbyder Ugekasser og Comfort Food. Ugekasser er måltider til tre vegetariske eller veganske måltider om ugen, disse kommer alle færdiglavede, så du kun skal opvarme maden.

Du kan også vælge Simple Feast Essentials kategori, hvor du bl.a. kan få leveret færdiglavet retter på glas, som du kan bestille leveret én gang, eller på fast basis fx hver uge, hver anden uge osv. Færdigretterne på glas kræver blot opvarmning.

Alle måltider er lavet af professionelle kokke og med stor kærlighed til maden. Der er altid 100% fokus på masser af smag og sundhed.

Måltidskasserne fra Simple Feast bliver leveret direkte til din dør, og bestiller du en måltidskasse leveres den hurtigst muligt. Leveringen foregår om søndagen mellem 09-21.00 på Sjælland, og Jylland og Fyn sker mandag 9-17.30. Du behøver ikke at være hjemme for at tage imod kassen. Der leveres i hele Danmark, undtaget brofaste øer.

Mad på glas, 100% økologisk
Simple Feast! simpelt, men sååååå godt!

Mad på glas, 100% økologisk

Konceptet fra Simple Feast er helt unikt, nemlig mad på glas, og er den eneste leverandør af disse typer af måltidskasser i Danmark. Måltiderne fra Simple Feast er 100% økologisk og 80% plantebaseret, og der bliver aldrig gået på kompromis med smagen. Udover god smag er det også meget praktisk med mad på glas. Du skal blot varme retten op og så har har du et lækkert velsmagende måltid. Der kan vælges imellem 4-8 glas om ugen, så hvad end om I er en lille eller stor familie, kan I få leveret mad på den måde.

Simple Feast måltidskasser kræver lidt tilberedning, men dog kun 15 minutter, hvilket også sætter Simple Feast i kategorien som en af de hurtigste måltidskasser at tilberede.

Simple Feast, hvilken type af mad
Se hvad du kan forvente...

Simple Feast, hvilken type af mad

Alle retter, som er i dine Simple Feast måltidskasser, kan ses på Simple Feasts hjemmeside. Du kan finde madplaner, ingredienslister, næringsindhold og masser af serverings-tips til maden. Ligeledes kan du hente deres app hvor du kan se hvad din seneste Simple Feast levering indeholdte.

Fælles for alle måltider fra Simple Feast er at det er baseret på planterig kost med friske økologiske råvarer, uden tilsat konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer.  Hos Simple Feast tror de på, at en planterig kost vil være rig på alle de næringsstoffer, som din krop skal bruge for at trives og være i topform og sprængfyldt med energi. Der er særligt fokus på planteproteiner, den rette type af fedt (den sunde fedt), og masser af fiberrige måltider, der er fyldt med næring og god smag.

Sådan virker Simple Feast
Bliv klogere på konceptet

Sådan virker Simple Feast

Som tidligere nævnt får du måltider lavet af de bedste råvarer som er 100% økologisk. Du får ligeledes stor variation i dine måltider, samt masser af smag. Simple Feast måltidskasser er sunde for kroppen, sindet og er med til at du kan præstere 100%.

Du kan vælge at bestille en måltidskasse ad gangen, eller oprette et månedligt abonnement, hvilket vil spare dig penge. Abonnementet er ikke bindende og du kan altid opsige igen hvis ikke det lever op til dine forventninger eller hvis du skulle ønske at prøve noget nyt.

Husk at benytte rabatkoden til Simple Feast så du kan spare mest muligt på din måltidskasse.