Simple Feast Måltidskasser - 100% økologisk
Økologisk mad på glas... Det er overraskende godt...

Simple Feast Måltidskasser - 100% økologisk

Professionelt kokke og ernæringseksperter der har sammensat fantastisk mad, som bla. byder på Græskar-dhal, Beet’n Berries, Riesling fri-kassé og mere til. Forkæl dine smagsløg med en madoplevelse fra Simple Feast, det er overraskende godt.

Simple Feast

100% økologiske glas med måltider leveret lige til døren.

Simple Feast koncept er måltider på glas, hvor der er fokus på 100% økologi. Du får fantastisk smag med ligeså fantastisk kvalitet. Der er ingen tilsatte konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Med en måltidskasse fra Simple Feast får du sunde og lækre madretter hver uge. Du kan vælge imellem 4-8 glas der skal leveres med din måltidskasse, hvert glas er beregnet til 2 personer. Det tager kun 15 minutter at gøre maden klar til servering. I blandt maden finder du retter som Ungarsk Gullasch, Lam Tikka Masala, Thailands kylling, vegetarisk bolognese og meget andet godt. Simple feast er 100% økologisk, +80% plantebaseret, hvilket også ligger til grund for deres måltider som også er baseret på nyeste forskning indenfor planterig kost. Alt mad er lavet med sjæl og kærlighed fra professionelle kokke, hvorfor der altid er fokus på god smag og sundhed.

Husk at du kan få rabat på din måltidkasse fra Simple Feast – Få 3 x 75 kr. rabat med koden: TASTY

Simple Feast – 100% økologisk mad

Simple Feast

Simple Feast er sundhed leveret til din dør – 100% økologisk mad. Alle retter tilberedes uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Dette er en måltidkasse som skal prøves og opleves. Aldrig havde man troet det kunne være så lækkert.

56 kr./ pr. måltid
3 dag(e) pr. uge
2-5 personer
Spar 3 x75 kr. på din næste bestilling med koden TASTY

Family feast

Simple Feast

Family Feast er økologiske måltider for alle, som ønsker nem og hurtig aftensmad til de kødfrie dage. For alle, som ønsker at spise mere klimavenligt.

Tre familievenlige aftenmåltider med lækre retter i grønne udgaver – enten vegansk eller vegetarisk.

56 kr./ pr. måltid
3 dag(e) pr. uge
2-5 personer
Spar 3 x75 kr. på din næste bestilling med koden TASTY

Season feast

Simple Feast

Season Feast er måltider for alle, som ønsker nem vegetarisk og vegansk aftensmad fuld af smag. For alle, som ønsker at spise mere bæredygtigt.

Ugekasser er hele måltider, hvor du blot skal udføre få, nemme trin for at blande og opvarme maden.

56 kr./ pr. måltid
3 dag(e) pr. uge
2-5 personer
Spar 3 x75 kr. på din næste bestilling med koden TASTY
Simple Feast Måltidskasser
Simple feast... Det er simpelt, men av av det smager himmelsk

Simple Feast Måltidskasser

Spiseklare retter på kun 15 minutter, og er 100% økologisk og bæredygtige. Det er hurtigt og nemt, og giver dig mulighed for at få sundhed direkte på bordet til aftensmad. Alle måltider fra Simple Feast er 100% økologiske og indeholder ingen former for tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Simple Feast tilbyder Ugekasser og Comfort Food. Ugekasser er måltider til tre vegetariske eller veganske måltider om ugen, disse kommer alle færdiglavede, så du kun skal opvarme maden. Comfort Food er månedlige leveringer af 4 eller 8 glas med færdigtilberedte retter, der ligeledes kun kræver opvarmning.

Alle måltider er lavet af professionelle kokke og med stor kærlighed til maden. Der er altid 100% fokus på masser af smag og sundhed.

Måltidskasserne fra Simple Feast bliver leveret direkte til din dør via Mover, og bestiller du en måltidskasse leveres den hurtigst muligt. Leveringen foregår oftest på tirsdage mellem 07-17.00, og du behøver ikke at være hjemme for at tage imod kassen. Der leveres i hele Danmark, undtaget brofaste øer.

Se Simple feast tilbud her

Mad på glas, 100% økologisk
Simple Feast! simpelt, men sååååå godt!

Mad på glas, 100% økologisk

Konceptet fra Simple Feast er helt unikt, nemlig mad på glas, og er den eneste leverandør af disse typer af måltidskasser i Danmark. Måltiderne fra Simple Feast er 100% økologisk og 80% plantebaseret, og der bliver aldrig gået på kompromis med smagen. Udover god smag er det også meget praktisk med mad på glas. Du skal blot varme retten op og på under 15 minutter har du et lækkert velsmagende måltid. Der kan vælges imellem 4-8 glas om ugen, så hvad end om man er en lille eller stor familie kan det matches behovene.

Simple Feast, hvilken type af mad
Se hvad du kan forvente...

Simple Feast, hvilken type af mad

Alle retter som er i dine Simple Feast måltidskasser kan ses på Simple Feasts hjemmeside. Du kan finde madplaner, ingredienslister, næringsindhold og masser af serverings-tips til maden. Ligeledes kan du hente deres app hvor du kan se hvad din seneste Simple Feast levering indeholdte. Fælles for alle måltider fra Simple Feast er at det er baseret på planterig kost med friske økologiske råvarer, uden tilsat konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer.  Hos Simple Feast tror man på at en planterig kost vil være rig på alle de næringsstoffer, som din krop skal bruge for at trives og være i topform og sprængfyldt med energi. Der er særligt fokus på planteproteiner, den rette type af fedt (den sunde fedt), masser af fiberrige måltider der er fyldt med næring og god smag.

Sådan virker Simple Feast
Bliv klogere på konceptet

Sådan virker Simple Feast

Som tidligere nævnt får du måltider lavet af de bedste råvarer som er 100% økologisk. Du får ligeledes stor variation i dine måltider, samt masser af smag. Simple Feast måltidskasser er sunde for kroppen, sindet og er med til at du kan præstere 100%.

Du kan vælge at bestille en måltidskasse ad gangen, eller oprette et månedligt abonnement, hvilket vil spare dig penge. Abonnementet er ikke bindende og du kan altid opsige igen hvis ikke det lever op til dine forventninger eller hvis du skulle ønske at prøve noget nyt.

Måltidskassen vil blive leveret om tirsdagen mellem 8-17, og du behøver ikke engang at være hjemme for at modtage din måltidskasse. Der leveres også hele landet, undtagen ikke brofaste øer. Husk at benytte rabatkoden til Simple Feast så du kan spare mest muligt på din måltidskasse.