MenuBoxen klarer din aftensmad.
Altid friske råvarer... Fokus på sund og varierende mad

MenuBoxen klarer din aftensmad.

MenuBoxen

Menuboxen er stiftet af Randi & Brian som holder til i Rødding. De fleste mennesker kender til at have travlt, have svært ved at finde ideér til aftensmaden og komme på nye spændende opskrifter der passer til alle i familien. Derfor skabte Randi & Brian MenuBoxen. Her tilbydes der måltidskasser med spændende og varierede opskrifter på lækker aftensmad. Der bruges altid friske og lækre råvarer i højeste kvalitet, og der bliver sørget for at maden bliver leveret direkte hjem til din hoveddør.

Alle opskrifter er lette at gå til, så selv børnene kan være med til at forberede maden. Tilberedningstiden ligger typisk på omkring en lille ½ times tid.

MenuBoxen pakker altid selv varerene, og benytter som udgangspunkt altid de friske lokale råvarer, så de kan sikre kvaliteten og friskheden. Udgangspunktet for maden der laves er at den altid er sund og varieret.

Aftenboxen

Menuboxen

Aftenboksen er en måltidskasse der er skræddersyet med familievenlige madretter. Kendetegnet for denne måltidskasse er friske råvarer og nemt at gå til. Med aftenboksen som måltidskasse kan du være sikker på at din familie og dig er i gode hænder når det kommer til god mad.

1-5
min. dag(e) om ugen
1-6
antal personer
55 kr min. pris / pr uge Læs mere

Low Carb-boksen

Menuboxen

Denne måltidskasse er for dig som har et brændende ønske om en sundere livsstil, samtidig med at smide lidt i vægt. Her bliver der sparet på kalorierne, uden at gå på kompromis med mængde og kvalitet.
Low Carb-boksen har fokus på protein, gode fedtstoffer og langsomme kulhydrater som alle hjælper til et sundere liv.

3-4
min. dag(e) om ugen
1-6
antal personer
60 kr min. pris / pr uge Læs mere

Weekendboksen

Menuboxen

Ønsker du selv at sammensætte menuen til en fantastisk middag, så er denne måltidskasse sagen for dig. Du får mulighed for at bestemme og sammensætte retterne så det passer præcist til dit behov. Du kan blandt andet vælge imellem skinkeschnitzel, tykstegs-bøffer, entrecotebøffer, bagekartofler, kartofler, saucer, salater & grønt mv…

2
min. dag(e) om ugen
2-3
antal personer
60 kr min. pris / pr uge Læs mere