Italienske måltidskasser - Når det bare skal være godt
Få italien bragt til hjemmet

Italienske måltidskasser - Når det bare skal være godt

Få de bedste madoplevelser fra Italien bragt direkte hjem til døren. Alt er håndplukket fra Det italienske Køkken. Du er dermed sikret kvalitet hver gang.

Det Italienske Køkken

Det Italienske køkken er stiftet er Kenneth & Mette Rom som begge har stor passion for gode produkter, mad og vin. Begge elsker Italien og maden herfra.
Mette er uddannet journalist og har tidligere boet i Rom i 10 år. Kenneth er en dygtig vin-kender og en fremragende kok. Begge har tilfælles at de elsker det italienske køkken, samt at stå i køkkenet og kæle for de mange italienske specialiteter.

Kenneth & Mette byder dig velkommen til det Italienske køkken, hvor de håber at kunne inspirere og forkæle med lækre produkter, gode madretter og spændende madopskrifter.

Sådan tjener Nemtmåltid penge og rangerer måltidskasserne
Italiensk mad bragt til døren
Gastronomiske oplevelser fra Italien

Italiensk mad bragt til døren

I Italien går man meget op i mad og den italienske madkultur er et spændende univers bestående af alt fra spændende salater, til himmelsk pizza og til fantastiske pastaretter. Hver region i Italien har deres helt egen madtraditioner og specialiteter – Med en Italiensk måltidskasse får du muligheden får at gå på opdagelse i det italienske madunivers.

Det italienske køkken er populært i Danmark, vi elsker retter som pasta, pizza, lasagne mv. Ofte så for at få den autentiske oplevelse rejser man til Italien, men det behøver du ikke. Prøv i stedet en måltidskasse og lad Italien komme til dig. Hos Det Italienske Køkken får du nemlig lige det. De fantastiske gode produkter og friske varer af høj kvalitet, de lækre og smagsfulde italienske opskrifter og retter. Alt sammen bragt direkte til døren. Velbekomme

Italienske måltidskasser
Det bedste fra Italien bragt til døren

Italienske måltidskasser

Hos Det Italienske Køkken får du mulighed for at bestille er bredt udvalg af forskellige kasser. Blandt andet kan du få Nem og hurtig aftensmadkassen som har fokus på at gøre det nemt og hurtigt for dig, uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet. Du kan også få en Pasta kasse som er til dig som ønsker italiensk pasta, eller en sommerkasse som er ideél til når du skal lave et dejligt, frisk og lækkert sommermåltid.
Du kan endda også finde en chili-kasse som er helt unik, som byder på mange spændende forskellige slags chili.
Ved at bestille en måltidskasse hos det Italienske Køkken får du op til 15% i rabat.