Måltidskasser for vegetarer & veganere
Fokus på friske grøntsager, økologi, nødder og meget mere... Perfekt til vegetaren eller veganeren

Måltidskasser for vegetarer & veganere

Hvis du er vegetar eller veganer og ønsker at prøve kræfter med en livsstil, hvor friske råvarer er i fokus, er en vegansk måltidskasse lige noget for dig. Find og sammenlign de bedste og mest populære veganske måltidskasser på markedet.

Måltidskasser Vegetar

Vegetar, veganer…. Måltidskasser der passer til dine behov

Der findes flere muligheder for at finde en måltidskasse selvom du er vegetar eller veganer. Fælles for alle måltidskasser er der fokus på velsmag, sundhed, økologi. Du får friske råvarer, grønne retter som blandt andet kunne bestå af Risotto, Grøntsagsretter, gode oste, frisk hjemmelavet paste, bønner, linser og meget andet godt.

Måltidskasser som der er skræddersyet til vegetarer eller veganere vil blive leveret direkte til døren, og i visse tilfælde kan du selv være med til at skræddersy din egen måltidskasse hvis dette er ønsket. På den måde sikrer du dig at du kun får mad med de råvarer som du ønsker.

Du kan blandt andet bestille vegetar eller veganer måltidskasser hos SundTakeAway (Vegetarkassen), eller hos Den Grønne Asparges som også kan tilbyde sunde måltidskasser med fokus på lækkert grønt og friske råvarer.

Ønsker du vegetarisk mad leveret direkte til din dør flere gange om ugen, så tøv endelig ikke. Gå på jagt iblandt vores store udvalg af leverandører og din den helt rette veganske måltidskasse som passer til dine behov og smage?

Udpluk af måltidskasser

Vi har mange forskellige typer af måltidskasser. Her finder du et mindre udpluk af nogle af de måltidskasser du kan finde på siden. Listen afspejler ikke nødvendigvis de vegetar og veganske måltidskasser du kan finde. For at se disse skal du gå til vores måltidskasse kategori for vegetarer og veganere. Den kan du finde her: Vegetar & Veganer måltidskasser

Fiskekassen

Den Grønne Asparges

Den lille Fiskekasse fra Den Grønne Asparges indeholder 2 slags fisk. Mængden er tilpasset til to personer i 2 dage. Alle fiskene er friske og leveres af Danmarks Ældste Fiskehandel P. Clausen, som er kendt for sin høje standard med kvaliteten. Fisken leveres emballeret på køl i enten termokasse eller termopose. Fisken kan nedfryses.
Det er også muligt at bestille en stor fiskekasse hvis behovet er større.

40 kr./ pr måltid
2 dag(e) pr. uge
2 personer

By Cofoco

Ret Nemt

RetNemt By Cofoco – Så bliver det ikke nemmere – og bedre! Nyd at forkæle familien med lækre klassiske retter med et let twist og i ægte restaurantkvalitet fra Cofoco

58 kr./ pr måltid
1-5 dag(e) pr. uge
2-6 personer

PescetarKassen

Skagenfood

Fisk og grønt er sagen. Her får du måltider med fisk og en grøn vegetarret. Det er både lækkert, sundt og klimavenligt.

52 kr./ pr måltid
1-3 dag(e) pr. uge
1-4 personer

Den Nysgerrige

Coop

Mad fra alle verdenshjørner. Denne måltidskasser er for dig som elsker overraskelser og er med på at få bragt alle verdens køkkener hjem til dig.

47 kr./ pr måltid
3-4 dag(e) pr. uge
2-4 personer
Medfølger velkomst gave

Den Grønne

Coop

Kassen til dig, der elsker alt det grønne – eller bare gerne vil have noget mere af det. Du får ligeledes lækker fisk og kylling minimum 2 dage, og 2 kødfrie dage.

44 kr./ pr måltid
3-4 dag(e) pr. uge
2-4 personer
Medfølger velkomst gave

Klimakassen

Bonzo

Denne veganske familiemåltidskasse giver 4 skønne og sunde veganske måltider til en familie på 4 (16 portioner i alt).

42 kr./ pr måltid
1-5 dag(e) pr. uge
2-4 personer

Familieret

Ret Nemt

Elsker du dansk mad er dette den perfekte måltidskasse for dig og dine nærmeste. Den familiekasse byder på velkendte danske retter som mor hun lavede dem.

42 kr./ pr måltid
1-5 dag(e) pr. uge
2-6 personer
Spar 20 % på de to første leverancer

Green feast

Simple Feast

Tre aftenmåltider med lækre, vegetariske retter (ost og æg indgår).
Ugekasser er hele måltider, hvor du blot skal udføre få, nemme trin for at blande og opvarme maden. Retterne består typisk af et varmt element og en salat, brød, dip eller lignende.

63 kr./ pr måltid
3 dag(e) pr. uge
2-5 personer

Familiekasse

Sundtakeaway

Denne lækre og smagsfulde måltidskasse 1 måltider & 2 mellemmåltider til 6 dage i ugen. Der er levering fra onsdag og fredag, og der leveres i hele Danmark.
Maden leveres færdiglavet, og du skal blot koncentrere dig om at opvarme maden og sætte dig til bords.

48 kr./ pr måltid
1-6 dag(e) pr. uge
2-5 personer

Grønt & Fisk kassen

Halkær Ådal

Måltidskassen er sammensat af to velsmagende måltider med fisk og tre vegetariske måltider. F.eks. Skindstegt kulmule med sauté og velkrydret Bønneragout i  tomatsauce. Velbekomme

N/A kr./ pr måltid
5 dag(e) pr. uge
1-4 personer
Kosttilskud til vegetarer
Får du mon de helt rigtige vitaminer i din kost?

Kosttilskud til vegetarer

Som veganer eller vegetar skal man være lidt ekstra opmærksom på at få alle sine vitaminer, primært fordi man oftest ikke får nok af det vigtige vitamin B-12, da det primært forekommer i kødprodukter. Det kan derfor være svært at opnå at få det daglige indtag alle de vigtige vitaminer kroppen har brug for, for at holde kroppen velsmurt og i tip top form.
Er du i tvivl om du får de rette vitaminer, så kan du få kosttilskud som er 100% tilpasset din levestil som vegetar/veganer.

Vegetaropskrifter
Vegetarisk retter, der vil mætte familiens maver

Vegetaropskrifter

Den vegetariske livsstil er stærkt voksende, men det kan ind imellem være svært at finde variation i det vegetariske madunivers. Føler du også, at det kan være vanskeligt at finde på nye, spændende madretter, der giver glæde til familien og smagsløgene? Så kan det være en kærkommen gave at kunne få inspiration til de mange muligheder, der foreligger ift. lave vegetarisk mad. Bliv inspireret og udvid din horisont for madopskrifter inden for den vegetariske verden.

Måltidskasser til vegetarer og veganere

Vi har her på siden et stort udvalg af måltidskasser til vegetaren. Gå på jagt og find den helt rette måltidskasse for dig