Måltidskasser Vegetarer & Veganere
Fokus på friske grøntsager, økologi, nødder og meget mere... Perfekt til vegetaren eller veganeren

Måltidskasser Vegetarer & Veganere

Måltidskasser Vegetar

Vegetar, veganer…. Måltidskasser der passer til dine behov

Der findes flere muligheder for at finde en måltidskasse selvom du er vegetar. Fælles for alle Vegetar måltidskasser er der fokus på velsmag, sundhed, økologi. Du får friske råvarer, grønne retter som blandt andet kunne bestå af Risotto, Grøntsagsretter, gode oste, frisk hjemmelavet paste, bønner, linser og meget andet godt.

Din vegetar måltidskasse vil blive leveret direkte til din hoveddør, og i visse tilfælde kan du selv være med til at skræddersy din egen måltidskasse hvis dette er ønsket.

Du kan blandt andet bestille vegetar måltidskasser hos SundTakeAway (Vegetarkassen), eller hos Den Grønne Asparges som også kan tilbyde sunde måltidskasser med fokus på lækkert grønt og friske råvarer.

Ønsker du vegetarisk mad leveret direkte til din dør flere gange om ugen, så tøv endelig ikke. Gå på jagt iblandt vores store udvalg af leverandører og din den helt rette veganske måltidskasse som passer til dine behov og smage?

Kosttilskud til vegetarer
Får du mon de helt rigtige vitaminer i din kost?

Kosttilskud til vegetarer

Som veganer eller vegetar skal man være lidt ekstra opmærksom på at få alle sine vitaminer, primært fordi man oftest ikke får nok af det vigtige vitamin B-12, da det primært forekommer i kødprodukter. Det kan derfor være svært at opnå at få det daglige indtag alle de vigtige vitaminer kroppen har brug for, for at holde kroppen velsmurt og i tip top form.
Er du i tvivl om du får de rette vitaminer, så kan du få kosttilskud som er 100% tilpasset din levestil som vegetar/veganer.

Vegetaropskrifter
Vegetarisk retter, der vil mætte familiens maver

Vegetaropskrifter

Den vegetariske livsstil er stærkt voksende, men det kan ind imellem være svært at finde variation i det vegetariske madunivers. Føler du også, at det kan være vanskeligt at finde på nye, spændende madretter, der giver glæde til familien og smagsløgene? Så kan det være en kærkommen gave at kunne få inspiration til de mange muligheder, der foreligger ift. lave vegetarisk mad. Bliv inspireret og udvid din horisont for madopskrifter inden for den vegetariske verden.

Måltidskasser til vegetarer

Vi har her på siden et stort udvalg af måltidskasser til vegetaren. Gå på jagt og find den helt rette måltidskasse for dig