Måltidskasser for vegetarer & veganere
Fokus på friske grøntsager, økologi, nødder og meget mere... Perfekt til vegetaren eller veganeren

Måltidskasser for vegetarer & veganere

Hvis du er vegetar eller veganer og ønsker at prøve kræfter med en livsstil, hvor friske råvarer er i fokus, er en vegansk måltidskasse lige noget for dig. Find og sammenlign de bedste og mest populære veganske måltidskasser på markedet.

Måltidskasser Vegetar

Vegetar, veganer…. Måltidskasser der passer til dine behov

Der findes flere muligheder for at finde en måltidskasse selvom du er vegetar eller veganer. Fælles for alle måltidskasser er der fokus på velsmag, sundhed, økologi. Du får friske råvarer, grønne retter som blandt andet kunne bestå af Risotto, Grøntsagsretter, gode oste, frisk hjemmelavet paste, bønner, linser og meget andet godt.

Måltidskasser som der er skræddersyet til vegetarer eller veganere vil blive leveret direkte til døren, og i visse tilfælde kan du selv være med til at skræddersy din egen måltidskasse hvis dette er ønsket. På den måde sikrer du dig at du kun får mad med de råvarer som du ønsker.

Du kan blandt andet bestille vegetar eller veganer måltidskasser hos SundTakeAway (Vegetarkassen), eller hos Den Grønne Asparges som også kan tilbyde sunde måltidskasser med fokus på lækkert grønt og friske råvarer.

Ønsker du vegetarisk mad leveret direkte til din dør flere gange om ugen, så tøv endelig ikke. Gå på jagt iblandt vores store udvalg af leverandører og din den helt rette veganske måltidskasse som passer til dine behov og smage?

Udpluk af måltidskasser

Vi har mange forskellige typer af måltidskasser. Her finder du et mindre udpluk af nogle af de måltidskasser du kan finde på siden. Listen afspejler ikke nødvendigvis de vegetar og veganske måltidskasser du kan finde. For at se disse skal du gå til vores måltidskasse kategori for vegetarer og veganere. Den kan du finde her: Vegetar & Veganer måltidskasser

VegetarKassen

Aarstiderne

Med Vegetarkassen får du grønne, vegetariske retter. Her er fokus på klimavenlighed og sundhed, hånd i hånd.

47 kr./ pr måltid
4 dag(e) pr. uge
1-4 personer
Få velkomstgave eller 20 % rabat

Heat & Cook Familiekassen

Skagenfood

En hjælpende hånd. Hvis du sætter pris på god, sund og varieret mad. Og hvor ét af måltiderne gerne må gå lidt hurtigt. Herudover varierer måltiderne mellem fisk, kylling og kød.

54 kr./ pr måltid
3-4 dag(e) pr. uge
2-4 personer
Opret levering og få GRATIS laks

HelloFresh – Familievenlig

HelloFresh

Klassiske retter med et børnevenligt tvist lavet på kærlighed og friske ingredienser.

44 kr./ pr måltid
3-5 dag(e) pr. uge
2-4 personer
30% rabat på de 2 først leveringer - fratrækkes automatisk

FlexiBoxen

Måltidsboxen

FlexiBoxen er til dig, som både ønsker frisk kød og lækre grøntsager i din hverdag. Måltidskassen byder på 2 vegetardage og 2 køddage pr. uge.

50 kr./ pr måltid
3-4 dag(e) pr. uge
1-5 personer
Spar 20 % på første bestilling

Sund Balance, 4 personer

Kokkens Hverdagsmad

De sunde måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad er deres nyeste måltidskasser. De kalder dem også “Sund Balance”. I disse måltidskasser er deres fokus på det grønne aspekt, frem for den mere traditionelle tilgang. “Sund balance” er til dig som ønsker at leve sundere. Der er fokus på gode og sunde fibre, mange grøntsager, samt er den kalorielet og fattig på stivelse og sukker. Måltidskassen indeholder bl.a også minimum en dag med lækker fisk, og en kødfri dag.

56 kr./ pr måltid
4 dag(e) pr. uge
1-4 personer
Få 20% rabat på din første kasse

BIG & BEASTLY

GRIM

11 forskellige slags økologisk og sæsonbestemt frugt perfekt til små familier eller bofællesskaber, 6-8 kg, vægt afhænger af sæson.

180 kr./ pr måltid
7 dag(e) pr. uge
4 personer
Rabatkoden: EATGRIM-4X10 giver 10% rabat på dine første 4 GRIM kasser.

Halkær kassen

Halkær Ådal

Danske hverdagsretter når det er bedst. Denne måltidskasse er manges favorit, med god grund. Du vil opleve lækre måltider som karbonader, hjemmelavede frikadeller, forloren hare og mange andre danske klassikere.

80 kr./ pr måltid
3-4 dag(e) pr. uge
2-6 personer
10% rabat på den første måltidskasse, som ikke er en vælg selv måltidskasse, med koden: Ny fast kunde

Fiskekasse MIX

Iversenfish

3kg mix kasse med blandet fisk. Se denne måneds indhold.

400 kr./ pr måltid
7 dag(e) pr. uge
1-12 personer

Familieret

Ret Nemt

Elsker du dansk mad er dette den perfekte måltidskasse for dig og dine nærmeste. Den familiekasse byder på velkendte danske retter som mor hun lavede dem.

42 kr./ pr måltid
1-5 dag(e) pr. uge
2-6 personer
Spar 20 % på de to første leverancer

SMALL & UGLY

GRIM

7-8 forskellige slags økologisk og sæsonbestemt frugt perfekt til 2 personer, 4-6 kg, vægt afhænger af sæson.

130 kr./ pr måltid
7 dag(e) pr. uge
2 personer
Rabatkoden: EATGRIM-4X10 giver 10% rabat på dine første 4 GRIM kasser.
Kosttilskud til vegetarer
Får du mon de helt rigtige vitaminer i din kost?

Kosttilskud til vegetarer

Som veganer eller vegetar skal man være lidt ekstra opmærksom på at få alle sine vitaminer, primært fordi man oftest ikke får nok af det vigtige vitamin B-12, da det primært forekommer i kødprodukter. Det kan derfor være svært at opnå at få det daglige indtag alle de vigtige vitaminer kroppen har brug for, for at holde kroppen velsmurt og i tip top form.
Er du i tvivl om du får de rette vitaminer, så kan du få kosttilskud som er 100% tilpasset din levestil som vegetar/veganer.

Vegetaropskrifter
Vegetarisk retter, der vil mætte familiens maver

Vegetaropskrifter

Den vegetariske livsstil er stærkt voksende, men det kan ind imellem være svært at finde variation i det vegetariske madunivers. Føler du også, at det kan være vanskeligt at finde på nye, spændende madretter, der giver glæde til familien og smagsløgene? Så kan det være en kærkommen gave at kunne få inspiration til de mange muligheder, der foreligger ift. lave vegetarisk mad. Bliv inspireret og udvid din horisont for madopskrifter inden for den vegetariske verden.

Måltidskasser til vegetarer og veganere

Vi har her på siden et stort udvalg af måltidskasser til vegetaren. Gå på jagt og find den helt rette måltidskasse for dig