Måltidskasser for vegetarer & veganere
Fokus på friske grøntsager, økologi, nødder og meget mere... Perfekt til vegetaren eller veganeren

Måltidskasser for vegetarer & veganere

Hvis du er vegetar eller veganer og ønsker at prøve kræfter med en livsstil, hvor friske råvarer er i fokus, er en vegansk måltidskasse lige noget for dig. Find og sammenlign de bedste og mest populære veganske måltidskasser på markedet.

Måltidskasser Vegetar

Vegetar, veganer…. Måltidskasser der passer til dine behov

Der findes flere muligheder for at finde en måltidskasse selvom du er vegetar eller veganer. Fælles for alle måltidskasser er der fokus på velsmag, sundhed, økologi. Du får friske råvarer, grønne retter som blandt andet kunne bestå af Risotto, Grøntsagsretter, gode oste, frisk hjemmelavet paste, bønner, linser og meget andet godt.

Måltidskasser som der er skræddersyet til vegetarer eller veganere vil blive leveret direkte til døren, og i visse tilfælde kan du selv være med til at skræddersy din egen måltidskasse hvis dette er ønsket. På den måde sikrer du dig at du kun får mad med de råvarer som du ønsker.

Du kan blandt andet bestille vegetar eller veganer måltidskasser hos SundTakeAway (Vegetarkassen), eller hos Den Grønne Asparges som også kan tilbyde sunde måltidskasser med fokus på lækkert grønt og friske råvarer.

Ønsker du vegetarisk mad leveret direkte til din dør flere gange om ugen, så tøv endelig ikke. Gå på jagt iblandt vores store udvalg af leverandører og din den helt rette veganske måltidskasse som passer til dine behov og smage?

Udpluk af måltidskasser

Vi har mange forskellige typer af måltidskasser. Her finder du et mindre udpluk af nogle af de måltidskasser du kan finde på siden. Listen afspejler ikke nødvendigvis de vegetar og veganske måltidskasser du kan finde. For at se disse skal du gå til vores måltidskasse kategori for vegetarer og veganere. Den kan du finde her: Vegetar & Veganer måltidskasser

Italiensk kasse til tapas-bordet

Det italienske køkken

Vild med italienske lækre tapas? Prøv denne måltidskasse og få dig en kulinarisk oplevelse. Alle produkterne i kassen er nøje udvalgte fra mindre familievirksomheder, der alle har én ting til fælles: Passion, traditioner, solidt håndværk og mange års erfaring indenfor netop deres felt.

53 kr./ pr måltid
1 dag(e) pr. uge
1-6 personer
Op til 15% på din bestilling

Halkær kassen

Halkær Ådal

Danske hverdagsretter når det er bedst. Denne måltidskasse er manges favorit, med god grund. Du vil opleve lækre måltider som karbonader, hjemmelavede frikadeller, forloren hare og mange andre danske klassikere.

80 kr./ pr måltid
3-4 dag(e) pr. uge
2-6 personer
10% rabat på den første måltidskasse, som ikke er en vælg selv måltidskasse, med koden: Ny fast kunde

Den varierede kasse

Familiemåltider

Den varierede måltidskasse fra familiemaaltider.dk er til jer som elsker god og lækker mad, samt er åbne for de moderne retter.

40 kr./ pr måltid
1-4 dag(e) pr. uge
1-4 personer
Spar 15 % på alle måltidskasser med rabatkode: AS15

Flexitarkassen

Bonzo

I Flexitarkassen får du både veganske retter og retter med kød og grøntsager, som giver 4 måltider til en familie på 4 (16 portioner i alt).

35 kr./ pr måltid
1-5 dag(e) pr. uge
2-4 personer
Benyt koden: bonzo15maaltid for 15% rabat

Familieret

Ret Nemt

Elsker du dansk mad er dette den perfekte måltidskasse for dig og dine nærmeste. Den familiekasse byder på velkendte danske retter som mor hun lavede dem.

42 kr./ pr måltid
1-5 dag(e) pr. uge
2-6 personer
Spar 20 % på de to første leverancer

Vild med pasta-kassen

Det italienske køkken

Her får du de absolut bedste italienske pastaer og saucer. Denne italienske måltidskasse indeholder bl.a. fire luksuspastaer af ypperste kvalitet fra den anerkendte pastaproducent La Romagna/Pasta Fratini i Umbrien. Herudover får du tre smagfulde saucer, som kan bruges til at lave lækre italienske pastaretter.

23 kr./ pr måltid
1-4 dag(e) pr. uge
1-2 personer
Op til 15% på din bestilling

Familie X-Lyn

Skagenfood

Hurtigere end lynet, er når hovedingrediensen blot skal varmes op. Sådan er 2 af måltiderne og herudover får du et børnevenligt måltid med fisk. Perfekt til børnefamilier.

65 kr./ pr måltid
1-3 dag(e) pr. uge
3-4 personer

BIG & BEASTLY

GRIM

11 forskellige slags økologisk og sæsonbestemt frugt perfekt til små familier eller bofællesskaber, 6-8 kg, vægt afhænger af sæson.

180 kr./ pr måltid
7 dag(e) pr. uge
4 personer
Rabatkoden: EATGRIM-4X10 giver 10% rabat på dine første 4 GRIM kasser.

Slankekassen

Skagenfood

Kaloriefattige måltider med masser af smag med gns. 500-600 kcal pr. pers. pr. måltid. T-modellen består af: ½ grøntsager/salat, ¼ grove kulhydrater og ¼ protein.

47 kr./ pr måltid
1-4 dag(e) pr. uge
1-4 personer

Det Danske Madhus Måltidskasse

Det Danske Madhus

Perfekt måltidskasse for dig der ønsker komplette, færdiglavede måltider. Du skal blot opvarme den lækre mad, anrette den og så er det spisetid – alt sammen på kun omkring 5 minutter. Her garanteres du mad der gør dig glad. Der tilberedes hver dag et stort og bredt udvalg af hjemmelavede madretter som store og små vil elske. Bestiller du for minimum 200,- får du gratis levering

59 kr./ pr måltid
1-3 dag(e) pr. uge
1-4 personer
20% rabat med: DDM20
Kosttilskud til vegetarer
Får du mon de helt rigtige vitaminer i din kost?

Kosttilskud til vegetarer

Som veganer eller vegetar skal man være lidt ekstra opmærksom på at få alle sine vitaminer, primært fordi man oftest ikke får nok af det vigtige vitamin B-12, da det primært forekommer i kødprodukter. Det kan derfor være svært at opnå at få det daglige indtag alle de vigtige vitaminer kroppen har brug for, for at holde kroppen velsmurt og i tip top form.
Er du i tvivl om du får de rette vitaminer, så kan du få kosttilskud som er 100% tilpasset din levestil som vegetar/veganer.

Vegetaropskrifter
Vegetarisk retter, der vil mætte familiens maver

Vegetaropskrifter

Den vegetariske livsstil er stærkt voksende, men det kan ind imellem være svært at finde variation i det vegetariske madunivers. Føler du også, at det kan være vanskeligt at finde på nye, spændende madretter, der giver glæde til familien og smagsløgene? Så kan det være en kærkommen gave at kunne få inspiration til de mange muligheder, der foreligger ift. lave vegetarisk mad. Bliv inspireret og udvid din horisont for madopskrifter inden for den vegetariske verden.

Måltidskasser til vegetarer og veganere

Vi har her på siden et stort udvalg af måltidskasser til vegetaren. Gå på jagt og find den helt rette måltidskasse for dig