Måltidskasser for vegetarer & veganere
Fokus på friske grøntsager, økologi, nødder og meget mere... Perfekt til vegetaren eller veganeren

Måltidskasser for vegetarer & veganere

Hvis du er vegetar eller veganer og ønsker at prøve kræfter med en livsstil, hvor friske råvarer er i fokus, er en vegansk måltidskasse lige noget for dig. Find og sammenlign de bedste og mest populære veganske måltidskasser på markedet.

Måltidskasser Vegetar

Vegetar, veganer…. Måltidskasser der passer til dine behov

Der findes flere muligheder for at finde en måltidskasse selvom du er vegetar eller veganer. Fælles for alle måltidskasser er der fokus på velsmag, sundhed, økologi. Du får friske råvarer, grønne retter som blandt andet kunne bestå af Risotto, Grøntsagsretter, gode oste, frisk hjemmelavet paste, bønner, linser og meget andet godt.

Måltidskasser som der er skræddersyet til vegetarer eller veganere vil blive leveret direkte til døren, og i visse tilfælde kan du selv være med til at skræddersy din egen måltidskasse hvis dette er ønsket. På den måde sikrer du dig at du kun får mad med de råvarer som du ønsker.

Du kan blandt andet bestille vegetar eller veganer måltidskasser hos SundTakeAway (Vegetarkassen), eller hos Den Grønne Asparges som også kan tilbyde sunde måltidskasser med fokus på lækkert grønt og friske råvarer.

Ønsker du vegetarisk mad leveret direkte til din dør flere gange om ugen, så tøv endelig ikke. Gå på jagt iblandt vores store udvalg af leverandører og din den helt rette veganske måltidskasse som passer til dine behov og smage?

Udpluk af måltidskasser

Vi har mange forskellige typer af måltidskasser. Her finder du et mindre udpluk af nogle af de måltidskasser du kan finde på siden. Listen afspejler ikke nødvendigvis de vegetar og veganske måltidskasser du kan finde. For at se disse skal du gå til vores måltidskasse kategori for vegetarer og veganere. Den kan du finde her: Vegetar & Veganer måltidskasser

SMALL & UGLY

GRIM

7-8 forskellige slags økologisk og sæsonbestemt frugt perfekt til 2 personer, 4-6 kg, vægt afhænger af sæson.

130 kr./ pr måltid
7 dag(e) pr. uge
2 personer
Rabatkoden: EATGRIM-4X10 giver 10% rabat på dine første 4 GRIM kasser.

Det Danske Madhus Måltidskasse

Det Danske Madhus

Perfekt måltidskasse for dig der ønsker komplette, færdiglavede måltider. Du skal blot opvarme den lækre mad, anrette den og så er det spisetid – alt sammen på kun omkring 5 minutter. Her garanteres du mad der gør dig glad. Der tilberedes hver dag et stort og bredt udvalg af hjemmelavede madretter som store og små vil elske. Bestiller du for minimum 200,- får du gratis levering

59 kr./ pr måltid
1-3 dag(e) pr. uge
1-4 personer
20% rabat med: DDM20

Stor familie måltidskasse

Kokkens Hverdagsmad

Måltidskassen til den store familie bestående af 2 voksne og 3 børn. Måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad som også er kendt for at en ære i at sammensætte en varieret og indbydende menuplan, der sikrer, at du får ernæringsrige måltider, som bl.a tager udgangspunkt i sundhedstyrelsens anbefalinger. Maden kommer færdiglavet og skal bare opvarmes hvilket der medfølger anvisninger til.

41 kr./ pr måltid
dag(e) pr. uge
1-5 personer
Få 20% rabat på din første kasse

Green feast

Simple Feast

Tre aftenmåltider med lækre, vegetariske retter (ost og æg indgår).
Ugekasser er hele måltider, hvor du blot skal udføre få, nemme trin for at blande og opvarme maden. Retterne består typisk af et varmt element og en salat, brød, dip eller lignende.

63 kr./ pr måltid
3 dag(e) pr. uge
2-5 personer
Få 10% på din første ordre! RABATKODE: INTRO10

HverdagsBoxen

Måltidsboxen

HverdagsBoxen består af op til 4 aftenmåltider som alle byder på en form af kød. Måltiderne er både klassiske børnefavoritter, samt spændende og nytænkende mad-overraskelser med masser af variation.

50 kr./ pr måltid
3-4 dag(e) pr. uge
1-5 personer
Spar 20 % på første bestilling

Den italienske chilikasse

Det italienske køkken

Den italienske chilikasse er for dig, der er vild med Italien og smagen af god chili. I kassen får du et udvalg af nogle af Italiens bedste specialiteter med chili.

75 kr./ pr måltid
2-4 dag(e) pr. uge
2-4 personer
Op til 15% på din bestilling

Vegan feast

Simple Feast

Tre aftenmåltider med lækre retter, som er 100% veganske.
Ugekasser er hele måltider, hvor du blot skal udføre få, nemme trin for at blande og opvarme maden.

63 kr./ pr måltid
3 dag(e) pr. uge
3-5 personer
Få 10% på din første ordre! RABATKODE: INTRO10

Chilikassen

Bonzo

Den veganske kasse indeholder i alt 6 glas og 2 slags tilbehør, som giver 4 veganske måltider til en familie på 4 (16 portioner i alt).

30 kr./ pr måltid
1-5 dag(e) pr. uge
2-4 personer
Benyt koden: bonzo15maaltid for 15% rabat

Simple Feast – 100% økologisk mad

Simple Feast

Simple Feast er sundhed leveret til din dør – 100% økologisk mad. Alle retter tilberedes uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Dette er en måltidkasse som skal prøves og opleves. Aldrig havde man troet det kunne være så lækkert.

63 kr./ pr måltid
2-5 dag(e) pr. uge
2-5 personer
Få 10% på din første ordre! RABATKODE: INTRO10

Familie X-Lyn

Skagenfood

Hurtigere end lynet, er når hovedingrediensen blot skal varmes op. Sådan er 2 af måltiderne og herudover får du et børnevenligt måltid med fisk. Perfekt til børnefamilier.

73 kr./ pr måltid
1-3 dag(e) pr. uge
3-4 personer
Kosttilskud til vegetarer
Får du mon de helt rigtige vitaminer i din kost?

Kosttilskud til vegetarer

Som veganer eller vegetar skal man være lidt ekstra opmærksom på at få alle sine vitaminer, primært fordi man oftest ikke får nok af det vigtige vitamin B-12, da det primært forekommer i kødprodukter. Det kan derfor være svært at opnå at få det daglige indtag alle de vigtige vitaminer kroppen har brug for, for at holde kroppen velsmurt og i tip top form.
Er du i tvivl om du får de rette vitaminer, så kan du få kosttilskud som er 100% tilpasset din levestil som vegetar/veganer.

Vegetaropskrifter
Vegetarisk retter, der vil mætte familiens maver

Vegetaropskrifter

Den vegetariske livsstil er stærkt voksende, men det kan ind imellem være svært at finde variation i det vegetariske madunivers. Føler du også, at det kan være vanskeligt at finde på nye, spændende madretter, der giver glæde til familien og smagsløgene? Så kan det være en kærkommen gave at kunne få inspiration til de mange muligheder, der foreligger ift. lave vegetarisk mad. Bliv inspireret og udvid din horisont for madopskrifter inden for den vegetariske verden.

Måltidskasser til vegetarer og veganere

Vi har her på siden et stort udvalg af måltidskasser til vegetaren. Gå på jagt og find den helt rette måltidskasse for dig