Familiemåltider - Måltidskasser med sunde og moderne madretter
Bestil, levering..... Mad på bordet... Det nem hverdag for familien

Familiemåltider - Måltidskasser med sunde og moderne madretter

Find en måltidskasse fra familiemåltider.dk – Her er sund, moderne og spændende mad til børn og voksne.

FamilieMåltider.Dk

Med måltidskasser fra Familiemåltider.dk får du mulighed for at leve lidt sundere og få en mere overskuelig hverdag. Mange familier oplever meget travlhed til dagligt, hvilket giver stress omkring aftensmaden og madplaner. Familiemåltider er stiftet med et henseende om at gøre det lettere for familier at få sund mad leveret til døren.

Hos Familiemåltider.dk er der et rigtig lækkert og bredt udvalg af forskellige måltidskasser. Du kan vælge imellem måltidkasser med retter der henvender sig til familien, som blandt andet indeholder børnevenlige retter hvor der er fokus på sundhed og velsmag, eller man kan vælge måltidskasser med retter der byder på moderne og spændende mad-retter som eksempelvis: mørbradspyd med nudelsalat, hakkebøffer med grønt og sauce, spinatpandekager og meget andet.

I din måltidskasse vil du altid finde frisk grønt, kolonialvarer, lækkert og mørt kød, samt opskrifter til minimum 4 aftensmads-måltider.
Priserne for måltidskasser fra Familiemåltider.dk starter fra 325,- pr uge.

Levering af måltidskasserne sker enten mandag eller tirsdag imellem 07-20.00, alt afhænger af hvor du bor i landet, og der er altid fri fragt for at få bragt din måltidskasse hjem til døren.

Familiemåltider.dk er lukket – prøv i stedet RetNemt måltidskasser, som er meget velegnet til familier.

Rabatkode Familiemåltider Måltidskasse
Spar penge på din næste måltidskasse

Rabatkode Familiemåltider Måltidskasse

Husk at du kan spare 15% på alle måltidskasser ved familiemåltider.dk ved at benytte rabatkoden: AS15.

Hertil kan det også nævnes at der på alle måltidskasser er fri levering, og at du kan få 50% rabat på din måltidskasse hvis du anbefaler familiemåltider videre og dermed skaber en ny kunde. Husk at indtaste rabatkoden ved bestilling af din måltidskasse og rabatten vil blive fratrukket din pris.