Kosttilskud på abonnement
Et godt supplement til en god kost...

Kosttilskud på abonnement

Få en sundere hverdag med kvalitets vitaminer, mineraler og olier. Kosttilskud der er 100% tilpasset din levestil.

Kosttilskud på abonnement

For at vores kroppe fungerer 100% er det vigtigt at vi får vores daglige vitaminer og mineraler, hvorfor kosttilskud kan være et rigtig fint supplement til den daglige kost. Der findes mange forskellige kosttilskud på markedet, fra de almindelige vitaminpiller du kan købe i håndkøb i supermarkedet til andre kosttilskud som fiskeolie, mineraler, hvidløgspiller og andre lign.

Vi spiser kosttilskud som supplement til vores kost, grundet vi ikke føler vi kan få det hele igennem vores daglige kost, hvilket også kan være rigtigt, alt efter hvordan du spiser.

Ved at bestille en måltidskasse kan du selv afhjælpe problemet lidt. Måltidskasser byder på mange sunde madretter der gør man vil få sine daglige vitaminer og olier.

Ønsker du at være på den helt sikre side ift at få dine vitaminer, mineraler, olier osv, så kan der være en rigtig fin idé at supplere op med kosttilskud.

Desværre er det dog sjældent vi får købe disse vigtige kosttilskud, enten fordi vi glemmer det, eller fordi vi ikke ved hvad vi helt har brug for.

I dag kan du få leveret kosttilskud direkte til døren. Du kan hos TakeDaily bestille kosttilskud som bliver skræddersyet til dig og derefter bliver leveret hjem til dig hver måned. Du udfylder et kort spørgeskema der er lavet af professionelle diætister. Spørgeskemaet klarlægger din kost og madvaner, hvorefter der sidder en ernæringsekspert og sammensætter en æske med de nødvendige vitaminer og mineraler som din krop har brug for.

Vælger du at tegne et kosttilskud abonnement sørges der for at dine kosttilskuds kasse bliver tilpasset med tiden, helt automatisk. Dette betyder at når vi eksempelvis nærmer os vintertiden hvor der er knap så meget sol, så bliver der skaleret op på D-vitamin, eller bliver du gravid, eller begynder at dyrke mere sports, så er det så simpelt du bare logger ind og opdatere din profil. Derefter bliver din næste kasse med kosttilskud tilpasset din nye livsstil.

Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement på kosttilskud hvis ikke du længere ønsker det, og du kan også uden problemer skyde en levering hvis du eksempelvis skal på ferie.

Læs mere om kosttilskud på abonnement

Omega 3, Magnesium, ZMA

Hold din krop i topform - Få alle de nødvendige vitaminer og mineraler. Vi har mange forskellige kosttilskud som kan holde dig frisk og ung