FitnessKassen - Træningsprodukter hver måned
Protein, kreatin, low carb, proteinbarer og meget mere...

FitnessKassen - Træningsprodukter hver måned

Bestil og modtag en fitnesskasse med høj kvalitets proteinpulver, kosttilskud, proteinbarer, sunde snacks og drikke hver måned. Perfekt til træningsentusiasten

Fitnesskassen

Fitnesskasen – Træningsprodukter til døren hver måned

Fitnesskassen er motivation leveret til dig hver måned, og fungerer som en abonnementsservice. Der er ingen bindinger, og du kan derfor opsige din Fitnesskasse hvornår end du ønsker.

Hos Fitnesskassen gåes der meget op i træning og sunde kosttilskud, og derfor leveres der kun Fitnesskasser med kvalitetsprodukter.

Har du et ønske om bedre form, opnå et vægttab, større muskler så er Fitnesskassen det helt rigtige valg for dig. Du modtager hver måned 5-7 produkter, som er varierende fra måned til måned, men fælles er at du altid får en boks hvor der er fokus på sundhed og protein.

En typisk Fitnesskasse indeholder 500-1000 gram protein, diverse proteinbarer, forskellige sunde snacks, energishots, og diverse sundt drikkelse.

Du modtager produkter fra mærker som: Nutramino, Linus Pro Nutrition, Biotech USA og mange andre.

Du kan bestille en fitnesskasse uden binding til en meget fordelagtig pris, og du kan altid afbestille hvis du ikke er tilfreds. Du får dog en tilfredshedsgaranti, og er du ikke tilfreds med din Fitnesskasse kan du altid returnerer den.

Fitnesskassen er for dig som går op i sundhed, træning og kvalitetsprodukter, hvor der ikke gåes på kompromis med noget. Du får gode og sunde kosttilskud leveret direkte til døren hver måned.

Prøv Fitnesskassen i dag