Fitness Måltidskasser
Sixpack, store muskler, markeringer, vægttab - Opnå det du ønsker

Fitness Måltidskasser

Sund mad og træning går hånd i hånd – Opnå de bedste resultater med en måltidskasse skræddersyet til træning eller vægttab, også endda leveret lige til døren.

Fitness Måltidskasser

Sund mad og fitness går hånd i hånd

Består din hverdag med med stor fokus på træning og resultater heraf, men ikke har tiden til at stå at lave de helt rette fitness måltider der passer hertil, så du kan opnå de resultater du ønsker. Frygt ikke, vi har løsningen til dig. En fitness måltidskasse er din løsning. Her modtager du velsmagende retter der giver dig den helt perfekte kombination af ernæring der giver dig brændstof til din træning. Du kan blandt andet vælge en leverandør hvor du får lækre og sunde retter der er komplet færdiglavet og klar til at spise. Alle måltider er optimeret til enten træning eller vægttab, alt efter hvilken vej du ønsker at gå.
Måltidskasserne bliver leveret direkte til din hoveddør så du slipper for at tænke på indkøb i hverdagen.
Du kan også vælge at få leveret en fitnesskasse hver måned, spækket med gode kvalitets produkter fra de førende leverandører der er på markedet.. Her får du blandt andet proteinpulver, proteinbarer, BCAA og meget andet godt der kan hjælpe dig i din træning eller dit vægttab.
Fitnesskassen vil blive leveret en gang om måneden for kun, og du får din første fitnesskasse for kun 99,- kr.
Alt i alt passer begge løsninger rigtig godt til den aktive person der ønsker at få optimeret sin daglige træning. Du slipper for selv at stå i køkkenet, og får de bedste træningsmåltider leveret til døren, eller du får en kasse med mange kvalitetsprodukter der kan være med til at optimere din træning.

Madretter der går hånd i hånd med træning

Mange kan blive overrasket over hvor meget hvad egentlig betyder i ens træning hvis man ønsker at opnå flotte synlige resultater – Faktisk siges det at 80% af din træning er din kost.
Får du styr på din kost, kommer resten helt af sig selv når du er nede at svede tran i fitnesscenteret, hvorfor en måltidskasse der er skræddersyet til træning eller vægttab er den perfekte løsning for dig. Du får sund, velsmagende varieret madretter hver dag som aldrig bliver kedelige, samtidig bliver formentlig endnu sundere end du er i forvejen.
Alt i alt når det kommer til kosten, så er det vigtig du får den helt rette blanding af Protein, kulhydrater, vitaminer i hvert måltid, og det kan du få med en fitnessmåltidskasse.
Kom godt i gang, og find den rette fitness måltidskasse ved at klikke her.

Slankekassen
På jagt efter sund mad? Se nærmere her

Slankekassen

Slankekassen(erne) er godt til vægttab og træning. Der er stor fokus på sundhed, kvalitet, velsmag, samtidig med stor variation så du altid får lækre smagsoplevelser. Slankekasserne byder på mange lækre retter, og du vil med garanti bliver overrasket over hvilke måltider du går glip af i det daglige.

Kosttilskud til fitness og vægttab
100% tilpasset kosttilskud til din levestil

Kosttilskud til fitness og vægttab

For at holde vores krop i sund form og naturlig balance har kroppen brug for de helt korrekte vitaminer, mineraler og fedtsyrer, dette gælder både i vores daglige gang, men også når vi dyrker meget fitness eller gerne vil opnå et vægttab. Derfor kan kosttilskud være et godt supplement til kosten for at være sikker på du får alle de korrekte vitaminer og mineraler.

Fitnesskassen
Boost din træning med Fitnesskassen

Fitnesskassen

Fitnesskassen er kvalitetsprodukter du modtager hver måned. Optimeret til at give de bedste resultater for dine træningstimer.

Kom i bedre form og opnå de træningsresultater med Fitnesskassen. Du vil på månedsbasis modtage en kasse med kvalitetsprodukter som er målrettet til træning og vægttab. Fitnesskassen indeholder hver måned proteinpulver i forskellige smage, proteinbarer, sunde snacks, drikke med BCAA og andet godt.

Dette er den helt perfekte kasse til dig som ønsker at optimere din træning og få bedre træningsresultater. Om det er vægttab, eller en mål om at blive mere markeret eller få større muskler, får du alle redskaberne i denne kasse til at opnå dine mål.

Fitnesskassen koster kun 189,- pr/måned, og man får en del for pengene i Fitnesskassen. Kassen vil oftest indeholde mellem 5-12 forskellige kvalitets-produkter som varierer fra måned til måned. Man tilmelder sig på abonnements-basis, og den første Fitnesskasse kan du få for kun 99,- og du kan til enhver tid framelde dig igen hvis ikke det matcher dine behov.

Se alle fitness måltidskasser

Leder du efter andre måltidskasser end slankekassen eller fitnesskassen, så kan du finde flere muligheder her