Nemt Måltid

Cookies, og ikke dem man spiser

Cookies og privatlivspolitik

Cookies Politik

1. Ejeroplysninger

NemtMåltid.dk
Mariane Thomsens Gade 30 1.1
8000, Aarhus C
Email: hej@nemtmåltid.dk

2. Cookies, hvad er det egentlig?

Cookies er en helt og aldeles uskadelig lille fil, der lagres i baggrunden på din computer uden du lægger mærke til det, således at du nemmere kan navigere rundt på vores side. Der vil ikke på nogen måde blive gemt nogle private oplysninger fra dig ligesom informationerne heller ikke vil blive brugt på anden vis. Det er blot eksisterende for at sikre en nemmere betjening rundt på siden til fordel for dig.

3. Slet eller blokere cookies således

Skulle du have brug for at undgå eller tilintetgøre cookies fra enheden kan dette også sagtens gøres ved blot nogle få klik. Se denne guide og bliv klogere på hvordan dette let kan gøres på en hvilken som helst enhed, du måtte bruge: http://minecookies.org/cookiehandtering.

4. Cookies, derfor bruger vi dem

Kort sagt er cookies sat til verden for at din navigation rundt på vores hjemmeside bliver så optimal og gnidningsfri som muligt. Det er den helt ultimative grund til at cookies bliver benyttet på vores side. Som sagt skader de ikke, og derudover indeholder de heller ikke nogle former for vira. Det er blot nogle få enkle indstillinger der bliver gemt på din computer, så din navigation på hjemmesiden optimeres og tilpasses dit behov så vidt muligt. Udover at være til fordel for dig, bruges cookies også internt af os til at holde statistik over vores hjemmeside. Vi måler hvordan vores besøgende bruger tid på siden, og på den måde optimerer og kreerer indhold tilpasset lige præcis dette

5. Trafikstatistik med Google Analytics

NemtMåltid.dk bruger de helt normale cookies fra Google Analytics, og de benyttes som nævnt ovenfor primært til at forbedre oplevelsen for dig som bruger, og til generel statistik på siden.

6. Anvendelse af annoncenetværk

Der benyttes følgende annoncenetværk på NemtMåltid.dk:
– Partner-Ads
– Adservice
– Digital Advisor

7. Brugen af personoplysninger

Tredjepart vil under ingen omstændigheder få adgang til nogle oplysninger, der bliver hentet gennem cookies. Dette med mindre der er givet skriftligt samtykke herom, og hvis dette skulle blive aktuelt vil du blive oplyst herom.
Et eksempel herpå kunne f.eks. være hvis vi skulle lave en større analyse af vores site, hvor vi har brug for mere gennemgående statistikker, for at optimere sitet. Det vil derfor også kun blive relevant, i forbindelse med forbedring af siden.

Kontakt vedr. brug af personoplysninger:
Hvis du ønsker at få data om de personoplysninger, vi har registreret her på siden, kan dette også sagtens lade sig gøre. Send os en mail på hej@nemtmåltid.dk, så kigger vi på det. Der kan slutteligt også gøres indsigelser mod registrering af personoplysninger jf. persondataloven

Find og sammenlign måltidskasser

Gå på opdagelse iblandt vores mange måltidskasser og find den helt rette måltidskasse for dig.

Find måltidskasse