Billige måltidskasser - Din genvej til billigere og sund mad
Mange penge at spare! Masser af gode tilbud og rabatkoder

Billige måltidskasser - Din genvej til billigere og sund mad

Benyt NemtMåltid til at sammenligne og finde de billigste og bedste måltidskasser på markedet. Det er sund fornuft! Du finder blandt andet masser af rabatkoder og muligheder for at sammenligne priser så du kan finde en billig måltidskasse

Billige måltidskaser

Der er den seneste tid dukket flere og flere spillere op på markedet som tilbyder måltidskasser, hvilket presser priserne som er en fordel for dig. Derfor anbefaler vi også at du sammenligner flere måltidskasser, så du nemmest sparer penge på din næste måltidskasse oplevelser. Der er nemlig mange penge at hente ved at sammenligne priser på måltidskasser.

Oftest er måltidskasser billige hvis man ser på hvad det er man får for pengene. Det er svært at skulle handle ind og kunne skabe de samme måltider for billige penge.Flere måltidskasser starter i priser helt ned til omkring 30-40,- kr/pr måltid og her får man kvalitets mad med friske og lækre råvarer, økologi og masser af velsmag.

Oftest vil du også opleve at der medfølger madopskrifter udarbejdet med professionelle kokke og diætister. Dette giver dig mulighed for at udvide horisonten med de råvarer du får leveret til døren, så du kan blive kreativ i køkkenet.

Mange af de måltidskasse leverandører vi samarbejder med kører med kampagne tilbud hvor du kan opnå en besparelse på dine første bestillinger, så du kan få en billig måltidskasse for at afprøve konceptet og se om det er noget for dig eller familien. Er du ikke tilfreds med det du får levereret kan du til hver en tid opsige abonnementet, da du ikke er fast bundet i en periode.

Husk at kigge efter rabatkoder i vores liste over måltidskasser – På den måde sparer du en masse penge.Uanset om du benytter rabatkoder eller ej, så vil de fleste personer som vælger måltidskasse konceptet spare penge i det lange løb. Du slipper nemlig for at bruge en masse tid på indkøb, og derved undgår de klassiske impulskøb, du sparer penge på benzin/diesel, og det er blot nogle af de få ting der gør du vil spare penge i det lange løb.

Alle måltidskasser byder på stor variation for hver uge, og du kommer helt automatisk til at få ny inspiration til madlavningen med de mange opskrifter der medfølger.

Nedenfor finder du et par eksempler på nogle af de billige måltidskasser vi anbefaler.

Billig måltidskasse – Lynkassen
Så hurtigt som en lyn....

Billig måltidskasse – Lynkassen

Lynkassen fra Skagenfood koster 276,- pr/uge. Dette er en måltidskasse som er ideelt til familien og til dig som ønsker god mad på kort tid. Med Lynkassen vil du opleve variation mellem fisk, kød og fjerkræ. Fælles for alle madretterne er at der er en max tilberedningstid er 20-30 minutter.

Billig måltidskasse: Den Økonomiske
Billig og god

Billig måltidskasse: Den Økonomiske

Den Økonomiske er en måltidskasse fra RetNemt. RetNemt er en af de mest populære måltidskasse leverandører grundet deres store udvalg af måltidskasser, samtidig med at priserne på måltidskasserne er ret lave. Den økonomiske måltidskasse fra RetNemt er aftensmad på budget, dog uden at det bliver trægt eller kedeligt. Der er høj fokus på velsmag og velbehag til billige penge, faktisk så billigt så du kan slippe afsted med en måltidskasse for 99,- pr/uge

Billig måltidskasse: Den nysgerrige fra Coop
Er du den nysgerrige type

Billig måltidskasse: Den nysgerrige fra Coop

Hvis vi kigger på en lidt dyrere måltidskasse, der dog stadig er billig, så kan vi anbefale at du tager et kig på måltidskassen ”Den nysgerrige” som kommer fra COOP.
Her bliver du budt på spændende og eksotiske smagsoplevelser med madretter fra alle verdens hjørner. Det er en måltidskasser som giver sig overraskelser og madoplevelser du ikke har fået før.
Denne type måltidskasse starter på en pris så billig så du kan få den for 375 pr/uge. Vi synes det er penge godt givet ud taget i betragtning af de fantastiske madoplevelser der hører med.

Se billige måltidskasser

Se alle vores måltidskasser og find en billig måltidskasse som passer til dine behov