Bedste måltidskasser i Danmark
Test af de bedste måltidskasser

Bedste måltidskasser i Danmark

Vi har analyseret på hvilken måltidskasser der er mest populære blandt vores besøgende og dermed fundet frem til de bedste måltidskasser på markedet i 2020. Det er din garanti for at finde frem til den bedste måltidskasse.

Bedste måltidskasser

Find de bedste måltidskasser på markedet.

Aftensmaden betyder meget for mange familier. Det er højdepunktet på dagen hvor familien er samlet omkring bordet for at nyde et dejligt måltid og hinandens selskab efter en lang dag.

Det kan være en stressende ting at komme hjem fra en lang dag på job og selv skulle stå for madindkøb og selv skulle lave aftensmaden. Oftest efter en lang arbejdsdag vil man jo gerne hjem og hygge med sin familie og slappe af, og ikke ”arbejde” igen. Kan du relatere til dette, er en måltidskasse den rette løsning for dig.

Måltidskasser er genvejen til sund og nem aftensmadmad. Måltidskasser gør du vil spare tid i hverdagen på madindkøb, madplaner og madlavning. Du vil få leveret sunde madvarer og opskrifter, der er lette for familien at lave, og det er ligeledes også muligt at få leveret måltidskasser hvor alt er klaret for dig.

Overvejer du en måltidskasse? Men er i tvivl om hvilke måltidskasse der findes og hvilken type af måltidskasse der er den rette for dig og din familie, så er det her du finder ud af hvilken måltidskasse du skal vælge.

Vi har kigget nærmere på nogle af de bedste og mest populære måltidskasser blandt vores brugere og som generelt er meget populære i Danmark. Læs med her og lær yderligere om de forskellige måltidskasser og leverandører – og find de absolut bedste måltidskasse, der passer til dine behov.

Udpluk af de bedste måltidskasser

Nedenfor kan du se et mindre udpluk af nogle af de mest populære og bedste måltidskasser. Vi bestræber os hele tiden på at have opdateret vores udvalg af måltidskasser, så du kan finde præcis den som passer til dig.

Fiskeret

Ret Nemt

Fisk er ikke bare fisk… Fisk er sundt, lækkert og velsmagende hvis det serveres med kærlighed, og det gør det i denne måltidskasse. Elsker du fisk og økologi, så er denne måltidskasse noget for dig. Du bliver budt på helt fantastiske smagsoplevelser med spændende fiske og skalddyrsretter.

58 kr./ pr måltid
1-5 dag(e) pr. uge
2-6 personer
Spar 25 % på de to første leverancer

Middelhavskassen

Bonzo

Pastakassen til dem, som elsker en hurtig gang vegansk pastaret. 10 minutter tager det fra glas til tallerken. Bonzos veganske retter er alle certificerede, så du er sikker på, at du står med en ægte vegansk simreret.

40 kr./ pr måltid
1-5 dag(e) pr. uge
2-4 personer
Benyt koden: bonzo15maaltid for 15% rabat

Sund Balance, 4 personer

Kokkens Hverdagsmad

De sunde måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad er deres nyeste måltidskasser. De kalder dem også “Sund Balance”. I disse måltidskasser er deres fokus på det grønne aspekt, frem for den mere traditionelle tilgang. “Sund balance” er til dig som ønsker at leve sundere. Der er fokus på gode og sunde fibre, mange grøntsager, samt er den kalorielet og fattig på stivelse og sukker. Måltidskassen indeholder bl.a også minimum en dag med lækker fisk, og en kødfri dag.

56 kr./ pr måltid
4 dag(e) pr. uge
1-4 personer
Få 20% rabat på din første kasse

Weekendboksen

Menuboxen

Ønsker du selv at sammensætte menuen til en fantastisk middag, så er denne måltidskasse sagen for dig. Du får mulighed for at bestemme og sammensætte retterne så det passer præcist til dit behov. Du kan blandt andet vælge imellem skinkeschnitzel, tykstegs-bøffer, entrecotebøffer, bagekartofler, kartofler, saucer, salater & grønt mv…

60 kr./ pr måltid
2 dag(e) pr. uge
2-3 personer

VeganerBoxen

Måltidsboxen

VeganerBoxen er perfekt til dig som ønsker en hverdag med flere grøntsager. Alle friske grøntsager er nøje udvalgt efter sæsonens råvarer, hvor især smagen er sat i fokus.

50 kr./ pr måltid
3-4 dag(e) pr. uge
1-5 personer
Spar 20 % på første bestilling

FlexiBoxen

Måltidsboxen

FlexiBoxen er til dig, som både ønsker frisk kød og lækre grøntsager i din hverdag. Måltidskassen byder på 2 vegetardage og 2 køddage pr. uge.

50 kr./ pr måltid
3-4 dag(e) pr. uge
1-5 personer
Spar 20 % på første bestilling

Familiekasse

Sundtakeaway

Denne lækre og smagsfulde måltidskasse 1 måltider & 2 mellemmåltider til 6 dage i ugen. Der er levering fra onsdag og fredag, og der leveres i hele Danmark.
Maden leveres færdiglavet, og du skal blot koncentrere dig om at opvarme maden og sætte dig til bords.

48 kr./ pr måltid
1-6 dag(e) pr. uge
2-5 personer
Første måltidskasse til 1 kr.

Lynkassen

Skagenfood

Når det godt må gå lidt hurtigere. LynKassen er hverdagsretter med et twist der passer til både store og små.

46 kr./ pr måltid
1-3 dag(e) pr. uge
2-5 personer

SlankeKassen

Aarstiderne

Med SlankeKassen får du retter, som mætter og er fulde af smag, men som er kaloriefattige. For dem som gerne vil igang med at få en sund og varieret kost, som også giver vægttab.

45 kr./ pr måltid
3-5 dag(e) pr. uge
1-5 personer
Spar 20% på første bestilling

Klimakassen

Bonzo

Denne veganske familiemåltidskasse giver 4 skønne og sunde veganske måltider til en familie på 4 (16 portioner i alt).

42 kr./ pr måltid
1-5 dag(e) pr. uge
2-4 personer
Benyt koden: bonzo15maaltid for 15% rabat
RetNemt: Design egen måltidskasse
Fleksibilitet når det er bedst

RetNemt: Design egen måltidskasse

Som en relativt ny ting, kan du hos Ret Nemt nu være med til at designe din egen måltidskasse. Dette giver dig en høj fleksibilitet hvilke madvarer der medfølger, hvor mange dage der skal leveres en måltidskasse mm. Det er blandt mange forbruger et højt ønske, og må derfor også betragtes som en af de bedste og mest populære valg når det kommer til måltidskasser.

Skagenfood: 20.min kassen
Til når det skal være hurtigt og nemt

Skagenfood: 20.min kassen

Denne måltidskasse er i høj kurs blandt børnefamilier. Det er hjemmelavet måltider der er baseret på opskrifter fra det danske køkken. Kendetegnet for denne måltidskasse er at alle måltider er hurtigere at lave, og ligeledes medfølger der børnevenlige måltider der blot skal opvarmes, hvilket gør det til en lethed at integrere ind i familiens madvaner.

Simple Feast: Måltidskassen for vegetarer
Favoritten blandt vegetarer

Simple Feast: Måltidskassen for vegetarer

Blandt vegetarer og veganere er Simple Feast’s måltidskasser meget populære. Alle måltider er økologiske og bliver leveret i bæredygtig emballage. Det mest populære måltidskasse er Family Feast da den henvender sig til familien med børn. Denne måltidskasse byder på velkendte retter og mange familie-favoritter. Heriblandt pakoras, pita med falaffelgul karrybolognese og pizza i vegetariske og veganske udgaver.

Kokkens Hverdagsmad
Hjemmelavet mad der kommer færdiglavet

Kokkens Hverdagsmad

Måltidskasserne fra Kokkens Hverdags mad er et populært valg hvis ønsket er at få færdiglavet mad til døren. Det er nemlig den nemmeste og hurtigste løsning der er for at få god mad på ingen tid. Her kommer alt maden færdiglavet og skal blot opvarmes. Det er convenience som intet andet, og derfor et ekstremt populært valg blandt mange, grundet den tid der spares på madinkøb og madlavning.

Måltidskasser er for alle
Find din egen bedste måltidskasse

Måltidskasser er for alle

At sige en måltidskasse er bedre end andre er en smagssag. Vi kan dog med sikkerhed sige at ovenstående måltidskasser er meget populære og nogle af de bedst købte blandt vores brugere. Dermed ikke sagt at det vil være et godt valg for dig. Tilbuddene er mange, når det kommer til måltidskasser., og derfor anbefaler vi at du selv undersøger hvilke måltidskasser der findes, så du kan finde frem til at den helt rigtige måltidskasse for dig og familien. Kom i gang allerede i dag med at prøve en måltidskasse som kan skabe lidt ekstra luft i hverdagen der ellers har så mange andre praktiske gøremål.